Bende özel hastanede yaptim canim 5 gun kullandim 2 yumurta olustu catlatma ignesi kullandim soldaki catladi sagdaki catlamadi iliski gunlerini degerlendirdim artik gerisi takdiri ilahi klomen nasil canim o daha çok yumurta olusturuyormuş galibaMerhaba bu konuları ben de çok merak ediyorum ama maalesef herkesin biyolojik yapısı Allah’ın ne zaman vereceği vs farklı herkese aynı tedavi uygulanıyor ama kimin oluyor kiminin olmuyor yani Allah kimin olmasını isterse onun oluyor. Rabbim kolaylaştırsın. Bende bu ay femara başladım . Bugün 2. Günüm . 2 ay önce de yaptırdım yum takibi klomen kullandım onda da ama olmadı . Siz nerde yaptırdınız devlet hastanesi mi özel mi.
Femara daha kaliteli yum üretiyor diyende var . Kişiye göre değişiyor belki de klomende bende bir yum gelişti 25 mm. Ankara’da başladım bu ikinciye tüp bebek merkezinde 7000 bin TL dediler ücretine siz ne kadara yaptırdınızBende özel hastanede yaptim canim 5 gun kullandim 2 yumurta olustu catlatma ignesi kullandim soldaki catladi sagdaki catlamadi iliski gunlerini degerlendirdim artik gerisi takdiri ilahi klomen nasil canim o daha çok yumurta olusturuyormuş gal
Sadece 750 lira verdim daha sonralar kontrol oldugu icinde ucrette almadilar ama benimkisi sadece ilac ted. Ve çatlatma ignesi onun disinda bir sey yoktu klomen rahmi incelttigi icin dusuk sagliyormus o yuzden banada femera önerildi sizin kaç yumurtaniz olustu femeradan sonraFemara daha kaliteli yum üretiyor diyende var . Kişiye göre değişiyor belki de klomende bende bir yum gelişti 25 mm. Ankara’da başladım bu ikinciye tüp bebek merkezinde 7000 bin TL dediler ücretine siz ne kadara yaptırdınız
Femara da bugün 3. Günüm 5 gün kullanıp 2 gün ara verip takipe çağırdılar ama o fiyata çok zor ya 7000 bin TL ye . O yüzden özel hastane de bir kadın doğumcuya gideceğim. Tüp bebek merkezinde ki dr ilerleyen aşamada ne yapacaktı bilmiyorum 7000 bin TL isteyecek kadar ekstra ne yapılıyor bu yum takibinde bende çok merak ediyorum. İlaç TED sonra çatlatma iğnesi değil mi bu iş daha ötesi zaten aşılamaSadece 750 lira verdim daha sonralar kontrol oldugu icinde ucrette almadilar ama benimkisi sadece ilac ted. Ve çatlatma ignesi onun disinda bir sey yoktu klomen rahmi incelttigi icin dusuk sagliyormus o yuzden banada femera önerildi sizin kaç yumurtaniz olustu femeradan sonra
Nerdesiniz acaba il olarak benim doktorum çok iyi ve ilgili tüp merkezine gitmeyin doktorunuz fsh lh amh baktirdimiFemara da bugün 3. Günüm 5 gün kullanıp 2 gün ara verip takipe çağırdılar ama o fiyata çok zor ya 7000 bin TL ye . O yüzden özel hastane de bir kadın doğumcuya gideceğim. Tüp bebek merkezinde ki dr ilerleyen aşamada ne yapacaktı bilmiyorum 7000 bin TL isteyecek kadar ekstra ne yapılıyor bu yum takibinde bende çok merak ediyorum. İlaç TED sonra çatlatma iğnesi değil mi bu iş daha ötesi zaten aşılama
Aslında Uşak dayız. Ama ben Şubat ayında çikolata kisti ameliyatı oldum kistler karışıklıklar vardı tüplerde açıldı . Ameliyatımı yapan dr aynı zamanda tüp bebek uzmanı merkezi var Ankara’da . Yapışıklıklar tekrarlayabilir yum takibi olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek yapılır dedi ama daha yolun başında sadece yum takibi için 7000 bin istediler ne yapılıyor ki bu yum takibinde ilaçla geliştirip çatlatma iğnesi vermekten başkaNerdesiniz acaba il olarak benim doktorum çok iyi ve ilgili tüp merkezine gitmeyin doktorunuz fsh lh amh baktirdimi
Gecmis olsun canim devlette takipbetsen cunku dedigin gibi çok fazla bence onlar gerekirse tekrar oraya yönlendirirler canim bu arada kasik agrin varmi femera bende yapmisti oyleAslında Uşak dayız. Ama ben Şubat ayında çikolata kisti ameliyatı oldum kistler karışıklıklar vardı tüplerde açıldı . Ameliyatımı yapan dr aynı zamanda tüp bebek uzmanı merkezi var Ankara’da . Yapışıklıklar tekrarlayabilir yum takibi olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek yapılır dedi ama daha yolun başında sadece yum takibi için 7000 bin istediler ne yapılıyor ki bu yum takibinde ilaçla geliştirip çatlatma iğnesi vermekten başka
Aslinda femerada agri yapiyor canim yumurta buyudugu icin insallah yumurtalrin iyi sekilde buyur Allah hic birimizin emegini boaa cikarmazinŞimdilik yok canım ama klomen kullandığım ay çatlatma iğnesi ve duphaston ağrı yapmıştı
İnşaallah şuan ilacın 3. Günündeyim adetimin 4. Günü bakalım 9. Günü kontrole gideceğim Uşak da artıkAslinda femerada agri yapiyor canim yumurta buyudugu icin insallah yumurtalrin iyi sekilde buyur Allah hic birimizin emegini boaa cikarmazin
Insallah hayirlisi olur canim benim tedavi bitti simdi bekleme zamani en sevmedigim tarafİnşaallah şuan ilacın 3. Günündeyim adetimin 4. Günü bakalım 9. Günü kontrole gideceğim Uşak da artık
İnşaallah tutar sizin ama iyi bir doktora yaptırmayı çok istemiştim özellikle tüp bebek uzmanına nasip artık verecek olan AllahInsallah hayirlisi olur canim benim tedavi bitti simdi bekleme zamani en sevmedigim taraf
Ya tabikide inanki canim nasip biz çok istedigimiz icin olmuuyor aslinda unutmak lazim ama cevre akraba sağolsun sürekli hatirlatiyorlarİnşaallah tutar sizin ama iyi bir doktora yaptırmayı çok istemiştim özellikle tüp bebek uzmanına nasip artık verecek olan Allah
Çok çok haklısınız bir rahat olamıyoruz acelecilik var çok düşünüyoruz vs bu da olumsuz etkiliyor mutlakaYa tabikide inanki canim nasip biz çok istedigimiz icin olmuuyor aslinda unutmak lazim ama cevre akraba sağolsun sürekli hatirlatiyorlar
Tabikide canim benim akintim hala yogun iyimi kotumu anlayamadim bir turluÇok çok haklısınız bir rahat olamıyoruz acelecilik var çok düşünüyoruz vs bu da olumsuz etkiliyor mutlaka
İnş gebelik belirtisidir. Benim iki yum gelişmiş 15-19mm dr bir sonraki gün çat iğnesi vurun dedi. Cuma yani saat 11 de cuma gece ve Cumartesi gece ve pazartesi beraberlik dedi cuma gece oldu ama cumartesi gece olmadı maalesefTabikide canim benim akintim hala yogun iyimi kotumu anlayamadim bir turlu
Benide geriyo çatlatma ignesinden 8 gun sonra test yaptim 0.895 çiktiİnş gebelik belirtisidir. Benim iki yum gelişmiş 15-19mm dr bir sonraki gün çat iğnesi vurun dedi. Cuma yani saat 11 de cuma gece ve Cumartesi gece ve pazartesi beraberlik dedi cuma gece oldu ama cumartesi gece olmadı maalesefbu ilişki günleri sınırlaması çok geriyor beni
Kasik agrin varmi canim benim igneden dolayi çok agrim oldu ama hamile oldugumu dusunmuyorum cunku beta hcgm normalde 0.100 bu sefer 0.895 cikmis daha yuksek olurdu sonucta igne etkiside var ama denekki kismet yok insallah sen hamile kalirsin canim bu ay birilerimiz galip gelsin ve bebis sahibi olsunİnş gebelik belirtisidir. Benim iki yum gelişmiş 15-19mm dr bir sonraki gün çat iğnesi vurun dedi. Cuma yani saat 11 de cuma gece ve Cumartesi gece ve pazartesi beraberlik dedi cuma gece oldu ama cumartesi gece olmadı maalesefbu ilişki günleri sınırlaması çok geriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?