Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende kullandım saatini ve gününü kaçırmadan kullanın inşallah sonu güzel olur.bu iki ilacı günde iki defa iç dedi doktor çocuk istiyoruz onun için gitmiştim kullanan varmı boyle
Hayır biryildir olmuyo oyuzden gittim bu ilaçları verdi ..Tüp bebek tedavisine mi başladınız?
Sonuç ne oldu peki ..bu iki ilacı birmi kullandınız ..corospirin ne için onu sormayi unuttum doktra .pazartesi gidicem kontrole hayirlisievet bende kullandım saatini ve gününü kaçırmadan kullanın inşallah sonu güzel olur.
Coraspin kan sullandiri bende kullanmistimSonuç ne oldu peki ..bu iki ilacı birmi kullandınız ..corospirin ne için onu sormayi unuttum doktra .pazartesi gidicem kontrole hayirlisi
Sorun yumurtlamada mı yani bunlar yumurta uyarıcı çünküHayır biryildir olmuyo oyuzden gittim bu ilaçları verdi ..
Biraz tembel demişti beklemek istemiyorum artık tedaviyle olacaksa olsun ne gerekse bı sorun yok rahimflm falan çekndim eşimde morfolji 1cikti bikez sperm test vermiştik ozamnSorun yumurtlamada mı yani bunlar yumurta uyarıcı çünkü
Biryilin başındada bı gebelik gibi oldu ama kanamm oldu kimyalsal sanırım 900lu değere kadar gelmisti nasipBiraz tembel demişti beklemek istemiyorum artık tedaviyle olacaksa olsun ne gerekse bı sorun yok rahimflm falan çekndim eşimde morfolji 1cikti bikez sperm test vermiştik ozamn
Morfoloji düşük bunu doktorla konuştunuz mu bence bir tüp bebek doktoru değerlendirsinBiraz tembel demişti beklemek istemiyorum artık tedaviyle olacaksa olsun ne gerekse bı sorun yok rahimflm falan çekndim eşimde morfolji 1cikti bikez sperm test vermiştik ozamn
Morfoloji düşük bunu doktorla konuştunuz mu bence bir tüp bebek doktoru değerlendirsinhastanedeki doktor normal demis üroloji deki..öle kaldı yani.
Üroloji normal dedim sayı hız çok guzlMorfoloji düşük bunu doktorla konuştunuz mu bence bir tüp bebek doktoru değerlendirsin
Ama morfoloji 1/4 arasında infertilite olarak geçiyorÜroloji normal dedim sayı hız çok guzl
Ama morfoloji 1/4 arasında infertilite olarak geçiyor
Rabbim hayirlisindan versin inşallahOlmzsa en son çare asılma tüp bebek kalyo zaten
Ben pco hastasıyım bende etkili olmadı bu neden ben şimdi tüp bebek tedavine başladım corasprin kanınız sulansın diye veriliyor gün de bir tane .Sonuç ne oldu peki ..bu iki ilacı birmi kullandınız ..corospirin ne için onu sormayi unuttum doktra .pazartesi gidicem kontrole hayirlisi
Kani neden sulandirmaYa calisyolarkiBen pco hastasıyım bende etkili olmadı bu neden ben şimdi tüp bebek tedavine başladım corasprin kanınız sulansın diye veriliyor gün de bir tane .