Doktorum klomenin rahim duvarını incelttiğini söyledi bende Kasım'da femaraya başlıyacağım olumlu geri dönüş alanlar yazarsa sevinirimKızlaar selam geçen ay klomen ve ovitelli kullandım gebelik oluşmadı bu ay femaraya başlıcam 5 gün kullanıcam bugün başlıcam inşallah femara ile olumlu sonuç alanlar yazabilirmii
Ben de bugün başladım femara kullanmaya 2.aşilamam olacak inşallah güzel haberler alırız bu ayKızlaar selam geçen ay klomen ve ovitelli kullandım gebelik oluşmadı bu ay femaraya başlıcam 5 gün kullanıcam bugün başlıcam inşallah femara ile olumlu sonuç alanlar yazabilirmii
İlk aşılamada klomen kullandım benim de aşılama zamanı rahim duvarı yeteri kalınlıkta değildi Dr önemsemedi ama belki o yüzden gebelik olmadıDoktorum klomenin rahim duvarını incelttiğini söyledi bende Kasım'da femaraya başlıyacağım olumlu geri dönüş alanlar yazarsa sevinirim
Olabilir çünkü bana bunu doçent söyledi şimdi hala tedavi görüyormusunuzİlk aşılamada klomen kullandım benim de aşılama zamanı rahim duvarı yeteri kalınlıkta değildi Dr önemsemedi ama belki o yüzden gebelik olmadı
İlk aşılamadan sonra ara verdim bu ay tekrar gittim aşılama için femarayla başlattıOlabilir çünkü bana bunu doçent söyledi şimdi hala tedavi görüyormusunuz
Anladım inşallah güzel sonuçlanır bende Kasım'da gideceğimİlk aşılamadan sonra ara verdim bu ay tekrar gittim aşılama için femarayla başlattı
Canım ne durumdasın merak ettim aşılaman yapıldı mıKızlaar selam geçen ay klomen ve ovitelli kullandım gebelik oluşmadı bu ay femaraya başlıcam 5 gün kullanıcam bugün başlıcam inşallah femara ile olumlu sonuç alanlar yazabilirmii
Canım şimdi femara kullanıyosun 5 gün sonra doktorum kontrole çağırıyp yumurtalıkların büyümesine bakıyo eğer istediği büyüme gerçekleştiyse çatlatma iğnesi veriyo yani sen bu günlerini kafandan çıkar iğneyi olduktan sonra doktor ilişki günleri veriyo mesela iğneyi vurdurduğun zaman 3 gün üst üste ilişki veya bigün arayla bence iğneni olve ondan sonra biletini alBana yardım edermisiniz lütfen, ben 35 günde bir regl oluyorum. Bu gün reglimin son günü (31 ekim) dr. Bana 5 gün kullanmam için ferama isimli ilaç yazdı. Ancak eşim görevde. Biletleri alacağız. Bizim kafamıza şu takıldı. Regl takip uygulamasında takvimin bize gösterdiği ovulasyon haftası bu ilaçdan dolayı değişecek mi değişmeyecek mi? Bir şey anlamadık. Yani biz yine takvimde görünen tarih aralığında mı buluşalım ??? Eki Görüntüle 3327176
Meraba bu ay iğne olmadım canım femara kullandıö ovülasyon testi ile kontrol ediyorum kendimiCanım ne durumdasın merak ettim aşılaman yapıldı mı
Peki kendin mi istedin böyle olmasını Dr mu önerdi.Meraba bu ay iğne olmadım canım femara kullandıö ovülasyon testi ile kontrol ediyorum kendimi
Ben kendim istedim en son cuma gittim 14 mm di ve 1gün arayla ovülasyona başladım git gide koyulaşıyor benimde tam tersi ilacı kullanınca sanki adetim daha kısa sürdü gibi geldi bana zaten ben bu ay ilaçla olmazsa biraz kendim denemek istiyorum çünkü gerçekten doktora gitmek psıkolojimi çok etkiliyo ve yıpranıyorum Allaha şükür bi sorunum yok çünküPeki kendin mi istedin böyle olmasını Dr mu önerdi.
Benim de bu ay femaradan kaynaklı galiba reglim kesilmedi 9.gundeyim ve bitecek gibi de durmuyor son gün lekelenmesi gibi değil çünkü daha fazla geliyor. Kontrolde bugün yumurtam 14 mm olmuş rahim 4 mm dedi. İyice kaygım arttı. İhtimal düşükse boşuna aşılama olmak istemiyorum
Gerçekten öyle muayene takip hepsi ayrı psikoloji bozuyor ama beni en çok kullandığım ilaçlar etkiliyor. Nerdeyse bütün yan etkilerini yaşıyorum depresyon agresif sinirlilik hali yapıyor bende özellikle. Fiziksel yan etkileri de korkutuyor bizde de bir problem teşhis edilemedi. Durduk yere ilaç kullanıp hormonlarımi bozmaktan korkuyorum. Oluruna bırakmak için de yaşım geçiyorBen kendim istedim en son cuma gittim 14 mm di ve 1gün arayla ovülasyona başladım git gide koyulaşıyor benimde tam tersi ilacı kullanınca sanki adetim daha kısa sürdü gibi geldi bana zaten ben bu ay ilaçla olmazsa biraz kendim denemek istiyorum çünkü gerçekten doktora gitmek psıkolojimi çok etkiliyo ve yıpranıyorum Allaha şükür bi sorunum yok çünkü
Doktor mu verdi sizeKızlaar selam geçen ay klomen ve ovitelli kullandım gebelik oluşmadı bu ay femaraya başlıcam 5 gün kullanıcam bugün başlıcam inşallah femara ile olumlu sonuç alanlar yazabilirmii
Merhaba ben de femara ovitrelle aşılama sonrası progestan kullandım benim aşılama yapıldığı gün 5.7 mm di ben de rahim duvarına bağlıyorum nedense tutmamasını. İlk aşılamamdı. Siz rahim duvarı için ne kullandınız acaba?İlk aşılamadan sonra ara verdim bu ay tekrar gittim aşılama için femarayla başlattı
Benim son kontrolde rahim kalınlığım 12 mm di femarayla. Başka bişey kullanmadim. İnsan vücudu her ay farklı oluyor anlaşılan. Belki de klomen femara farkı oldu bilmiyorum.Merhaba ben de femara ovitrelle aşılama sonrası progestan kullandım benim aşılama yapıldığı gün 5.7 mm di ben de rahim duvarına bağlıyorum nedense tutmamasını. İlk aşılamamdı. Siz rahim duvarı için ne kullandınız acaba?
İnşallah pozitif görürsünüz bu seneBenim son kontrolde rahim kalınlığım 12 mm di femarayla. Başka bişey kullanmadim. İnsan vücudu her ay farklı oluyor anlaşılan. Belki de klomen femara farkı oldu bilmiyorum.
Ama bu seferde ilaç fazla gelmiş fazla sayıda yumurta büyümüş dedi Dr diğerleri de tam büyümeden en büyük yumurtam 18 mm de ovitrelle verdi. Ama yine tutmadıbıraktım tedaviyi gitmedim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?