- 25 Şubat 2023
- 332
- 101
- 33
- 28
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
-
Benim bu ay 6. Kullanmışım femara da zaten ye gebelik oluşacak ya da regl oluyorsun ikinci kez çağırdıysa istediği mm ulaşmamıştır ebatt demedi miBugün gittim doktora sadece muayene etti çarşamba tekrar kontrole çağırdı catlatma ignesi olmayacakmiym dedim daha değil dedi 25 şubat adet tarihim acaba gelismedimi yumurtalarim
Hayir soylemedi bende 2. Kullanisim bu ayBenim bu ay 6. Kullanmışım femara da zaten ye gebelik oluşacak ya da regl oluyorsun ikinci kez çağırdıysa istediği mm ulaşmamıştır ebatt demedi mi
Bana bilgi vermedi kac santim oldugunu falan sekreterine biseyler soyledi ama pek anlamadımBaktığında söylemedi mi doktor kaç yumurta olduğunu, yumurtaların kaç mm olduğunu
Yani bende anlamadim genelde 14. 15. Gunlerde catlamasi lazim diye biliyorum dünden beri kasik agrim var sol tarafimda bide bugun su renginde uzayan akintim oluyo bilemedjm yaniBilgi verseymiş için rahat ederdi doktorun yaklaşımı önemli oluyor. ben de femara kullandım doktor 5 gün kullan gel demişti bana 5.gün sabah gittim 19mm 20mm 2 tane yumurta var dedi hatta bugün hap atmana gerek yok dedi 4 gün kullanmış oldum. Sonra da 6 gün sonra gel bakalım çatlamış mı çatlamamışsa iğne yaparız dedi çok şükür çatlamıştı gittiğimizde de. Yani adetin 15.günü gittiğimde çatlamış olarak gördü, belirtilere göre zaten ben de 14.gün hissetmiştim
Büyük bir ihtimalle çatlıyor ovülasypn testi alabilirsen eczaneden bugün kontrol edebilirsinYani bende anlamadim genelde 14. 15. Gunlerde catlamasi lazim diye biliyorum dünden beri kasik agrim var sol tarafimda bide bugun su renginde uzayan akintim oluyo bilemedjm yani
Bence dr iyi değil gibi geldi benim dr tüm bilgileri veriyorHayir soylemedi bende 2. Kullanisim bu ay
Aaa evet ovulasyon testi deneyimBüyük bir ihtimalle çatlıyor ovülasypn testi alabilirsen eczaneden bugün kontrol edebilirsin
Gittigim hastane özel degil üniversite hastanesiBüyük bir ihtimalle çatlıyor ovülasypn testi alabilirsen eczaneden
Bence dr iyi değil gibi geldi benim dr tüm bilgileri veriyor
Onun da bilgi vermesi lazım açıkçasıGittigim hastane özel degil üniversite hastanesi
Kac defa gittim ama yumurta gelisimiyle ilgili bilgi vermedi hic yanindaki sekretere söyler o yazar sag tarafta şöyle sol tarafta şöyle falan diyeOnun da bilgi vermesi lazım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?