• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FEMARA kullanan arkadaslar dusuncelerinizi paylasabilirmisiniz ???

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
Arkadaslar Femara yi doktorum onerdi kullanan faydasini goren arkadaslarla paylasimda bulunmak fikirlerini almak tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum ...

ne kadar kullandiniz nasil kullandiniz faydasini gordunuz mu ???

simdiden tesekkurler .
Allah en hayirli zamanda en hayirli bebislere kavustursun bizleri .......

ben bu ilacı ilk defa senden duydum.şimdiye kadar kullanmadım bundan sonra verirmi doktorum bilmiyorum.hangi aşamada veriliyor bu ilaç.ben aşılama sürecindeyim.

ben bir kez tüp bebek denedim olmadı sonra ikinci denememde kist oluştu iptal edildi, üçüncü denemede 8 gün iğne kullandım hiç yumurtam büyümeyince iğneleri bırakıp 10 gün femara kullandım yumurtalarım hhem çoğaldı hem de büyüdü ama doktorum çok zorladık bırakalım bir ay sonra yeniden deneriz dedi. tedaviyi bıraktık bir sonraki adetimle yeniden başlayacaktık ama ben hamile kaldım. sanırım femaranın etkisiyle oldu, şimdi kızım 2 aylık. darısı tüm isteyenlerin başına...

Bende 5 gün günde 2 tane olmak üzere kullandımm..Bu ilaç yumurtaların kalitesini yükseltiyormuş..Benim farklı sorunlarımda olduğundan o ay maalesef tedavi iptal oldu..

bende 5 gün günde 2 kullandım sonra 10 gün iğnelerle devam ettik şimdi transferden sonra 3. gündeyim
benim de çok zor ooldu tedavim tam bir senedir tüp bebek için uğraşıyorduk ama bu daha ilk transferim yani şimdiye kadar ya yumurtalar büyümedi ya kistlerim oldu yada erken çatlamalar yaşadım her seferinde iptal olmuştu tedavim bu ay ilk defa transferim oldu rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah Allahım bütün isteyenlere arasında bizede nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar

canım ben hayıt otu çayıda kullandım bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış suya atıp suyun altını kapatıp bi 5 10 dakika demlendirip çok soğutmadan içtim
ondan önce 25 35 lerde seyreden fsh 5 e düşmüş bütün değerlerin çok iyi dedi doktorum rabbim verecekse herşey bir bahane inşallah
rabbim hayırlısını nasip etsin

canım ben hayıt otu çayıda kullandım bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış suya atıp suyun altını kapatıp bi 5 10 dakika demlendirip çok soğutmadan içtim
ondan önce 25 35 lerde seyreden fsh 5 e düşmüş bütün değerlerin çok iyi dedi doktorum rabbim verecekse herşey bir bahane inşallah
rabbim hayırlısını nasip etsin

Ayy canım çok sağol bizimle bu bilgini paylaştığın içinn..Çoook mutlu oldum gece gece inann..İnş meleğin sımsıkı tutunur sana..Benimde fsh 40-57 arası şimdilikk.Hayıt tohumu aldım birkaç gün yaptım ama tembelim birazz.Kürlerden öyle bıktım kii..Bari bende son günleri değerlendiriyimm hayıt demliyim kendime..Adet olmama 1 hafta gibi bir zaman varr.benimde ilk tedavim yumoşlar büyümediği için iptl oldu..Kasım ayında idi..Şimdi bu ay tekrardan denemek istiyorum nasibse..Bana da dua edermisin canımm..Çok öpüyorumm..

Banada doktor CD3 hormon testi verdi bugun onlari yaptirdim reglimin 3. gnuydu bugun yarin sonucunu alicam hayirlisiyla insallah iste o doktora sonuclari yollicam ben londradayim gittigim dr ist da doktorum giderken londraya 1 kutu femara da al demisti simdi ben onu getirtiyorum ne sekilde kullanmaliyim adetimin 6.gunu baslasam olur mu kiiiii???

ben bir kez tüp bebek denedim olmadı sonra ikinci denememde kist oluştu iptal edildi, üçüncü denemede 8 gün iğne kullandım hiç yumurtam büyümeyince iğneleri bırakıp 10 gün femara kullandım yumurtalarım hhem çoğaldı hem de büyüdü ama doktorum çok zorladık bırakalım bir ay sonra yeniden deneriz dedi. tedaviyi bıraktık bir sonraki adetimle yeniden başlayacaktık ama ben hamile kaldım. sanırım femaranın etkisiyle oldu, şimdi kızım 2 aylık. darısı tüm isteyenlerin başına...

aminnnnnnnnn Allah bagislasin sansi hep acik olsun minik meleginizin insallah :)))
hormon testlerim yarin belli olucak normal cikarsa sadece bu hapi kullanmam faydali olurmu sizce ve adetimin 6. gunu anca baslayabilicem cunku ilaci turkiyeden anca gettirtirebilicez ben londradayim :((

????
tesekkurler simdiden

arkadaşlar bu femera ilacını hangi durumda veriyor doktor yumurtalar gelişmediği zamanmı bende burda duyuyorum bu ilacı çok faydasını gören var allahım hepimizin yardımcısı olsun..

ben doktora gittim yasdan dolayi sorun olurmu diye dusunup 6 aydir dniyoruz cunku olmadi yas 36 deiki sperm testi onda problem yok bana hormon testi dedi 3.gunde onuda ancak dun yaptirabildim doktorum ist da biz londraya donucektik donerken femara al yaninda olsun hormon testinden sonra kullanicazz dedi peki dedik
hormon testlerim iyi cikti bakalim yarin doktor ne dicek ama yumurta kalitesi ve yumurtlamayi cogaltmak sansi arttirmak icin dedi

bakalim hayirlisi

idilga hayırlı olsun femeraiçin çok iyi şeyler duydum hadi işallah allah tamamına erdirsin hayırlarla işallah..miliston seninde fsh düşmüş işallah bu sefer sonuca ulaşırsın apunkturunda faysını gördün değilmi canım

ben doktora gittim yasdan dolayi sorun olurmu diye dusunup 6 aydir dniyoruz cunku olmadi yas 36 deiki sperm testi onda problem yok bana hormon testi dedi 3.gunde onuda ancak dun yaptirabildim doktorum ist da biz londraya donucektik donerken femara al yaninda olsun hormon testinden sonra kullanicazz dedi peki dedik
hormon testlerim iyi cikti bakalim yarin doktor ne dicek ama yumurta kalitesi ve yumurtlamayi cogaltmak sansi arttirmak icin dedi

bakalim hayirlisi

femaraya reglin 3. günü başlanıyor arkadaşım 6 günü olmaz gibi yine de bi dr danış.

elimde önceki tedavimden kalan femara var, ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim

ise yaramadi miii ??? bende bu ay kullandim beklemedeyim bakalim ?? hayirlisi insallahh

birde doktor beni 4. gunu baslatti 5 gun gunde 1 tane ic ddedi oyle yaptimmm
yumurtlarken bayaa sancim oldu denemeleri yaptik ama sonrasinda sol kasigimda agri kaldiii siddetli deil ama surekli sizliyor gibii?
bu durumla ilgili bilgisi olan yada bu durumu yasayan varmi

ozellikle femaradan sonra??

Canım femara adetin 3. gunu alınir 5 gun kullanilir dedi doktorum sen yinede danış femara bende etkili olmazsa bendende rahim filmi istiyecek insallh gebelik olurda filme gerek kalmaz dilerim allahtan en yakin zamanda sizlerde bende o guzel haberi alırız

Bende femara+ çatlatma iğnesinin 3. ayında hamile kaldım. Adetinin 3. günü başlayıp 5 gün sabah akşam kullandım. Yan etki yapmadı. Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X