Femara kullanan hanımlar

Evet ekmek hamur işi tuketmemeye özen gösteriyorum ayriyaten saat 2 de hergün yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum çok sıkı bir diyet değil ama böyle 😊
Evet çok güzel maşallah bende ekmek hamur işi tüketmiyorum su içmem gerekiyor fakat içemiyorum su içmek çok önemli 😊

Merhaba kızlar bende ilk aşama pco hastasıyım kilom hep kontrol altında olduğu için ilerleme yapmadı. Ama regl im hep düzensiz. 4 aydır progestan alıyorum düzenlendi adetlerim, ayrıca glifor 1000 mg kullanıyorum. Bu ay Dr adetin 3 günü alttan muayene yapacak sonra femara ve yumurta takibi yapılacak adetin 3.günü alttan muayene ile herhangi bi tıkanıklık varsa görülebiliyor mu? Bilginiz var mı bu konuda

Merhaba kızlar bende ilk aşama pco hastasıyım kilom hep kontrol altında olduğu için ilerleme yapmadı. Ama regl im hep düzensiz. 4 aydır progestan alıyorum düzenlendi adetlerim, ayrıca glifor 1000 mg kullanıyorum. Bu ay Dr adetin 3 günü alttan muayene yapacak sonra femara ve yumurta takibi yapılacak adetin 3.günü alttan muayene ile herhangi bi tıkanıklık varsa görülebiliyor mu? Bilginiz var mı bu konuda
Merhaba tıkanıklıkdan kastınız nedir pek anlamadım ama alttan Muayne ile kist var mı yumurta kaç tane kaç mm büyümüş bunları görebilir. Glifor dediğiniz sanırım şeker ilacı değil mi? Bir de kilonuzu merak ettim 😊

Kilom 54 boyum 162 insülin ilk 12.5 tu bi ay önce tekrarlandı test ve 5.2 ye düşmüş ama Dr bırakma dedi kullanıyorum günde bi kere glifor. Başka bi doktor rahim filmi istedi bende şimdiki Dr söyleyince dedi biz bi 3.günü bakalım öyle de görebilme ihtimalimiz var. Beni de Düşündürdü bu konu yaklaşık 10 aydır bebek düşünüyoruz :/

Kilom 54 boyum 162 insülin ilk 12.5 tu bi ay önce tekrarlandı test ve 5.2 ye düşmüş ama Dr bırakma dedi kullanıyorum günde bi kere glifor. Başka bi doktor rahim filmi istedi bende şimdiki Dr söyleyince dedi biz bi 3.günü bakalım öyle de görebilme ihtimalimiz var. Beni de Düşündürdü bu konu yaklaşık 10 aydır bebek düşünüyoruz :/
Anladım canım maşallah kilon güzel senin. Yani rahim filmi çekmeden nasıl görebilir tüpleri bilemiyorum. Ama sen doktorunun dediğini uygula ben de 1 yılı geçmişti rahim filmi çektirdiğim de. Olur inşallah en kısa sürede bana da iki yıl oldu

Rahim filminden korktum ben ya herkes çok acılı olduğunu söylemiş :/ femara peki işe yarıyor mu? ilk defa kullancam ve nasıl kullanılıyor? sonra dan yumurta takibi kaç gün sürüyor ? Çok soru sordum 🙊

Ve bi de Dr folik asidi değiştirdi benim inositol içeren gynositol diye bi ilaç verdi yumurta kalitesini artırıyormuş icindeki inositol ozellikle pco için iyiymiş. 15 gündür kullanıyorum bakalım

Rahim filminden korktum ben ya herkes çok acılı olduğunu söylemiş :/ femara peki işe yarıyor mu? ilk defa kullancam ve nasıl kullanılıyor? sonra dan yumurta takibi kaç gün sürüyor ? Çok soru sordum 🙊
Şöyle rahim filminden hiç korkma herkes beni de korkuttu bense herkese inat anestesiz çekildim ve 2 dakikalık bir sancıydı böyle şiddetli kramp gibi düşün. Sonra bitti gitti. Femara işe yarıyormuş etkili bir ilaçmış. O yüzden ben mesela günde bir tane kullanıyorum 5 gün kullancam doktor yeterli sana bu doz demişti. Yumurta takibi de söylediği kadar ilacı içiyorsun bitince gidiyorsun bakıyor kaç mm olduysa ona göre takrar da çağıra bilir yani 19 mm gibi falann bir boyuta ulaşması lazım sonra Belki çatlama iğnesi yapar sana 36 saat sonra ilişki der

Ve bi de Dr folik asidi değiştirdi benim inositol içeren gynositol diye bi ilaç verdi yumurta kalitesini artırıyormuş icindeki inositol ozellikle pco için iyiymiş. 15 gündür kullanıyorum bakalım
Bana prowomen diye bir vitamin verdi folik asit kullanma bunu kullan dedi bi De benim d vitaminim çok düşüktü 9 Du onun içinde d vitamini takviyesi verdi

Ama eğer ilk ay olmazsa ikinci üçüncü aylara kadar kullanılabilir o zaman peki çatlatma iğnesi dedikleri onu da mı biz alıyoruz

Ya bi de ben özel e gidiyorum özelde mesela bi giriş yaptırınca 10 gün boyunca kontrol falan ücretsiz oluyor peki bu yumurta takibi için de geçerli oluyor mu özelde yani 2 günde bir yumurta takibi diyelim her seferinde ücret ödeniyor mu ?

Ya bi de ben özel e gidiyorum özelde mesela bi giriş yaptırınca 10 gün boyunca kontrol falan ücretsiz oluyor peki bu yumurta takibi için de geçerli oluyor mu özelde yani 2 günde bir yumurta takibi diyelim her seferinde ücret ödeniyor mu ?
Yok canım aynı Muayne süresi doldukça veriyorsun para 10 gün doldukça yani

Kusura bakma canım ilk defa tedaviye başlıycam kafamda o kadar soru işareti vardı ki 😊
Hiç kusura bakmıyorum yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Bende çoğu şeyi buradan öğrendim çünkü çevremde kimseyle bişey paylaşamıyorum burada paylaşıyorum 😊 o yüzden sor kafana takılanı

Aynen öyle herkesle paylaşamıyor insan böyle şeyleri utanıp çekiniyor laf söz olur diye bi an önce alsak bizde meleklerimizi kucağımıza ben bi de bu ay incir kürü de yapıyorum inşallah bu ay tutar da gerek kalmaz femaralara falan 10 gün var daha adete bakalım olur inşallah

Back
X