Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Femara kullandıktan sonra hamile kaldım ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. Ama hamile kalmamda illaki Femara etkili olmuştur diyemem. hsg çekilmiş olması ve çatlatma iğnesi de etkili olmuş olabilir.
Ben Femara kullandıktan sonra hamile kaldım ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. Ama hamile kalmamda illaki Femara etkili olmuştur diyemem. hsg çekilmiş olması ve çatlatma iğnesi de etkili olmuş olabilir.
Yumurtalıklarim. Yavas çalışıyormuş hamile kalamıyorum diye gitmistim. adet gunu gelince kullanmaya baslicam sanirim 30 tne hap var bana smdilik bes gun kullanip gelmemi soyledi. Tedavinin akışı nasıldı. Ne sureyle kullandiniz ve ne kdr sonra catlatma ignesi oldunuz acaba. Teşekkürler
Adetin 3. günü başlıyorsunuz 5 gün, günde iki kere famara içiyorsunuz, 1 tablet bitiyor yani. 8. gün çatlatma iğnesini vuruyorsunuz. 9. gün doktor kontrolü ve denemeye başlıyorsunuz. Yani bende böyleydi.
Kızlar benzer bi konuya daha yazmıştım ben de bu ay femara kullandım adetin üçüncü günü başlayıp beş gün kullandım. Bir Sabah bir de akşam olarak. Bende pco vs yok. Rahim filmi de çekilmişti daha önce o da temiz. Bu ay İki yumurtam olmuştu ve gelişip kendiliğinden çatladı. On gündür sol kaşığımda sızı var ara ara batma oluyordu. Adetten bir gün önce kanda gebelik testim 1.20 çıktı. Bugün de adet günüm ama adet belirtisi yok denecek kadar az. Sadece sol tarafta sızı hissediyorum. Bunu kullanıp hamile kalan arkadaşlar acaba hamileliklerini ne zaman öğrendiler.