Femara ile yumurtanız kaçıncı günde gelişti veya gelişmeyen varmı

Kar tanesi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
153
90
48
26
Merhaba arkadaşlar pcos var bende Bu ay tedaviye başladık adetin 5.günü femaraya başladım şuan adetin birinci gününden itibaren 15 gündeyim ama hala yumurta gelişmedi sonradan yumurtası gelişen varmı ?

Merhaba nasıl bir yol izlediniz
Reglin 3. Günu gonal f 900 lük iğneye başladım diye hatırlıyorum ilk 75lik başladı sonra gelişme olmayınca 150 lik yap dedi iğne bittikten sonra gelişmeye başladı benim yumurtam yavaş gelişiyordu ben sonra kuru incir aldım günde 2 3 tane kuru incir yiyordum onunda faydasını gördüm sanırım yumurtlama akıntısı hissetmemden 7 gün sonra yumurtam 20 mm boyuta gelmişti çatlatma iğnesi vuruldum bu süreçte iğne kullanmadım bu arada iğne bittikten sonra gelismeyr başladı yumurtam çatlatma iğnesinden 15 gün sonra testte hamile olduğumu öğrendim şuan 20 günlük bebeğim kucağımda yumurtalıklarım çok direncliydi femara ve klomene tepki vermedi iğne ilede çok zor gelisti

merhaba bende sizin gibi iğneyi bıraktıktan sonra yumurtam kendiliğinden gelişip çatladı tedavi iptal olmuştu oysaki doktor öyle demişti, sonucunda bir hamilelik geçirdim 5 ay önce.. ama malesef kimyasal oldu..siz iğneyi bırakınca mı kuru incir yemeye başlamıştınız? bu ay adet olunca tedavim başlayacak yine o yüzden soruyorum nasıl kullandınız inciri ?

Üzüldüm sizin adınıza ama en azından tüplerinizin kapalı olmadığını öğrenmiş oldunuz Yumurtam gelişmeye başladığında 13 14 mm olduğunda başlamıştım

İncir yemek çokta iyi değil aslında süt hormonunu yükseltir Google yazıp bakın
Bende femara ile çatlatma iğnesi olmadim kendiliğinden çatladi tedaviye başlamadan 1 ay boyunca yürüyüş ve sporumu ve doğal beslendim ve çörek otu yağı içtim yumurtam büyüsün diye benimde 4 5 yıl olmadı sonra oldu 2bucuk yaşında şimdi yine bakalım ovulasyon testi başlıcam ama bir türlü adetim kesilmedi hayırlısı olsun herkes için

pilatese gidiyorum hareketli biriyim fazla kilom kendimce yok kimsede kilolusun demiyor, femara ve gonal f 450 kullanmıştım ben 75lik vurdum son iki doz 100lük zor büyüyor doktor büyümüyor diyip yolladı bir hafta sonra hamile kalmışım ama olmadı tutunamadı malesef şimdi inciri görünce prolaktin hormonum genelde düşük çıkar yani bi yükselme yok troid için ilac kullanıyorum 50lik oda normal insulin direncim 2 lerde yani aslında herhangi bi problem yok ama yumurtalarım büyümüyor nedense adet olamıyorum 2 ay geciktim geçen ay duphastonla adet oldum şimdide kullanıyorum 2 gün sonra biticek 4.gün adet oluyorum doktora gidicem 2.gün iğne başlanacak bakalım nasip bekliyorum. İnşallah kesilir adetiniz kesilmezse doktora duphastonu sorun kanamayı durdurmak için kullanıyorlar

Canım troid zaten başlı başına çocuk olmasına engel benim ablamın tuplerini alacaklarmis geri troidden dolayı olmadığı anlaşıldı troid tedavisi gördü hamile kaldı. Sizde troidden dolayı hasta olamıyorsunuz. Size tavsiyem banada çok dua edeceksiniz inanıyorum muhakkak iyod alın için sabahları aç karnına 1 bardak suya 3 damla damlatıp için troidin ilacı

Teşekkürler bende polikistik över hastasıyim aslında bende ketojenik diyete başladım o yüzden mi bilmiyorum düzenleniyor inşaallah evet çok kullandım duphaston evde var vücuduma şimdilik ilaç almak istemiyorum kendiliğinden bitsin istiyorum.Suan sıkı bir diyetteyim bamalim 3 haftada 6 kilo verdim

canım sağol ama ben ilaç tedavisi ile düşürdüm şu an normal seviyelerde.. 1.5 bu ay tekrar bakılıp doz değişecek

çok iyii kilo vermek pcos u yenmek için birebir.. benim de düzenliydi adetlerim ama malesef tedavideki ilaçlar yüzünden olur diyorlar dengeyi bozarmış bilemiyorum ne neyi tetikliyor bi yerde bişey var ama ben artık allah istemiyor zamanı değil diye düşünüyorum çünkü değerlerinin hepsi hamile kalmak için iyi dedi doktorum

Merhaba eğer prolaktin hormonunuz yüksek değilse incir yumurta gelişimini ve çatlamasını destekleyen mucizevi bir nimet ben geçen ay bu şekilde gebe kaldım şuan 7 haftalık olduk rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Ben evlendiğimde 55 kiloydum çocuk için tedaviler ilaçlar 70e dayandım çok kilo aldırdı polikistik över hastasıda olunca tedikledi en son 80 ni gördüm şimdi 74e düştüm bakalım hayırlısı

İlaçlar zaten bizi bu hale getirdi. Tabiki rabbim bilir ama bizde oturduğumuz yerden beklememeliyiz bizde sebat edeceğiz dua edeceğiz rabbimin rahmeti geniş yeterki isteyelim hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin.Rabbim tez zamanda en güzel şekilde büyütmek için geç olmadan isteyen herkese versin .

kızlar reglim 7 gün gecikti. dün kan verdim beta 0.100 çıktı. daha önce adet gecikmem hiç olmamıştı. ben şeyi merak ediyorum geç yumurtlama beklenen adet döneminde gerçekleşir mi? ama ben ovülasyon da yumurtlama gördüm 9 aralıkta. gebelikte çıkmadı böyle bir durum yaşayıp sonradan gebeliği çıkan var mı?

Geçmiş olsun canım kist olmuş olabilir bir doktora baktırın yumurtalar çatlamış mi diye gebelik testi yaptınız mı orda çıktımı normalde adetin7. Günü yapıp pozitif sonuç alanlarda olmuş hakkınızda hayırlısı olsun

idrar da kan da negatif.. ovülasyon da çatlama gördüm ama ne kadar doğru tabi laboquik markaydı. biraz daha bekleyeceğim olmazsam salı günü gideceğim doktora (

idrar da kan da negatif.. ovülasyon da çatlama gördüm ama ne kadar doğru tabi laboquik markaydı. biraz daha bekleyeceğim olmazsam salı günü gideceğim doktora (
Zaten yumurta çatladı ise adet olursun yada çocuk olur veya o yumurta kiste dönüşür hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…