Femara kullananlar

Tezc sra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
265
93
18
27
Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyum 1 yillik evliyim hiçbir sıkıntı olmamasina ragmen gebe kalamadim doktorum femara baslatti 5 gun kullandim bugun kontrole gittim 2 yumurtalik olusmus biri 19mm digeri 16 mm bugun ve pazartesi iliski onerdi bugun kasiklarim çok agridi femara kullanipta hamile kalanlar yazabilirlermi tecrübelerini

Benim iğne olalı bugün daha 3. Gün cuma günü oldum. 8 gün erken değil mi belki yükselir hiç belli olmaz . Ağrım dün gece başladı kasıkta bugün sabahta şişkinlik vardı hafif bel karın ağrılarım var . Umarım bu ay olur Allah’ın izniyle dualarınız için Allah razı olsun rabbim size de en kısa zaman da kolay bir şekilde versin

Karın da şişkinlik oldu ben de dün başladı bugün 3. Günüm çatdan sonra . Belim de ağrı var bir de. 8 gün erken değil mi belli olmaz inş hamile kalırsınız sağlıkla. Sizin kaç mm ve kaç yum gelişmişti ne sıkıntınız vardı

Karın da şişkinlik oldu ben de dün başladı bugün 3. Günüm çatdan sonra . Belim de ağrı var bir de. 8 gün erken değil mi belli olmaz inş hamile kalırsınız sağlıkla. Sizin kaç mm ve kaç yum gelişmişti ne sıkıntınız vardın

Amin cumlemize canim igneden sonra banada bu belitlrtileer oldu beta hcg hormonu enjekte ettigin icin vucudun kendini hamikeymis gibi zannediyor

Bizde bir sıkınti yoktu 1 senedir evkiyiz ama hic gebelik olusmadi soktor femera baxlatti 1 hafta kulkandim sagdi 19mm solda 16mm olustu catlatma ignedi yaptim soldaki catladmisti doktor iliski onerdi yaptik daha takdiri ilahi insallah rabbim emegemize karsilik verir

Amin insallah canim Akintin varmi canim benim ozellikld beyaz akintim çok oldu bu arada igneden sonra

Amin insallah canim Akintin varmi canim benim ozellikld beyaz akintim çok oldu bu arada igneden sonra
Bende 1.5 yıldır evliyim 2 ay önce de yaptırdım klomen kullandım onda olmadı onda da duphaston kullandıktan sonra ağrım olmuştu baya ve akıntım da çok fazlaydı o zaman tek yum da 25mm ydi şimdi bu femara kullandım benimde 15mm ile 19 mm iki tane oluşmuş. Bir tanesi mi çatlıyor. Diğeri ne oluyor . Akıntım bir öncekine göre çok fazla yoğun değil ama normal akıntımdan biraz fazla ama ilişki sonrası sperm falan Mi ki acaba diye de düşünüyorum

Belkide canim bunyeden bunyeye gore degisir sende yada esinde sorun oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…