canım ben hayıt otu çayıda kullandım bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış suya atıp suyun altını kapatıp bi 5 10 dakika demlendirip çok soğutmadan içtim
ondan önce 25 35 lerde seyreden fsh 5 e düşmüş bütün değerlerin çok iyi dedi doktorum rabbim verecekse herşey bir bahane inşallah
rabbim hayırlısını nasip etsin
ben bir kez tüp bebek denedim olmadı sonra ikinci denememde kist oluştu iptal edildi, üçüncü denemede 8 gün iğne kullandım hiç yumurtam büyümeyince iğneleri bırakıp 10 gün femara kullandım yumurtalarım hhem çoğaldı hem de büyüdü ama doktorum çok zorladık bırakalım bir ay sonra yeniden deneriz dedi. tedaviyi bıraktık bir sonraki adetimle yeniden başlayacaktık ama ben hamile kaldım. sanırım femaranın etkisiyle oldu, şimdi kızım 2 aylık. darısı tüm isteyenlerin başına...
ben doktora gittim yasdan dolayi sorun olurmu diye dusunup 6 aydir dniyoruz cunku olmadi yas 36 deiki sperm testi onda problem yok bana hormon testi dedi 3.gunde onuda ancak dun yaptirabildim doktorum ist da biz londraya donucektik donerken femara al yaninda olsun hormon testinden sonra kullanicazz dedi peki dedik
hormon testlerim iyi cikti bakalim yarin doktor ne dicek ama yumurta kalitesi ve yumurtlamayi cogaltmak sansi arttirmak icin dedi
bakalim hayirlisi
elimde önceki tedavimden kalan femara var, ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?