Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi dr a gidiyorsun aynen canım 5 gün kullanıyorBen doktorun dedigini anlamamisim yanlis kullanmisim ilacı bitene kadar kullandim o yuzden tedaviyi durdurduk adet gordukten sonra gidicem . Normalde 5 gun kullanilmasi gerekiyormus sabah aksam seninde bilgin olsun canim. Sonucunu bana yazarsin bitince doktorun ne dicek bakalım
Sakaryada remzi beye gidiyorum ama benim hatam ben yanlis anlamisim ilaci yanlis kullanmisim doktorun sucu yok yanihangi dr a gidiyorsun aynen canım 5 gün kullanıyor
bu ay olur inş canımSakaryada remzi beye gidiyorum ama benim hatam ben yanlis anlamisim ilaci yanlis kullanmisim doktorun sucu yok yani
Bende pko hastasiyim.bir dusuk yasadim.3ay ara verdim.4.ay catlatma ignesi oldm tutmadi.5.ay femara kullandim ve bgn ogrendimki hamileyimArkadaşlar ben pko hastayim iki kez klomen kullandim ikincisinde catlatma ignesi yapildi yumurta olusunca ama catlamadi kiste dönüştü yasmin kullandim kis gecti ve adet olunca tekrar gittim bu ay femara verdi kullanip hamile kalan varmi
Bende pko hastasiyim.bir dusuk yasadim.3ay ara verdim.4.ay catlatma ignesi oldm tutmadi.5.ay femara kullandim ve bgn ogrendimki hamileyim[/QUOTE
Tebrik ederim
Peki belirtileriniz neydi uzun zmn olmuş yazalı ama
Bende bu ay femara kullandım 10.günüm olmazsa önümüzdeki ay tüp bebek aslında sorunumuz yok ama Umarım hepimiz meleklerimizi kucagımıza alırız kısa sürede
Aynı şekilde canım adetin 3. Günü başlıyorsun 5 gün sabah akşam vermişti bana ama olmadı bı gün 15. Günüm kırmızılar bi kaç saate yakama yapışırfemara nasıl ilaç nasıl kullanılıyor ben klomen kullanıyorum da merak ettim