Merhaba kızlar Ben de pazartesi femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıp adetin 10. günü kontrole gideceğim Öncesinde 1 kez tüp bebek yaptırdım Negatif oldu Bakalım şimdi neler olacak
aylarca klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım. bir aşılama yaptırdım olmadı. doktor tüp bebek yapalım demişti, tedaviyi bırakıp başka doktora gittim. femara ile ilk ayda hamile kaldım. hiç umudum yoktu, testi bile söylenen zamandan baya geç yaptım nasılsa yok birşey diye. nasip kısmet 6 yılın sonunda ,ok şükür bebeğim 3 aylık oldu bile
Ben 1.5 yıllık evliyim doktor tüp bebek için erken dedi 3 kere klomen 3 kere femara kullandim ama yine cocuk olmadi simdide 2 kutu birden klomen diyo çok kararsizim çok doktor değiştirdim
Pazartesi femara ya başlıcam ilk kez. Pko var bendede. Kist yapıyomu herhangi bir zararı var mı kaç kez kullanılabiliyor acaba?
canım bende daha yeniyim açıkcası pek anladığım söylenemez , doktorun gördü mü sonuçları peki?Kızlar doktorun istediği hormon tahlillerini yaptırmıştım dün. Sonuçlar böyle nasıl sizce
pazartesi günü adet döngümün 20. günü doktora gideceğim inşallah bakalım ne diyecek yumoşlar ne durumda , kendimi dinlememeye çalışıyorum çok hafif kasık ağrılarım oluyor sadece , sizce hamilelelik ne zaman belli olur ?
ilk defa kullanıyorum ve ilk tedavimCnm senin bu kaçinci kullanımın
Pazartesi gidicem doktoruma tahlilleri dışarıda yaptırdımcanım bende daha yeniyim açıkcası pek anladığım söylenemez , doktorun gördü mü sonuçları peki?
Anladım, hakkında hayırlısı inşallahPazartesi gidicem doktoruma tahlilleri dışarıda yaptırdım
1 kutuyu 5 günde bitirip gelicesn dedi banada.. hormon sonucum çıktı ben pek anlamıyorum nasıl sizceCnm bazi doktorlarin 6 ay verdigini bile duydum ama bana 3 ay verdi yani bir kutu bitti hastaya göre değişiyo sanırım
Amin canım cümlemizin inşallah :) bana da pko dedi doktor ama bu tahliller normal değerlerde gibi geldi. Yaklaşık 1 aydır hayıt içiyorum ben inşallah rabbim vesile kılar. Geçen sene Nisan da bırakmıştım korunmayı ondan beri bekliyoruzAnladım, hakkında hayırlısı inşallah
hadi bakalım yarın sen de ben de güzel sonuçlar alalım inşallah :)Amin canım cümlemizin inşallah :) bana da pko dedi doktor ama bu tahliller normal değerlerde gibi geldi. Yaklaşık 1 aydır hayıt içiyorum ben inşallah rabbim vesile kılar. Geçen sene Nisan da bırakmıştım korunmayı ondan beri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?