FEMARA KULLANANLAR

Amin inşallah Allah bekleyen herkesi bebeğiyle kavuştursun
Yumurta kadar Rahim kalınlığı da şart ama endişe etme vücut bir günde değişiyor ben onu anladım. 2.aşilamamda yumurta kontrolüne gelirken rahim kalınlığım yine 5mm di tutmayacak ilki gibi dedim bir dahaki kontrolde iğne ve aşılama istemediğimi söylemeyi düşünüyordum. 2 gün sonra 12 mm olmuş kalınlık. Nasip olacaksa şartlar birden yerine geliyor bence ama bana nasip olmadı yine.
İncir havuç kürü denemeyi düşünüyorum
Senin ilk aşılaman mı

İlk aşılamamdı benim. Ben de polikistik over var eşimde herhangi bir problem yok. Doktorum açıkçası çok umutluydu enteresan şekilde çünkü problem yoktu her şey gayet yerinde iyi değerdeydi sadece rahim duvarı kafamı kurcalıyordu ama dediğin gibi olacaksa oluyor ve vücut her ay değişkenlik gösteriyordur elbette. Ben kür hiç yapmadım hormonlarımla oynar mıyım iyi mi gelir yoksa kötü şekilde mi sonuçlanır tereddüt ettiğim için yapmak istemedim. Şimdi adet olup ikinciye başlamak istiyorum üç kere denerim sanırım. Devlet hastanesinde yaptırıyorum eğitim araştırma hastanesinde ücrette ödemiyorum ilaç dışında o yüzden üçüncü denemeden sonra birkaç ay dinlenip tüp bebek yaparım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…