Femara doz

Gzde3594

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
38
22
3
30
Arkadaslar merhaba,

ikinci cocuk planliyoruz.
Normalde PCOS yüzünden baya gec yumurtam catliyor, adetten 25-30 gün sonra.
Doktorum femara verdi ve 5mg ile basladi. Fakat catlama yine gec oldu. Adetten 27 gün sonra.
Sizler kac mg kullandiniz? Daha arttiran oldu mu?

Arkadaslar merhaba,

Doktorum femara verdi ve 5mg ile basladi. Fakat catlama yine gec oldu. Adetten 27 gün sonra.
Ben letrozol kullandim milimini hatorlamiyorim pcos var bende de ama letrozol ile birlikte inositol kullandım ilkin 16 günde yumurtlama gördum ama düsük oldu malesef tekrarda inositol ile kullandim adetime bir hafta kala yumurtlama oldu ama çok şükür hamileyim. Kullancaksniz inositol ile birlikte kullanın

Ben letrozol kullandim milimini hatorlamiyorim pcos var bende de ama letrozol ile birlikte inositol kullandım ilkin 16 günde yumurtlama gördum ama düsük oldu malesef tekrarda inositol ile kullandim adetime bir hafta kala yumurtlama oldu ama çok şükür hamileyim. Kullancaksniz inositol ile birlikte kullanın
Tesekkür ederim, evet bende kullaniyorum ama düzenli degil biraz daha dikkat edeyim 🌸
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin 🫶🏻

Arkadaslar merhaba,

Merhaba bende 26 nisanda basladım 2.5 mg lik bende pcos var 3 ay adet olmuyordum 8 gun boyunca doktora gıttım ılac bıtımınden sonra hep 16 mm de kaldı en son somon balıgı badem avokado kuru ıncır yedım 3 gün boyunca 8. Gün 22 mm olmus. 8 mayısta iğnemi vuruldum beklıyorum

Back
X