Femara +klomen verdi birde coraspirin

Aaaaay

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2021
123
27
18
bu iki ilacı günde iki defa iç dedi doktor çocuk istiyoruz onun için gitmiştim kullanan varmı boyle

Bana hic iki ilaci birden vermedi doktorum
Tabi sizin doktor nasil uygun gorduyse
Femara ve klomen ayni ayna hic duymadim

Sorun yumurtlamada mı yani bunlar yumurta uyarıcı çünkü
Biraz tembel demişti beklemek istemiyorum artık tedaviyle olacaksa olsun ne gerekse bı sorun yok rahimflm falan çekndim eşimde morfolji 1cikti bikez sperm test vermiştik ozamn

Biraz tembel demişti beklemek istemiyorum artık tedaviyle olacaksa olsun ne gerekse bı sorun yok rahimflm falan çekndim eşimde morfolji 1cikti bikez sperm test vermiştik ozamn
Biryilin başındada bı gebelik gibi oldu ama kanamm oldu kimyalsal sanırım 900lu değere kadar gelmisti nasip

Morfoloji düşük bunu doktorla konuştunuz mu bence bir tüp bebek doktoru değerlendirsin

Sonuç ne oldu peki ..bu iki ilacı birmi kullandınız ..corospirin ne için onu sormayi unuttum doktra .pazartesi gidicem kontrole hayirlisi
Ben pco hastasıyım bende etkili olmadı bu neden ben şimdi tüp bebek tedavine başladım corasprin kanınız sulansın diye veriliyor gün de bir tane .

Back
X