• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara & Ovitrelle kaçıncı denemede hamile kaldınız?

Gizeemlii0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
967
328
18
25
Kızlar eşimin sperm testi iyi. Benim hormonlarım da bi problem yok. Rahim filmim temiz. Sadece polikistik görünümüm var. Yarın adetimin 5. Günü femaraya başlıyorum. Umut arıyorum 🌸✨

Nisan ayında kimyasal gebeliğim var. Yaklaşık 1senedir deniyoruz💫

Merhaba 🌸
Mart sonunda Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurta büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan sonunda tekrar Klomen kullandım
Yumurta büyümedi o yüzden o ayı pas geçtik
Haziran, temmuz ve ağustos aylarında Femara + Ovitrelle kullandım
Çok şükür 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim ☺️🤲🏼🧿
Nisan ayında ilaç işe yaramadığı için tedavi devam etmemişti onu saymazsak 4. denemede nasip oldu

Kızlar eşimin sperm testi iyi. Benim hormonlarım da bi problem yok. Rahim filmim temiz. Sadece polikistik görünümüm var. Yarın adetimin 5. Günü femaraya başlıyorum. Umut arıyorum 🌸✨

Nisan ayında kimyasal gebeliğim var. Yaklaşık 1senedir deniyoruz💫
Şuan bende senin gibiyim canım pcosum hsg temiz eşimde sorun yok. Martta klomen ovitrelle oldum ama yumurtam büyümemişti doktorda yanlış zamanda yaptırdı iğneyi büyümeden sonra tedaviyi bıraktım iyi doktor bulana kadar eylülde hsg çekildim hsgye kadar son iki ay kendiliğinden yumurtladım ama olmadı hsgnin ilk ayı da yumurtladım yine olmadı bu ikinci ayı hsg nin 3 ekimde ovitrelle oldum 12 ekimde bej leke geldi muhtemelen yumurtlama lekesiydi çünkü şuan dpo12 olmasına rağmen testlerim negatif. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısını da 12 sinden sonra hissetmeye başladım şuan dpo 5 sayılır yani 12 yi baz alırsak bir umut bekliyorum bakalım

Merhaba 🌸
Mart sonunda Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurta büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan sonunda tekrar Klomen kullandım
Yumurta büyümedi o yüzden o ayı pas geçtik
Haziran, temmuz ve ağustos aylarında Femara + Ovitrelle kullandım
Çok şükür 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim ☺️🤲🏼🧿
Nisan ayında ilaç işe yaramadığı için tedavi devam etmemişti onu saymazsak 4. denemede nasip oldu
Sağlıkla gelsin inşallah❤️ İnşallah bende bu ay böyle bi haber verebilirim

Şuan bende senin gibiyim canım pcosum hsg temiz eşimde sorun yok. Martta klomen ovitrelle oldum ama yumurtam büyümemişti doktorda yanlış zamanda yaptırdı iğneyi büyümeden sonra tedaviyi bıraktım iyi doktor bulana kadar eylülde hsg çekildim hsgye kadar son iki ay kendiliğinden yumurtladım ama olmadı hsgnin ilk ayı da yumurtladım yine olmadı bu ikinci ayı hsg nin 3 ekimde ovitrelle oldum 12 ekimde bej leke geldi muhtemelen yumurtlama lekesiydi çünkü şuan dpo12 olmasına rağmen testlerim negatif. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısını da 12 sinden sonra hissetmeye başladım şuan dpo 5 sayılır yani 12 yi baz alırsak bir umut bekliyorum bakalım
İnşallah o güzel haberi alırsın ❤️

gecen yıl nisan ayında denedik, 5 yumurta büyüdü ama gebelik oluşmadı. mayıs ayında kendiliğinden gebelik oluştu. doktorum ilaçların etkisinden oldu dedi 🥲

Back
X