Sizin yumurtaniz kaç mm olmuştu.benimki 18 mm olmuş daha büyük 23 mm olanlarda varBenim femara ve çatlatma iğnesiyle oldu elhamdulillah. Doktorunuz size uygun olan günde başlatmıştır, ona uymak daha doğru olur ♥ tez zamanda tüm bekleyenlere müjdeli haberi almak nasip olur inşallah
Benim iki yumurtam oluşmuştu, büyük olan 21mmdi, o gün çatlatma iğnesi oldum. 21mm olan çatladı ve gebelik oldu çok şükür. Küçük olan çatlamamıştı, kiste dönüştü ama kötü bir şey değilmiş, hatta bebeği beslermiş, bir süre sonra kendiliğinden kayboldu kist de zatenSizin yumurtaniz kaç mm olmuştu.benimki 18 mm olmuş daha büyük 23 mm olanlarda var
Geçen ay klomen kullandım 19mm yumurtam oluştu.bu ay femara kullandım 18mm oldu.hangisi daha iyi anlamadım.doktor femara daha etkili oluyor dedi.Benim iki yumurtam oluşmuştu, büyük olan 21mmdi, o gün çatlatma iğnesi oldum. 21mm olan çatladı ve gebelik oldu çok şükür. Küçük olan çatlamamıştı, kiste dönüştü ama kötü bir şey değilmiş, hatta bebeği beslermiş, bir süre sonra kendiliğinden kayboldu kist de zaten
18 veya 19 olması önemli değil. O illa ki büyüyor zaten. Önemli olan oluşması ve kalitesi canım. Bende klomende yumurta oluşmadığı bile olmuştu. 3ay klomen kullandım. Femaranın ikinci ayında gebelik oluştu çok şükür. Toplam 2yıl tedavi gördük bizGeçen ay klomen kullandım 19mm yumurtam oluştu.bu ay femara kullandım 18mm oldu.hangisi daha iyi anlamadım.doktor femara daha etkili oluyor dedi.
Tskr ederim canım.darisi başımıza ins18 veya 19 olması önemli değil. O illa ki büyüyor zaten. Önemli olan oluşması ve kalitesi canım. Bende klomende yumurta oluşmadığı bile olmuştu. 3ay klomen kullandım. Femaranın ikinci ayında gebelik oluştu çok şükür. Toplam 2yıl tedavi gördük biz
Amin, inşallah canımTskr ederim canım.darisi başımıza ins
He anladım bende dün gittim 17mm olmuş bugün yarın çatlar demişti banada igne vermedi ama adetlerim düzenli değil benimİğne vermedi.her ay adet görüyorsan sorun yok dedi.
Bende dün gittim 18 mm yumurtam oluşmuş.bugun kasigimda ağrı oldu biraz.yumurtam catladi galiba.kis
He anladım bende dün gittim 17mm olmuş bugün yarın çatlar demişti banada igne vermedi ama adetlerim düzenli değil benim
Yumurtan çatladığı zaman az kanaman oluyormu benimde bugün az birşey leke oldu internetten baktim yumurtlama sırasında oluyor yazıyoduBende dün gittim 18 mm yumurtam oluşmuş.bugun kasigimda ağrı oldu biraz.yumurtam catladi galiba.
Kanama olmadı.hafif adet sancısı gibi ağrım olduYumurtan çatladığı zaman az kanaman oluyormu benimde bugün az birşey leke oldu internetten baktim yumurtlama sırasında oluyor yazıyodu
İns güzel haber alırsın canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin insBenim 2.ay kullandım bugün catlatmanin 11.günü test gene negatif 3 gün sonra tekrar deniycem bakalım
Hayırlısı kuzum çok saol amin inşallahİns güzel haber alırsın canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
evet ben 3. gunu basladim doktorunuz ne derse ona uyun benceDoktorum üçüncü günü başla dedi.kafam karıştı şimdibenm gibi üçüncü gunu kullananlar var mı arkadaşlar lütfen yardım edin
bende geçen ay 5 gün femera kullandım.sonra iğne oldum ve malesef 15 gün sonra adet oldum.Bu ay klomen'e geçirdi doktorum bakalım göreceğizBen geçen ay 5 gün femera sonrası iğne oldum. İğneden sonra tam 15.gün regl oldum. Bu ay sadece femera kullandım iğne olmadım, bugün bat günüm kasılarım ağrıyor ama kırmızıları görene kadar umudum var. Eğer regl olursa birdahaki ay tekrar femera ve iğne olucam yılmak yok. Rabbimin ol demesiyle olur inşallah.
Hayirlisi ne ise oyle olsun insallah bende bu ay femara kullandim ve 2 yumurtam olustu caraamba tekrar kontrolum var ve sonra catlatma ignesi vurunacagim ins olurbende geçen ay 5 gün femera kullandım.sonra iğne oldum ve malesef 15 gün sonra adet oldum.Bu ay klomen'e geçirdi doktorum bakalım göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?