Femara kullananlar

yukodam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
183
74
13
Kızlar ben bu ay ilk defa femara kullandım adetin 5. Günü başlayıp 5 gün kullandım bugün adetimle birlikte 10. Günüm kontrolüm vardı ve bi yumurta gelişmiş 13 mm olmuş bilgisi olan yardım edebilirmi boyutu normalmi tek yumurta olması şansımı düşürürmü salı günü tekrar kontrole çağırdı doktor

Merhaba benimde 10.gün 13mm ama ben 16tane femara kullandım 13.gün 17,5mm oldu ve bugün 14.günüm çatlatma iğnesi yaptım

Tek olması daha sağlıklı, 10.gün 13mm olduğu gün bir kaç tane 10mm likler vardı büyük olanı baskılıyor etrafında büyümeye çalışan küçükler..pko de bu sıkıntı var işte yumurta çok ama iyi gelişemiyor, doktorum en büyüğünden çok umutlu yinede, bende femara ya güveniyorum bakalım

Sen baya femara kullanmışsın benim doktorum kullanma 5 günden sonra dedi kontrole gittiğimde tekrar söyledi artık içme kendisi büyücek diye inşallah güzel haberler alırsın sen benden önce sonucunu öğrenirsin benimle de paylaşırmısın

Elinizde femara kaldımı kalanı bana sata bilir misiniz

Dün çatlatma iğnemi yaptım ama hiç ağrım belirtim olmadı dünden beri, daha önce yaptığımda çatladığını hissetmiştim

Elinizde femara kaldımı kalanı bana sata bilir misiniz
Tedaviye yeni başladım canım eğer güzel bi haber alabilirsem bu ay tabi veririm ama alamazsam maalesef kullanmaya devam edeceğim

Kızlar merhaba bende bu ay ilk kez çatlatma iğnesi kullandım 16 sında vuruldum 36 saat sonrada ilişki önerdi doktor 33. Saatte kasık bölgemde bi ağrı oldu sanki soğuk almışım gibi kahverengi akıntı geldi sonra hiç ağrım olmadı şimdi de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…