Femara kullananlar cevap!!

Masal43

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
36
16
18
33
Iyi aksamlar arkadaslar femara kullanip hamile kalan varmi aranizda hap icmeye basladiginizda bi belirtiler varmiydi acaba ben pazartesi icmeye basladim cuma son ama hicbir belirti yok.suan icin klomen kullandigimda kasik agrisi falan olmustu

Canım ben bu ay kullandım 23 mm oldu yumurtam ben de agrı yapmıştı yumurta büyüdükçe kasıklarımda a ama iğneden sonra agrım kalmad bu ayda olmadı galiba reglime beş gün var beklemedeyim ama ümidim yok

Ben daha igne olmadim ama suan hicbir agrim yok bende pek umitli degilim carsamba gidecegim doktora

Ben geçen ay 5 gün femera sonrası iğne oldum. İğneden sonra tam 15.gün regl oldum. Bu ay sadece femera kullandım iğne olmadım, bugün bat günüm kasılarım ağrıyor ama kırmızıları görene kadar umudum var. Eğer regl olursa birdahaki ay tekrar femera ve iğne olucam yılmak yok. Rabbimin ol demesiyle olur inşallah.

Yarın adetimin üçüncü günü yarın femara kullnmaya basliycam.ilk olacak.daha önce iki klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ise yaramadı.doktorum femarranin yanında çatlama iğnesi vermedi bende yarın femara ve incir kurunu deniycem.incir kurunun çok faydası oluyormuş.bu şekilde deneyenler var mı

5.günü başlanıyor diye biliyorum ben...

Ben 5. Gunu baslayip sabah aksam icmistim 5 gun bence sen doktorunun dedigi gibi kullan

Iyi aksamlar arkadaslar femara kullanip hamile kalan varmi aranizda hap icmeye basladiginizda bi belirtiler varmiydi acaba ben pazartesi icmeye basladim cuma son ama hicbir belirti yok.suan icin klomen kullandigimda kasik agrisi falan olmustu
Ben kullandım ilk kullandığım ay hamile kaldım ama maalesef hem iç gebelik hem diş gebelik oldu milyonda bir olan bişey bebeğimi kaybettim 5 gün oldu ameliyat olalı

Bu ay femara kullandım bende ama hiçbir belirti ağrı vs.olmadi.bugun doktora gittim 18 mm yumurtam oluşmuş.adetime kadar beklycm.

Doktorum üçüncü günü başla dedi.kafam karıştı şimdi benm gibi üçüncü gunu kullananlar var mı arkadaşlar lütfen yardım edin
Canim bende adetimin 3.günü kullandım bu ay 10 gün sabah aksam 1 tane ictim bugün yumurta ölçümüne gittim çatlama olmuş 17mm de çatlamayan var bugün yarin çatlar oda dedi sen kac gun kullancaksin

Benim femara ve çatlatma iğnesiyle oldu elhamdulillah. Doktorunuz size uygun olan günde başlatmıştır, ona uymak daha doğru olur tez zamanda tüm bekleyenlere müjdeli haberi almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…