B bzeynep0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 525 347 53 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #1 Bu ilaçlarla ilgili hep hanime kalıp sonra sağlıksız şekilde sonlanan gebelikler duyuyorum,ne düşünüyorsunuz?
Bu ilaçlarla ilgili hep hanime kalıp sonra sağlıksız şekilde sonlanan gebelikler duyuyorum,ne düşünüyorsunuz?
E Elifkskl Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #2 bzeynep0 .!.: Bu ilaçlarla ilgili hep hanime kalıp sonra sağlıksız şekilde sonlanan gebelikler duyuyorum,ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben şuan femara ile gebeyim şükür herşey yolunda
bzeynep0 .!.: Bu ilaçlarla ilgili hep hanime kalıp sonra sağlıksız şekilde sonlanan gebelikler duyuyorum,ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben şuan femara ile gebeyim şükür herşey yolunda
B bzeynep0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 525 347 53 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #3 Elifkskl .!.: Ben şuan femara ile gebeyim şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikimize de, teşekkür ederim
Elifkskl .!.: Ben şuan femara ile gebeyim şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikimize de, teşekkür ederim
E Elifkskl Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #4 bzeynep0 .!.: Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikimize de, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canm
bzeynep0 .!.: Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikimize de, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canm
A AfifeNaz Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2021 33 21 8 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #5 Elifkskl .!.: Ben şuan femara ile gebeyim şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Femarayı kullanıyorum.Kaçıncı adet döngünüzde kullanınca gebelik oluştu? Bir de çatlatma iğnesi kullandınız mı?
Elifkskl .!.: Ben şuan femara ile gebeyim şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Femarayı kullanıyorum.Kaçıncı adet döngünüzde kullanınca gebelik oluştu? Bir de çatlatma iğnesi kullandınız mı?