Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçsız hiç mi büyümüyor yumurtalarınızBen de yeni bitirdim içfemarayı doktora gittim ve 13 mm büyümüş yumurtalık, benim pkom var! HSG de çektirdim artık bu şans , bu ilaç da olmazsa pes. Artık bunaldım
devletteki doktor büyüyor dediydi ama özeldeki büyümüyor ve çatlamıyor dedi ondan o ilacı verdiİlaçsız hiç mi büyümüyor yumurtalarınız
İlaçsız hiç mi büyümüyor yumurtalarınız
Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alırsınız iniallah. Bilemiyorum işe yarar mı daha önce de 3 ay sadece klomen 2 ayda klomen+ çatlama iğnesi oldum ama gebelik olmadı. Acaba klomenle femara arasında ki fark ne olabilirBen femara ıle hamıle kaldım catlatma ıgnesıdw vermısdı doktorum suan yedı haftalık olduk ınsallah sızede ugurlu gelır bu ılac
Ne güzel rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin evladınıza. Sadece femara mı kullandınız çatlama iğnesidi oldunuz muMerhaba arkadaşlar
Polikistik over hastasıyım femeranin ikinci tabletinde kızıma hamile kaldım.suan 3.5 yasindarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Benimde geç büyüyor. İnşallah sonuç alırızdevletteki doktor büyüyor dediydi ama özeldeki büyümüyor ve çatlamıyor dedi ondan o ilacı verdi
Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alırsınız iniallah. Bilemiyorum işe yarar mı daha önce de 3 ay sadece klomen 2 ayda klomen+ çatlama iğnesi oldum ama gebelik olmadı. Acaba klomenle femara arasında ki fark ne olabilir
Anlıyorum o zaman siz tek yumurta ile hamile kaldınızOnu bılemıyorum canım ben klomen bır ay kullandım yumurta buyumedı doktor degıstırdım dırek femara ıle basladı tek yumurtam gelısıyordu femara ıle
Merhaba arkadaşlar
Polikistik over hastasıyım femeranin ikinci tabletinde kızıma hamile kaldım.suan 3.5 yasindarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Anlıyorum o zaman siz tek yumurta ile hamile kaldınız![]()
İnşallah çok istiyorum nasıl bir duygu merak ediyorum. Bazen o duyguyu hiç tadamayacakmışım gibi hissediyorumEvet cok sukur rabbım sızede nasıp etsın
Ne kadar süredir bebek istiyordunuzEvet cok sukur rabbım sızede nasıp etsın
Günde kaç tane kullanıyorsunuzdevletteki doktor büyüyor dediydi ama özeldeki büyümüyor ve çatlamıyor dedi ondan o ilacı verdi
Yumurta geliştirici bir ilaç imişFemera dediğiniz ilaç neye yarıyor acaba bende pokluyum
Ya gerçekten mi inşaAllah size şifa olur ben şuan şeker ilacı içiyorum oda geliştiriyormuş sözde ekimden beri kolaniyorum bende işe yaramadı bende mi femare alsamYumurta geliştirici bir ilaç imiş