Femara kullanan hanımlar

Aynen öyle herkesle paylaşamıyor insan böyle şeyleri utanıp çekiniyor laf söz olur diye bi an önce alsak bizde meleklerimizi kucağımıza ben bi de bu ay incir kürü de yapıyorum inşallah bu ay tutar da gerek kalmaz femaralara falan 10 gün var daha adete bakalım olur inşallah
İnşallah canım inşallah gerek kalmaz çok sıkıntılı bir süreç hem maddi hem manevi

Günde kaç tane kullanıyorsunuz
1 günde 2 tane kullanıyordum , bu hafta doktora gittim ve diktor da çatlamış dedi . işte ilişkiye girin . Çok iyi maşallah dedi. Ama allah can verici artık allaha dua edelim . çok kafaya artık takmıyorum. Allah sabr edenleri sever . allaha güvenin ve teslim olalım .

1 günde 2 tane kullanıyordum , bu hafta doktora gittim ve diktor da çatlamış dedi . işte ilişkiye girin . Çok iyi maşallah dedi. Ama allah can verici artık allaha dua edelim . çok kafaya artık takmıyorum. Allah sabr edenleri sever . allaha güvenin ve teslim olalım .
Anlıyorum ne güzel gelişmiş çatlamış inşallah olur Allah'ım sevindirsin hepimizi. Bana da günde bir tane kullan dedi dün beş gün

Biraz önce lavaboya gittim leke gelmişti sanırım regli olacağım 😭

Back
X