S sharox Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 84 19 3 25 5 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sharox #1 Merhaba arkadaşlar daha önce femaraya başlamıştım sonra iğne oldum ama tutmadı Luan Dr bana letresan verdi 5 gün içip sonra gel dedi letresan ne işe yarıyor aranızda kullanan var mı?
Merhaba arkadaşlar daha önce femaraya başlamıştım sonra iğne oldum ama tutmadı Luan Dr bana letresan verdi 5 gün içip sonra gel dedi letresan ne işe yarıyor aranızda kullanan var mı?
Smyrnasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 293 246 103 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sharox #2 Letresan ve femara nın etkeni aynı. Yani aynı ilaç ikisi de.
S sharox Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 84 19 3 25 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sharox #3 Smyrnasi .!.: Letresan ve femara nın etkeni aynı. Yani aynı ilaç ikisi de. Genişletmek için tıkla... Femara ve iğne olmuştum daha önce tutmadı inşallah bu ilaçla tutar
Smyrnasi .!.: Letresan ve femara nın etkeni aynı. Yani aynı ilaç ikisi de. Genişletmek için tıkla... Femara ve iğne olmuştum daha önce tutmadı inşallah bu ilaçla tutar
Smyrnasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 293 246 103 8 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sharox #4 sharox .!.: Femara ve iğne olmuştum daha önce tutmadı inşallah bu ilaçla tutar Genişletmek için tıkla... Ne zaman ne ile tutacağı hiç belli olmaz, inşallah en kısa zamanda tutar. Ama bu iki ilaç aynıdır, doktorunuz size bu ilaçlar farklı mı dedi?
sharox .!.: Femara ve iğne olmuştum daha önce tutmadı inşallah bu ilaçla tutar Genişletmek için tıkla... Ne zaman ne ile tutacağı hiç belli olmaz, inşallah en kısa zamanda tutar. Ama bu iki ilaç aynıdır, doktorunuz size bu ilaçlar farklı mı dedi?
S sharox Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 84 19 3 25 8 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sharox #5 Smyrnasi .!.: Ne zaman ne ile tutacağı hiç belli olmaz, inşallah en kısa zamanda tutar. Ama bu iki ilaç aynıdır, doktorunuz size bu ilaçlar farklı mı dedi Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bişey söylemedi
Smyrnasi .!.: Ne zaman ne ile tutacağı hiç belli olmaz, inşallah en kısa zamanda tutar. Ama bu iki ilaç aynıdır, doktorunuz size bu ilaçlar farklı mı dedi Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bişey söylemedi