Bende kullandim femara ve iki aydir ignesiz geciriyorum benimde bat bugun 1 hafta once lekelenme yasadim ve test yaptim negatif bi daha da yapmadim bekliyorum biraz daha bekle en azindan 2 gun tekrar test yap femara kolay kolay kist yapmiyomus doktorum soylediFemara kullandım.8 ekimde takip ile yumurta catlamiş iğneye gerek yok dedi doktor.. 20 ekim bat.günüm..şuana kadar gelen giden yok..21 ekimde idrar testi yaptım.. negatif..belirti adet ile aynı...acaba ilaç kist mi yaptı.. yada gebelik varmı.. bilgisi olan bana yardım edebilirmi
Çok tskr ederim 1 gün geçmişti test için erken biliyorum..ama beklemek zor biliyorsun..bugün 3 gün oldu idrar için en az 5 gün beklemek gerekiyormuş..bekleyelim bakalım.. allahım tüm isteyenlere sana ve bana da versin tez zamanda..Bende kullandim femara ve iki aydir ignesiz geciriyorum benimde bat bugun 1 hafta once lekelenme yasadim ve test yaptim negatif bi daha da yapmadim bekliyorum biraz daha bekle en azindan 2 gun tekrar test yap femara kolay kolay kist yapmiyomus doktorum soyledi
Amin canim insallah bende cok belirtide yok hafif agri bazen kasiklarsa bazende belimde bilmiyorum valla 2 yili geciyo bekliyorum insallah isteyen herkese versin rabbim eger hamileysen banada dua etÇok tskr ederim 1 gün geçmişti test için erken biliyorum..ama beklemek zor biliyorsun..bugün 3 gün oldu idrar için en az 5 gün beklemek gerekiyormuş..bekleyelim bakalım.. allahım tüm isteyenlere sana ve bana da versin tez zamanda..
Tabiki ederim allahım tez günlerde sanada isteyen herkese versin..rabbim önce karnimiza sonra kucağımiza versin.Amin canim insallah bende cok belirtide yok hafif agri bazen kasiklarsa bazende belimde bilmiyorum valla 2 yili geciyo bekliyorum insallah isteyen herkese versin rabbim eger hamileysen banada dua et
Geçmiş olsun öncelikle. Bende ilk kullandığımda Aynı şekilde iğneye gerek yok yumurta büyümüş zaten dedi. Sevindim bende ama adet olunca doktora gittim kist oluşmuştu bende. Test yaptı kist aktif olmayınca 2. kez femara kullanmaya başladım. Bekliyorum ama nedense bu ay umidim yok. Ve femara adeti geç ya da erken bi düzensizlik yaşatıyor malesefFemara kullandım.8 ekimde takip ile yumurta catlamiş iğneye gerek yok dedi doktor.. 20 ekim bat.günüm..şuana kadar gelen giden yok..21 ekimde idrar testi yaptım.. negatif..belirti adet ile aynı...acaba ilaç kist mi yaptı.. yada gebelik varmı.. bilgisi olan bana yardım edebilirmi
Burada bir arkadaş yazmıştı doktor ona kist yapmaz demiş diye..demekki herkeste aynı olmuyor..bugün benim 4 gün geçti daha olmadim..test yapmaya korkuyorum..negatif olur diye..çok zor beklemek...Geçmiş olsun öncelikle. Bende ilk kullandığımda Aynı şekilde iğneye gerek yok yumurta büyümüş zaten dedi. Sevindim bende ama adet olunca doktora gittim kist oluşmuştu bende. Test yaptı kist aktif olmayınca 2. kez femara kullanmaya başladım. Bekliyorum ama nedense bu ay umidim yok. Ve femara adeti geç ya da erken bi düzensizlik yaşatıyor malesef
Gerçekten zor. Ne hayırlısıysa o olur insaallah. Her defasında amann bu ay takmiyim diyorum ama elde degil yani. Elde olsa stres sıkıntı yapar mı insan.. Kimsenin kucağı boş kalmasn inşaallah.Burada bir arkadaş yazmıştı doktor ona kist yapmaz demiş diye..demekki herkeste aynı olmuyor..bugün benim 4 gün geçti daha olmadim..test yapmaya korkuyorum..negatif olur diye..çok zor beklemek...
Amin ecmain..Gerçekten zor. Ne hayırlısıysa o olur insaallah. Her defasında amann bu ay takmiyim diyorum ama elde degil yani. Elde olsa stres sıkıntı yapar mı insan.. Kimsenin kucağı boş kalmasn inşaallah.
Ben de kist yapmaz diye biliyorum. Takibe gelmeden kullanabilirsin dedi dr ama acayip ağrım var. Bhcg yaptırdım negatif, lekelenme var ama adet sancısı gibi değil hissettiğim şeyBurada bir arkadaş yazmıştı doktor ona kist yapmaz demiş diye..demekki herkeste aynı olmuyor..bugün benim 4 gün geçti daha olmadim..test yapmaya korkuyorum..negatif olur diye..çok zor beklemek...
Allaha şükür benimki tutmuş hiç ümidim de yoktu gerçekten. Femarayi ikinci kez kullandim hamileyim şimdi pazartesi hast. gidecem tabi degerlrimi kontrol ettirecem. Sizlerde umitsiz olmayın gerçekten nasip olunca oluyor. Allah herkese de nasip etsin.Burada bir arkadaş yazmıştı doktor ona kist yapmaz demiş diye..demekki herkeste aynı olmuyor..bugün benim 4 gün geçti daha olmadim..test yapmaya korkuyorum..negatif olur diye..çok zor beklemek...
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin..benim 5 gün günüm geçti sonrasında 3 gün kahverengi leke geldi şuan 5 gün oldu kanamam var dr gittim kist yok.gebelik yok. Femara ya devam dedi..bakalim gelecek aya kaldı ümidimizAllaha şükür benimki tutmuş hiç ümidim de yoktu gerçekten. Femarayi ikinci kez kullandim hamileyim şimdi pazartesi hast. gidecem tabi degerlrimi kontrol ettirecem. Sizlerde umitsiz olmayın gerçekten nasip olunca oluyor. Allah herkese de nasip etsin.
Birde size sormak istediğim bir şey var..femara ile başka bir şey kullandinmiAllaha şükür benimki tutmuş hiç ümidim de yoktu gerçekten. Femarayi ikinci kez kullandim hamileyim şimdi pazartesi hast. gidecem tabi degerlrimi kontrol ettirecem. Sizlerde umitsiz olmayın gerçekten nasip olunca oluyor. Allah herkese de nasip etsin.
Diofol yani folik asit kullandım.Birde size sormak istediğim bir şey var..femara ile başka bir şey kullandinmi
Olur Allah'ın izniyle hiç ümitsiz olmayın. Ben hep hayırlı zamanda hayırlı şekilde diye dua ederim. Sizde öyle yapın.Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin..benim 5 gün günüm geçti sonrasında 3 gün kahverengi leke geldi şuan 5 gün oldu kanamam var dr gittim kist yok.gebelik yok. Femara ya devam dedi..bakalim gelecek aya kaldı ümidimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?