Ağrının olmaması seni ümitsilizliğe kaptırmasın. Benim şuan ağrım var regl gibi bat günüm olmasına rağmen umutluyum.Ben daha igne olmadim ama suan hicbir agrim yok bende pek umitli degilimcarsamba gidecegim doktora
5.günü başlanıyor diye biliyorum ben...Yarın adetimin üçüncü günü yarın femara kullnmaya basliycam.ilk olacak.daha önce iki klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ise yaramadı.doktorum femarranin yanında çatlama iğnesi vermedi bende yarın femara ve incir kurunu deniycem.incir kurunun çok faydası oluyormuş.bu şekilde deneyenler var mı
Doktorum üçüncü günü başla dedi.kafam karıştı şimdi5.günü başlanıyor diye biliyorum ben...
bende 5.günü başladım ve 5 gün boyunca sabah akşam içtim canım. Bugün regl 3.günü, şimdi tekrar 5.günü başlıcam.Günde 1 tane kullanicam.
Ben kullandım ilk kullandığım ay hamile kaldım ama maalesef hem iç gebelik hem diş gebelik oldu milyonda bir olan bişey bebeğimi kaybettim 5 gün oldu ameliyat olalıIyi aksamlar arkadaslar femara kullanip hamile kalan varmi aranizda hap icmeye basladiginizda bi belirtiler varmiydi acababen pazartesi icmeye basladim cuma son ama hicbir belirti yok.suan icin klomen kullandigimda kasik agrisi falan olmustu
Iyi aksamlar arkadaslar femara kullanip hamile kalan varmi aranizda hap icmeye basladiginizda bi belirtiler varmiydi acababen pazartesi icmeye basladim cuma son ama hicbir belirti yok.suan icin klomen kullandigimda kasik agrisi falan olmustu
Canim bende adetimin 3.günü kullandım bu ay 10 gün sabah aksam 1 tane ictim bugün yumurta ölçümüne gittim çatlama olmuş 17mm de çatlamayan var bugün yarin çatlar oda dedi sen kac gun kullancaksinDoktorum üçüncü günü başla dedi.kafam karıştı şimdibenm gibi üçüncü gunu kullananlar var mı arkadaşlar lütfen yardım edin
Igne verdimi sana yoksa kendiliginden mi catlicakBu ay femara kullandım bende ama hiçbir belirti ağrı vs.olmadi.bugun doktora gittim 18 mm yumurtam oluşmuş.adetime kadar beklycm.
İğne vermedi.her ay adet görüyorsan sorun yok dedi.Igne verdimi sana yoksa kendiliginden mi catlicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?