Femara kullanan hanımlar

Ahsen555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
7.519
8.209
198
29
Femara kullanıp gebe kalan var mı acaba bende bu ay adet ile başlayacağım ilk defa kullanacağım bilgi verir misiniz 😊

Ben de yeni bitirdim içfemarayı doktora gittim ve 13 mm büyümüş yumurtalık, benim pkom var! HSG de çektirdim artık bu şans , bu ilaç da olmazsa pes. Artık bunaldım

Ben de yeni bitirdim içfemarayı doktora gittim ve 13 mm büyümüş yumurtalık, benim pkom var! HSG de çektirdim artık bu şans , bu ilaç da olmazsa pes. Artık bunaldım
İlaçsız hiç mi büyümüyor yumurtalarınız

Ben femara ıle hamıle kaldım catlatma ıgnesıdw vermısdı doktorum suan yedı haftalık olduk ınsallah sızede ugurlu gelır bu ılac
Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alırsınız iniallah. Bilemiyorum işe yarar mı daha önce de 3 ay sadece klomen 2 ayda klomen+ çatlama iğnesi oldum ama gebelik olmadı. Acaba klomenle femara arasında ki fark ne olabilir

Merhaba arkadaşlar
Polikistik over hastasıyım femeranin ikinci tabletinde kızıma hamile kaldım.suan 3.5 yasinda🙂rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Ne güzel rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin evladınıza. Sadece femara mı kullandınız çatlama iğnesidi oldunuz mu

Onu bılemıyorum canım ben klomen bır ay kullandım yumurta buyumedı doktor degıstırdım dırek femara ıle basladı tek yumurtam gelısıyordu femara ıle
Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alırsınız iniallah. Bilemiyorum işe yarar mı daha önce de 3 ay sadece klomen 2 ayda klomen+ çatlama iğnesi oldum ama gebelik olmadı. Acaba klomenle femara arasında ki fark ne olabilir

Back
X