- 16 Eylül 2020
- 148
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Canm 8 haftalıkken kürtaj oldum kalbi hiç atmadı meleğiminBu gibi hikayeler burada çok okuyorum.Hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Negüzel beklenmedik bir zamanda, hemde ilaçların bile etki etmediğini düşünüp umutsuzluğu kapıldığınız anda bu güzel haberi almışsınız. Sizin adınıza çok sevindim belki çoğul gebelik bile olabilir
Peki nasıl öğrendin belirtin neydi canım? İdrsrda mı kanda mı öğrendin?
Ya ben çok mu cahilim bilmiyorum bu aşılama da erkeğin spermi mi vuruluyor göbekten yani anlayamadım .İyi bi doktor oldugundan emin misiniz? Sizin gün saat de önemli, benım gittiğim hastanede o doktor olmayınca işlemi baskası devralıyor, asılamadan ıgne vurulacağın saat, asılama saatı sperm saatı hepsı onemlı
İnşallah çanım benim rabbim aratmayan versin inşallah yazalım bu postun altına olur mu hepimiz aşamaları .neler oldu neler bitti bilgilenelşm doktor ne istedi ben ilaç verdi .malum böyle soruları başkasına soramıyoruz amcan yaşayanlardan Bilgi alabiliyoruzBir doktorum bana şunu söylemişti.
"Ayşeciğim sende hiç bir sorun bulamıyorum, sana ilaçlar yazmamın hiç bir manası yok, yani hormonların normal, yumurtlama normal, çatlama normal, sperm normal. Keşke pko gibi bi sorunun olsaydı, yumurta tembelliği olsaydı inan ilaçlarla bu iş çok basit olurdu" dedi.
Yani demem o ki sıkıntı yapma bu ay olmazsa diğer ay gnofal iğnelerle denersiniz, ama sıkıntın çok basit giderilecek bir sıkıntı.
Aşılama yaptırmak ne kadar bilen varmı arkadaşlar yani internetten baktım 100 küsür falan ama onu doktor mu yapıyor biz mi evde yapmak zorundayız .doktor yapınca ekstra para mı alınıyor ?bilen anlatabilir mi bende Cuma günü gideceğimİki folükül de eşit büyürse ikisi de 22 mm olmuş olacak. Neyse eğer kendi çatlarsa iğne olursa bi zararı olmazsa en kötü ihtimal aşılama parası boşa gidecek
Hahhaaaa yok canmYa ben çok mu cahilim bilmiyorum bu aşılama da erkeğin spermi mi vuruluyor göbekten yani anlayamadım .kafamda deli sorular .bende yaptıracağım büyük ihtimalle .sizin bu yazdıpınız yoruma göre yazdım
Canım ben herşey toplam 1200 TL verdim fakat ben kıbrıstayım burada ucuzmuş çok şaşırmıştım ve pandemiden dolayı Ayriyeten indirim yapmıştı ama Türkiyede toplamda ilaçlar tedavi masrafı v.s 4000 TL, 5000 TL ye aşılma yapanlar var.Aşılama yaptırmak ne kadar bilen varmı arkadaşlar yani internetten baktım 100 küsür falan ama onu doktor mu yapıyor biz mi evde yapmak zorundayız .doktor yapınca ekstra para mı alınıyor ?bilen anlatabilir mi bende Cuma günü gideceğim
Evet açıklayıcı oldu çok teşekkğr ederim peki aşılamayı ne kadara yapıyor özeller .ve sonrasında yatmak dinlenmek gerekiyor mu ben özelde öğretmenim ve yoğun çalışıyorum sıkıntı yaşar mıyım doktor istirahat öneriyor muHahhaaaa yok canm
Göbekten vurduğunuz şey yumurta gelısıtırcı iğne ve catlatma ıgnesi
Çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra ıse eşin sperm testi verıyor 2 saat ıcınde yıkanıyor işleme hazır hale gelıyor, sonra asılama İle yıkanmıs spermler rahım gırısıne takılan katater yarıdımyla yumurtaya en yakın yere bırakılıyor.. Umarım daha acıklayıcı olmustur
Kız 1 kerelik doktor muayenesi bile 100 TL den daha fazlaAşılama yaptırmak ne kadar bilen varmı arkadaşlar yani internetten baktım 100 küsür falan ama onu doktor mu yapıyor biz mi evde yapmak zorundayız .doktor yapınca ekstra para mı alınıyor ?bilen anlatabilir mi bende Cuma günü gideceğim
Hayır yumurtamsıya yardımcı olacak olan ilaç 100 küsür tl diyorumKız 1 kerelik doktor muayenesi bile 100 TL den daha fazla
Canım sende adet düzeni ne? Pko gibi bi sorunun varmı? Yani çatlama iğnesinden önce adetinin 5. Gününden itibaren 5 günlük ya klomen hap ya femara hap ya da gnofal iğne ile kullanıyorsun. Sonra doktor kontrolüne gidiyorsun yumurtwlıkların ortalama 18-22 mm ye geldiğinde o senin dediğin ovitrelle iğneyi göbekten vuruluyorsun (hiç acımıyor kokma). Ve bu göbekten iğneyi vurduktan 30-36 saat sonra eşinin verdiği spermler en iyisi seçilmiş, yıkanmış halde bekliyor olacak ve muayene odasında sana bu spermler rahim ağzından ileriye enjekte ediliyor. Geriside Allaha kalıyorHayır yumurtamsıya yardımcı olacak olan ilaç 100 küsür tl diyorumovilette mi neydi adı
Canım bu rakamlar özel hastane için, burada devlet aşılma yada tüp bebek yapmıyor ama sanırım tc de devlet yapıyormuş, hiç bir fikrim yok. Gebeliğe hazırlık bölümüne bir konu aç sor istersen.Canım ben herşey toplam 1200 TL verdim fakat ben kıbrıstayım burada ucuzmuş çok şaşırmıştım ve pandemiden dolayı Ayriyeten indirim yapmıştı ama Türkiyede toplamda ilaçlar tedavi masrafı v.s 4000 TL, 5000 TL ye aşılma yapanlar var.
Hayır hayır normal hayatına devam edıyosun, ben de ogretmenım bu arada, ben üniversite hastanrsı de yaptırdım yarı ozel.. Asılama 1100 lira muayene 350 tl(1kere verdım) ilaclar 500 lira cıvarı yanı toplamda 2000 liraya tahlılleri falan ıcındeEvet açıklayıcı oldu çok teşekkğr ederim peki aşılamayı ne kadara yapıyor özeller .ve sonrasında yatmak dinlenmek gerekiyor mu ben özelde öğretmenim ve yoğun çalışıyorum sıkıntı yaşar mıyım doktor istirahat öneriyor mu
Sonuç ne canım bebeğin varmı?Hayır hayır normal hayatına devam edıyosun, ben de ogretmenım bu arada, ben üniversite hastanrsı de yaptırdım yarı ozel.. Asılama 1100 lira muayene 350 tl(1kere verdım) ilaclar 500 lira cıvarı yanı toplamda 2000 liraya tahlılleri falan ıcınde
Sonuç ne canım çokHayır hayır normal hayatına devam edıyosun, ben de ogretmenım bu arada, ben üniversite hastanrsı de yaptırdım yarı ozel.. Asılama 1100 lira muayene 350 tl(1kere verdım) ilaclar 500 lira cıvarı yanı toplamda 2000 liraya tahlılleri falan ıcınde
Sonuç ne canım bebeğin varmı?
ben üniversite hastanelerine çok güvenirim aslında yani Çapa’da Cerrahpaşa da yaptırmayı isterim ama şu süreçte oralara gitmek istemiyorum özelde başlıycam neyse fiyat vericem artık yeter diyorum bu hayatta ne için uğraşıyoruzHayır hayır normal hayatına devam edıyosun, ben de ogretmenım bu arada, ben üniversite hastanrsı de yaptırdım yarı ozel.. Asılama 1100 lira muayene 350 tl(1kere verdım) ilaclar 500 lira cıvarı yanı toplamda 2000 liraya tahlılleri falan ıcınde
Sonuç ne canım bebeğin varmı?
Evet canm asılamam poztıfSonuç ne canım çok
ben üniversite hastanelerine çok güvenirim aslında yani Çapa’da Cerrahpaşa da yaptırmayı isterim ama şu süreçte oralara gitmek istemiyorum özelde başlıycam neyse fiyat vericem artık yeter diyorum bu hayatta ne için uğraşıyoruz
Evet bende pko var senelerdir .4. Seneyi bitirdim evliliğimde 3 senedir bebek istiyoruz olmadı eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 sene bekledik değerleri yükselsin diye .şimdi de benim yumurtalar tembelmiş femera verdi yarın sabah başlıycam hapa ,5 gün kullanıcam Cuma yanına gidicem yumurta takibi yapılacak .işte bakalım mevlam ne gösterir bekliycez dua edicez.sizlerde durumlar nedir hanımlar hangi şehirden yazıyorsunuz kaç yıllık evlisiniz ?hikayelerinizi paylaşın yüreğimize su serpilsin birazCanım sende adet düzeni ne? Pko gibi bi sorunun varmı? Yani çatlama iğnesinden önce adetinin 5. Gününden itibaren 5 günlük ya klomen hap ya femara hap ya da gnofal iğne ile kullanıyorsun. Sonra doktor kontrolüne gidiyorsun yumurtwlıkların ortalama 18-22 mm ye geldiğinde o senin dediğin ovitrelle iğneyi göbekten vuruluyorsun (hiç acımıyor kokma). Ve bu göbekten iğneyi vurduktan 30-36 saat sonra eşinin verdiği spermler en iyisi seçilmiş, yıkanmış halde bekliyor olacak ve muayene odasında sana bu spermler rahim ağzından ileriye enjekte ediliyor. Geriside Allaha kalıyor
Hangi hastane canım İstanbul da mısın bu arada?Evet canm asılamam poztıf6+4 üz
Üniversitenin kadı n dogum bınası hastaneden ayrı oldugu ıcın cok guvendim, cok sukur Bı sıkıntı oldugunu da hıc duymadım, doktorum da proftu ona da cok guvenıyorum
Bu arada ben gibi bi yol izledi doktorun ilk aşılama mıydı?Evet canm asılamam poztıf6+4 üz
Üniversitenin kadı n dogum bınası hastaneden ayrı oldugu ıcın cok guvendim, cok sukur Bı sıkıntı oldugunu da hıc duymadım, doktorum da proftu ona da cok guvenıyorum
Hangi hastane canım İstanbul da mısın bu arada?
Ankaradayım, yumurta gelısıtırcı ıgne kullandık, ilk asılamaydı, asılamadan sonra da progestan ıgne kullandıkBu arada ben gibi bi yol izledi doktorun ilk aşılama mıydı?
Harika. rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et ben yarın femerayı kullanmaya başlayacağım bakalım hayırlısıAnkaradayım, yumurta gelısıtırcı ıgne kullandık, ilk asılamaydı, asılamadan sonra da progestan ıgne kullandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?