Femara İle Gebe Kalanlar

Simssss6

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
583
149
18
31
Merhabalarrr doktorum ay femaraya baslicak bunu kullananlar tecrubelerini yazabilir mi ilk defa boyle bir ilac kullancam

6 aydır hamile kalmamıştım, lh 12 çıkmıştı doktor biraz yüksek dedi (pcos değilim) hem inositol içeren bi takviye verdi hem de femara kullandım

6 aydır hamile kalmamıştım, lh 12 çıkmıştı doktor biraz yüksek dedi (pcos değilim) hem inositol içeren bi takviye verdi hem de femara kullandım
Anladim benim lh normal amh yuksek yumurta sayim cok ama sanirim yeteri kadar buyumuyorlar gecen ayda buyumus catlamamis. Karisik birseyler insallah banada nasip olur herhangi bir takviye vermedi bana sadece reglinin 3. Gunu femara baslicaz dedi

Merhaba ben femarayı ilk defa kullandım bu ay ama yumurtam 25 mm olunca biraz ihtimalim azaldı sanırım çok umudum yok o yüzden bekliyorum adet tarihini
Anladim hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar nasip olur bende adet bekliyorum 3-4 gune baslicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…