Femara kullandıktan kaç gün sonra pik olur ?

bebek83

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
143
25
13
29
Adetin 3. Günü Femara kullanmaya başladım 5 gün kullandım bitti. Kaç gün sonra yumurtlama gerçekleşir bilgisi olan var mı ? Çatlatma iğnesi vermedi doktor. Ovulasyon testi ile takip ediyorum ama hep silik çıkıyo kaç gün sonra pik olması lazım normal şartlarda ?

Doktora gidip muayene olabilirseniz iyi olur o yumurtanın durumuna göre size gün tavsiyesinde bulunur

Adetin 3. Günü Femara kullanmaya başladım 5 gün kullandım bitti. Kaç gün sonra yumurtlama gerçekleşir bilgisi olan var mı ? Çatlatma iğnesi vermedi doktor. Ovulasyon testi ile takip ediyorum ama hep silik çıkıyo kaç gün sonra pik olması lazım normal şartlarda ?
Ben yumurta takibi yaptırdım her hafta 17. Gün yumurtam çatlamıştı adetten itibaren

Bana yumurta takibi yapmadı. Bu ay kullan olmazsa diğer ay da kullan yine olmazsa o zaman gel dedi
Anladım canım ilaç etki ederse inşallah çatladığı günlerde felaket ağrın oluyor bende öyle olmuştu ordan anlayabilirsin

Bende pkos vardı bi de sizde var mı bilmiyorum ama hamile kalamıyordum doktor doktor gezdim
Ne bende ne eşimde hiç bi sorun çıkmadı bende doktor doktor gezdim ama hiç biri bi şey göremedi bütün hormon testleri hsg hepsi normal ama olmuyo bunu deneyelim dedi doktor bende bilmiyorum hayırlısı artık

Ne bende ne eşimde hiç bi sorun çıkmadı bende doktor doktor gezdim ama hiç biri bi şey göremedi bütün hormon testleri hsg hepsi normal ama olmuyo bunu deneyelim dedi doktor bende bilmiyorum hayırlısı artık
Bende seninle ayniyim 1 yillik evliyim olmadi doktor femara verdi regl olunca kullanicam bu ay hsg cekindim hersy bendede esimdede temiz amh 4 cikti pco görüntüsü var ama pco degilsin dedi. Femara kanser ilacıymıs insallah yanlış bir etkisi olmaz. Çatlatma iğnesi vermedi 3 ay kullan dedi regl 3.gunu basla sabah aksam ic dedi 5 gun boyunca 1 hafta sonra iliski . Ovülasyon testi ile de takip edicem . Birgebeningunlugu balikyagina basladim

Ozelden yazalim birbirimize bana da femara verdi dr. 5 gun kullan 1 hafta sonra gunasiri iliski dedi . Ovulasyon testini birakma

Merhaba yardımcı olrmusunuz evde gebelik testi silik çıkıyor ama hastanedeki sonuçlarım bu şekilde asilamanin 13. Günü

Eklentiler

• Screenshot_20240103_080821_e-Nabz.webp
    Screenshot_20240103_080821_e-Nabz.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 149
  • Screenshot_20240103_080802_e-Nabz.webp
    Screenshot_20240103_080802_e-Nabz.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 130
Bende seninle ayniyim 1 yillik evliyim olmadi doktor femara verdi regl olunca kullanicam bu ay hsg cekindim hersy bendede esimdede temiz amh 4 cikti pco görüntüsü var ama pco degilsin dedi. Femara kanser ilacıymıs insallah yanlış bir etkisi olmaz. Çatlatma iğnesi vermedi 3 ay kullan dedi regl 3.gunu basla sabah aksam ic dedi 5 gun boyunca 1 hafta sonra iliski . Ovülasyon testi ile de takip edicem . Birgebeningunlugu balikyagina basladim
Haftada 2 kez D vitamini verdi bi de takviye olarak her gün 1tane ocean polystol içmemi söyledi

15.gün pik görmüştüm sanırım bikaç sene önceydi net hatırlamıyorum ama 15 yada 16.gündü

Back
X