• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullananlar acil buraya....

Esraisnel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
16
9
1
31
Arkadaşlar ben pko hastayim iki kez klomen kullandim ikincisinde catlatma ignesi yapildi yumurta olusunca ama catlamadi kiste dönüştü yasmin kullandim kis gecti ve adet olunca tekrar gittim bu ay femara verdi kullanip hamile kalan varmi

bende bu ay başlıyacağım tatlım

Ben doktorun dedigini anlamamisim yanlis kullanmisim ilacı bitene kadar kullandim o yuzden tedaviyi durdurduk adet gordukten sonra gidicem . Normalde 5 gun kullanilmasi gerekiyormus sabah aksam seninde bilgin olsun canim. Sonucunu bana yazarsin bitince doktorun ne dicek bakalım

Ben doktorun dedigini anlamamisim yanlis kullanmisim ilacı bitene kadar kullandim o yuzden tedaviyi durdurduk adet gordukten sonra gidicem . Normalde 5 gun kullanilmasi gerekiyormus sabah aksam seninde bilgin olsun canim. Sonucunu bana yazarsin bitince doktorun ne dicek bakalım
hangi dr a gidiyorsun aynen canım 5 gün kullanıyor

Kızlar dr iğneye başladı Femara ya ihtiyacı olanlara uyguna veririm ben 114 e aldım eczane geri almadı ben daha uyguna veririm

Arkadaşlar ben pko hastayim iki kez klomen kullandim ikincisinde catlatma ignesi yapildi yumurta olusunca ama catlamadi kiste dönüştü yasmin kullandim kis gecti ve adet olunca tekrar gittim bu ay femara verdi kullanip hamile kalan varmi
Bende pko hastasiyim.bir dusuk yasadim.3ay ara verdim.4.ay catlatma ignesi oldm tutmadi.5.ay femara kullandim ve bgn ogrendimki hamileyim

Bende pko hastasiyim.bir dusuk yasadim.3ay ara verdim.4.ay catlatma ignesi oldm tutmadi.5.ay femara kullandim ve bgn ogrendimki hamileyim[/QUOTE
Tebrik ederim
Peki belirtileriniz neydi uzun zmn olmuş yazalı ama
Bende bu ay femara kullandım 10.günüm olmazsa önümüzdeki ay tüp bebek aslında sorunumuz yok ama Umarım hepimiz meleklerimizi kucagımıza alırız kısa sürede

Back
X