Femara ile gebe kalanlar yazabilir mi?

12345678954321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
25
4
1
31
Merhabalar 5 ay önce letu ve ovitrella çatlatma ignesiyle gebe kaldım ama boş gebelik oldu. Doktorum 6 aylik femara tedavisi verdi. Adetin 3, günü basla 5 gün aynı saatte 4 adet iç dedi 6 ay boyunca gebe kalamazsan 7. Ayına gel rahim filmi cekilicek dedi. Sorularim su
1. Femarayla gebe kalan varmı ve kaçıncı ayinizda kaldınız
2. Bana gunde 4 adet verdi normalmi çok degilmi
3. Tekrar boş gebelik yasarmiyim yada hamile kalabilir miyim çok korkuyorum

Merhabalar bana da adetin 4. Günü başla sabah ve akşam birer tane iç dedi. Ama ben henüz başlamadım korkuyorum açıkçası yan etki vs olur mu diye. 1 verileni ve 2 verileni duydum ama 4 verileni ilk kez duydum kuzum istersen bi ara sekreterine 4 adet anlamışım acaba doğru mu diye sor, teyit et. İçin rahat eder.

Ben femera ile aşılama olmuştum günde 2 tane içiyordum. 4 tane çok geldi bana ama doktorunuz daha iyi bilir

Hiç yan etkisi olan bir hap değil yani ben 3 kere kullandım farklı aylarda hiç problem yaşamadım reglnin kaçıncı günü başladığınız önemli çünkü yumurtayı büyütüyor uygun boyuta geldiğinde kendiliğinden de catlauabilir ya da çatlatma iğnesi verebilir

Öyle mi gerçekten içimi rahatlattınız soruyorum ama genelde cevap alamıyordum. Bugün 2. Gündeyim 4. Gün başla 5 gün kullan dedi. Peki faydasını gördünüz mü inşallah istediğiniz gibidir sonuç

Ben femera ile aşılama yaptırarak gebe kaldım ama maalesef düşük yaptım nasip olmadı. Tüp bebek tedavisindeyim

Ben femera ile aşılama olmuştum günde 2 tane içiyordum. 4 tane çok geldi bana ama doktorunuz daha iyi bilir
Doktor özellikle vurguladı 4 tane iciceksin günde diye bende ne kadar icilcegini bilmiyordum sormadım çok degilmi diye sonra yorumlara baktım iki diyor herkes aklıma takıldı oyuzden ama bi bildiği vardır herhlde

Bana çatlatma iğnesi de verdi dedim çatlatma iğnesi vericekmisiniz yok dedi gerek yok dedi

Ben iki gündür içiyorum bir yan etkisini görmedim hatta çok sıcak oluyordu terliyordum çok iki gündür terlememi kesti iyi geldi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…