Femara kullananlar

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.265
244
43
23
Merhabalar sorum şu arkadaşlar gecen ay femara kullandim yumurtam vardı ama sağlıklı büyümedi doktor bu ayı es geçelim öbür ay gonal-f kullanalim dedi ama hapım da kaldı şimdi bidaha bu hapı kullansam gene büyümezmi yoksa büyür mü başına gelen varmi yazabilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Merhabalar sorum şu arkadaşlar gecen ay femara kullandim yumurtam vardı ama sağlıklı büyümedi doktor bu ayı es geçelim öbür ay gonal-f kullanalim dedi ama hapım da kaldı şimdi bidaha bu hapı kullansam gene büyümezmi yoksa büyür mü başına gelen varmi yazabilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Ben varım kuzum ilk kullandım yumurtam gelişmedi ikincide kullandım yanında bal tarçın çörek otu da yedim hatta 12. Gün 20 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum gebelik oluştu ama kimyasala döndü o ayrı

Ya Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla 🤲yorumun için çok teşekkür ederim 🥰
Ben varım kuzum ilk kullandım yumurtam gelişmedi ikincide kullandım yanında bal tarçın çörek otu da yedim hatta 12. Gün 20 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum gebelik oluştu ama kimyasala döndü o ayrı

Reçetesiz alabilir miyim femarayı 9 aydır evliyim pcos var doktor bekle diyor ama ovulasyon testinde de bir şey göremiyorum

Bende bu ay femara kullandım yumurtam 2 tane yumurtam gelişti ve çatladı adetime daha 5 gün var ama adet ağrıları çekiyorum normal mi

Femaraya başladım bende adetimin 3. gününde günde 2 kez şeklinde. 5 gün boyunca. Sonraki beş gün hap kullanmadan kontrole gel dedi o haptan sonraki beş gün içerisinde ilişki yaşanılacak mı acaba bunu sormayı unutmuşum ben doktora. Yoksa çatlatma iğnesinden sonra mı olacak

Back
X