Durum nedirInsallajguzel haberler aliriz ilerleyen gunlerde
Sizin adınıza cok sevindim saglikla kucağınıza almak nasip olsun. 2. Ayim femarada bakalim femara bende bu ay bir etki gosterecekmiBen polikistik overim ne düzenli adet gördüm ne de günlerimi bildim. Acıbadem hastanesinin baş hekimine gittim kadın doğumda, bana direk famera başlattı. 5 gün boyunca içtim, 4 aylık bir tedavi oldum Yani sürekli içtim beş gün gidip kontrol edildi yumurta büyüdü mü diye sonra deneme ile bekledik. Ve çoğu doktor bana imkansız derken şuan hamileyim 31 haftalık. Tabi ben özet geçtim şuan :) famera benim her şeyim diyebilirim :)
Adet oldum yeniden femara kullandim bitti gerisi artik zamani degetlendirmeue kaldiDurum nedir
Birde catlatma ignesi vuruldunuz muSizin adınıza cok sevindim saglikla kucağınıza almak nasip olsun. 2. Ayim femarada bakalim femara bende bu ay bir etki gosterecekmi
Hamile kaldiginizdaki yaş kilo durumuzun neydi
Birde catlatma ignesi vuruldunuz muBen polikistik overim ne düzenli adet gördüm ne de günlerimi bildim. Acıbadem hastanesinin baş hekimine gittim kadın doğumda, bana direk famera başlattı. 5 gün boyunca içtim, 4 aylık bir tedavi oldum Yani sürekli içtim beş gün gidip kontrol edildi yumurta büyüdü mü diye sonra deneme ile bekledik. Ve çoğu doktor bana imkansız derken şuan hamileyim 31 haftalık. Tabi ben özet geçtim şuan :) famera benim her şeyim diyebilirim :)
2 haftalikFemara kullanimindaki 2. Ayim bitti ve cok şükür pozitifi gördümm. Bu degerin kac haftalik oldugunu bilen var miEki Görüntüle 3190389
Daha çok yeni hayırlı olsun inşallah bebeğin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsinFemara kullanimindaki 2. Ayim bitti ve cok şükür pozitifi gördümm. Bu degerin kac haftalik oldugunu bilen var miEki Görüntüle 3190389
Tesekkurler2 haftalik
TesekkurlerDaha çok yeni hayırlı olsun inşallah bebeğin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Famera kasık ağrısı yapmış mıydı sende?Ben polikistik overim ne düzenli adet gördüm ne de günlerimi bildim. Acıbadem hastanesinin baş hekimine gittim kadın doğumda, bana direk famera başlattı. 5 gün boyunca içtim, 4 aylık bir tedavi oldum Yani sürekli içtim beş gün gidip kontrol edildi yumurta büyüdü mü diye sonra deneme ile bekledik. Ve çoğu doktor bana imkansız derken şuan hamileyim 31 haftalık. Tabi ben özet geçtim şuan :) famera benim her şeyim diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?