Femara(letu) geç başlamak 6. Gün?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.444
420
73
Kızlar selam ben randevu bulamadığım için adetin 6. Gününde doktora gittim doktor da geç kaldık ama bugün de baslayabilirsin ne olacak falan dedi . 6.gunden itibaren 5 gün sabah akşam kullan dedi. 5. Gün yanıma gel dedi. Ama nasıl olacak ki benim bildiğim ilaçlar bittikten sonra etkisini göstermeye başlıyor daha önce böyle kullanan oldu mu

Yurtalar adetkiken oluşuyor famara bitince gel dediği yumurta durumuna bakacak kaç tane oluşmuş sağda solda ,
ona göre 1 hafta sonra bir daha gel der boyutona bakmak için ve ona göre karar verir.

Bende 6.gün başladım mecburen. Şimdi dr dan çıktım. Maalesef 13/11mm de kalmış. Pazartesi tekrar gel dedi ama ümidim yok.

Bende 6.gün başladım mecburen. Şimdi dr dan çıktım. Maalesef 13/11mm de kalmış. Pazartesi tekrar gel dedi ama ümidim yok.
Yumurtalar günden güne büyür ümitsiz olmayı gerektirecek biir durun yok pazartesi büyümüş olurlar merak etmeyin

Yumurtalar günden güne büyür ümitsiz olmayı gerektirecek biir durun yok pazartesi büyümüş olurlar merak etmeyin
Bugün 13.günü döngümün. Geçen aylarda gittiğimde hep 13.günlerde 18/19mm olurdu.
Şöyle anlatayım adetim 7 haziranda başladı. Düne kadar leke devam etti. Onu da belirttim dr a. Bakalım hayırlısı o da hesap yaptı günlük artışını ona göre çağırdı pazartesi ye.

Hatta 12.günü bugün.

Bence olumsuz düşünmeyin ben reglin 3 günü kontrole gittim 6. Günü başlattı . Döngünün 13-15-19 günleri yumurta takibine gittim ilk kontrolde bir tane 14 mm vardı ikincide iki tane 16 mm vardı 3. Günde 16-18-19 mm üç yumurtam vardı ve bende gördüm hatta 20. Günü birisi çatlıyor dedi o yüzden 17-18-20-22 Haziran değerlendir çoğul gebelik olabilir dedi. Ki bence dün çatladı çok fazla kaşık ağrım vardı ama bugün yok. Bence sürece güvenin

Ama bişey dicem beni ilacın bittiği gün çağırdı Dr. Yani döngünün 10. Gününe denk geliyor. Çok erken değil mi iki gün sonrasinda da burdayım sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor nasıl olacak bir fikrim yok

Yumurtalarınızın boyutunu ölçecektir ona göre ilişki planlaması yapar yumurtalar günde 1-3 mm arası büyüyor kişiden kişiye değişiyor benimkiler günlük 1 mm büyüdü.

Ama geçen aylarda da 6. Gün mü baslamistiniz

İğne vurmadinizmi

Olmayınca olmuyor gerçekten ne kadar takarsak o kadar olmuyor. Bu benm 3.olacak. Diğer ikisinde hiç aratmadı rabbim çok şükür ama bu neredeyse 2 yıldır korunmuyoruz olmayınca olmuyor.
Benm çocuğum yok maalesef. 3 kere kürtaj oldum onlar kendiliğinden oldu. Ama bir türlü tekrar gebelik oluşmadı. Amh de çok düşükmus. O yüzden bu ilaçlara basladik

Neye göre iğneyi gerekli görüp görmüyorlar merak ettim
E2 dediğimiz hormona göre ben estrofem adında E2 içeren bir ilacı sabah akşam kullanıyorum. Coraspin 100 ve agnucaston 4 mg kullanıyorum. Ultrasonda herşey güzel olunca ve kramplarım da olunca gerek görmedi

E2 dediğimiz hormona göre ben estrofem adında E2 içeren bir ilacı sabah akşam kullanıyorum. Coraspin 100 ve agnucaston 4 mg kullanıyorum. Ultrasonda herşey güzel olunca ve kramplarım da olunca gerek görmedi
Estrofem i ilacı kullanırken mi içtiniz acaba ve ne zamana kadar? Östrojen yükselince mi çatlama oluyor onu anlamadım. Zaten bu letu östrojen i düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…