Femara kullananlar

Tezc sra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
265
93
18
27
Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyum 1 yillik evliyim hiçbir sıkıntı olmamasina ragmen gebe kalamadim doktorum femara baslatti 5 gun kullandim bugun kontrole gittim 2 yumurtalik olusmus biri 19mm digeri 16 mm bugun ve pazartesi iliski onerdi bugun kasiklarim çok agridi femara kullanipta hamile kalanlar yazabilirlermi tecrübelerini

Merhaba bu konuları ben de çok merak ediyorum ama maalesef herkesin biyolojik yapısı Allah’ın ne zaman vereceği vs farklı herkese aynı tedavi uygulanıyor ama kimin oluyor kiminin olmuyor yani Allah kimin olmasını isterse onun oluyor. Rabbim kolaylaştırsın. Bende bu ay femara başladım . Bugün 2. Günüm . 2 ay önce de yaptırdım yum takibi klomen kullandım onda da ama olmadı . Siz nerde yaptırdınız devlet hastanesi mi özel mi.

Bende özel hastanede yaptim canim 5 gun kullandim 2 yumurta olustu catlatma ignesi kullandim soldaki catladi sagdaki catlamadi iliski gunlerini degerlendirdim artik gerisi takdiri ilahi klomen nasil canim o daha çok yumurta olusturuyormuş galiba

Femara daha kaliteli yum üretiyor diyende var . Kişiye göre değişiyor belki de klomende bende bir yum gelişti 25 mm. Ankara’da başladım bu ikinciye tüp bebek merkezinde 7000 bin TL dediler ücretine siz ne kadara yaptırdınız

Sadece 750 lira verdim daha sonralar kontrol oldugu icinde ucrette almadilar ama benimkisi sadece ilac ted. Ve çatlatma ignesi onun disinda bir sey yoktu klomen rahmi incelttigi icin dusuk sagliyormus o yuzden banada femera önerildi sizin kaç yumurtaniz olustu femeradan sonra

Femara da bugün 3. Günüm 5 gün kullanıp 2 gün ara verip takipe çağırdılar ama o fiyata çok zor ya 7000 bin TL ye . O yüzden özel hastane de bir kadın doğumcuya gideceğim. Tüp bebek merkezinde ki dr ilerleyen aşamada ne yapacaktı bilmiyorum 7000 bin TL isteyecek kadar ekstra ne yapılıyor bu yum takibinde bende çok merak ediyorum. İlaç TED sonra çatlatma iğnesi değil mi bu iş daha ötesi zaten aşılama

Nerdesiniz acaba il olarak benim doktorum çok iyi ve ilgili tüp merkezine gitmeyin doktorunuz fsh lh amh baktirdimi

Nerdesiniz acaba il olarak benim doktorum çok iyi ve ilgili tüp merkezine gitmeyin doktorunuz fsh lh amh baktirdimi
Aslında Uşak dayız. Ama ben Şubat ayında çikolata kisti ameliyatı oldum kistler karışıklıklar vardı tüplerde açıldı . Ameliyatımı yapan dr aynı zamanda tüp bebek uzmanı merkezi var Ankara’da . Yapışıklıklar tekrarlayabilir yum takibi olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek yapılır dedi ama daha yolun başında sadece yum takibi için 7000 bin istediler ne yapılıyor ki bu yum takibinde ilaçla geliştirip çatlatma iğnesi vermekten başka

Gecmis olsun canim devlette takipbetsen cunku dedigin gibi çok fazla bence onlar gerekirse tekrar oraya yönlendirirler canim bu arada kasik agrin varmi femera bende yapmisti oyle

Tabikide canim benim akintim hala yogun iyimi kotumu anlayamadim bir turlu
İnş gebelik belirtisidir. Benim iki yum gelişmiş 15-19mm dr bir sonraki gün çat iğnesi vurun dedi. Cuma yani saat 11 de cuma gece ve Cumartesi gece ve pazartesi beraberlik dedi cuma gece oldu ama cumartesi gece olmadı maalesef bu ilişki günleri sınırlaması çok geriyor beni

Benide geriyo çatlatma ignesinden 8 gun sonra test yaptim 0.895 çikti

Kasik agrin varmi canim benim igneden dolayi çok agrim oldu ama hamile oldugumu dusunmuyorum cunku beta hcgm normalde 0.100 bu sefer 0.895 cikmis daha yuksek olurdu sonucta igne etkiside var ama denekki kismet yok insallah sen hamile kalirsin canim bu ay birilerimiz galip gelsin ve bebis sahibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…