Femara kullananlar bakabilir misiniz?

olha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
258
64
28
Ben femara kullanıyorum şuan geçen ay klomen kullandım yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı. Bu sefer doktorum femara önerdi günde 2 kez şeklinde ilk 1 hafta kullandım kontrole gittim büyümek üzereydi. Sonra doktorum devam et ilaca aynı şekilde dedi bende kullandım bu sefer 2 yumurtam büyümeye başlamıştı. Ama istenen büyüklükte değildi tabiiki. Yine devam et dedi perşembe günü gel dedi. Bakalım ne olacak birde bende polikistik over var. Yani sorum şu ki pkolu olup femara kullanan ve hamile kalan varmı (

Femara normalde 5 gün 2şer doz kullanılır, sonra eğer yeterli büyüklükte değilse gonal f iğne ile desteklenir benim bildiği kadarıyla, doktorunuz size kaç tane femara kullandırttı anlamadım , umarım tez zamanda nasip olur hayırla sağlıkla

Vallahi bende anlamadım sürekli habire kullanıyorum. İlk hafta olmadı büyüyor ama küçük istenilen boyutta değildi. Sonra bidaha aynı şekilde kullandım yani ben femarayı toplam sabah akşam 5 gün içmek üzere 10 gündür kullanıyorum. Bugün tekrar kontrole gittik bidaha 5 gün kullanıcam. Toplm 15 gün olacak. Bide ilaç ağır bi ilaç korkuyorum da bilemedim yani.

Ben ilk defa bir adet döneminde 15 gün femara kullanıldığını duyuyorum, ilaç tabiki ağır, nacizane tavsiyem doktorunuzu değiştirin, bu normal değil

Merhaba bende gecen hafta adetin 3 gunu bu hapi kullanmaya basladim . Sali günü kontrolum var bakalim nasil sonuc alacagim bende bilmiyorum. Pko lise yillarimdan beri var. 2.5 yillik evliyim 1 yildir deniyoruz ama çocuk sahibi olamadik. Izmirde özel bir doktora gidiyorum bana glifor femara d vitamini ve gynopol verdi bende sali gününü sabirsizlikla bekliyorum . Sizin kontrolunuz bugun insallah güzel haberlerle dönersiniz bize

D vitamini almanız iyi olmuş bana doktorum vermedi o yüzden belim çok ağrıyor

Yumurtam istenilen büyüklükte ve bugün çatlatma iğnesi yaptırdım inşallah güzel sonuçlar alırız

Sizin adiniza cok sevindim insallah sali gunu bende bu haberi alirim. Catlatma ignesi olarak ne verdi gobeginizden mi vurdunuz birde ucreti nedir acaba. İğneden sonraki surec nasilmis
Çatlatma iğnesi ovitrelle göbekten vurdu 290tl civarı ücreti ve iğneden sonra o akşam veya yarın akşam ilişkiye sonra gün aşırı ilişki işte bu kadar size ne yaptılar sonuç nedir

Çatlatma iğnesi ovitrelle göbekten vurdu 290tl civarı ücreti ve iğneden sonra o akşam veya yarın akşam ilişkiye sonra gün aşırı ilişki işte bu kadar size ne yaptılar sonuç nedir
Sol tarafta 2 tane yumurta büyümüş biri 17 mm buru 15mm bu yumurtalar çatlar dedi o yuzden igne vermedi 6 ay femara kullarak devam edelim dedi. 3 aydada gebelik olusmazsa rahim filmi cekelim dedi. Sizin yumurtaniz kac mm olusmus

Sol tarafta 2 tane yumurta büyümüş biri 17 mm buru 15mm bu yumurtalar çatlar dedi o yuzden igne vermedi 6 ay femara kullarak devam edelim dedi. 3 aydada gebelik olusmazsa rahim filmi cekelim dedi. Sizin yumurtaniz kac mm olusmus
Bana mm belirtmedi benim zaten kendi kendine çatlayamadığı için mecbur iğne yaptı

Arkadaşlar bi şey sorucam ya ben adetimin 5. Günü femaraya başladım 5. Gün adetimin bitiş günüydü sonra her içtiğimde o 5 gün içinde kahverengi lekelenmelerim devam etti ilişkide olmadı bu yüzden bi sıkıntı olur diye istemedim dün bitti ilaç baktım lekelenme yok ilişki oldu olduktan sonra tekrar lekenlenme oldu böyle bişey yaşayan var mj

Merhaba adetin 5. Gunu degil 3. Gunu baslayip adetin 7. Gunu hap bitmis oluyor. Doktorunuz bu sekilde mi soyledi size. Bende boyle bir lekelenme olmadi acikcasi

Ben kullandım pazartesi kontrol e gidicem bakalım ne olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…