Femara ve beta hcg.

gebebebe12

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
297
57
18
Hanımlar merhaba . Canım çok sıkkın . Bu ay femara kullandım. 1 haziranda yumurtam çatladı. 11 gün oldu. Hamile değilsem 3 gün sonra regl olmam gerekiyor. Ben 4 gün önce kan verdim beta 0.6000 idi. Bugün de kan verdim bugün de beta 0.7000 çıktı. İlk kez böyle oldu. Hep 0.1 çıkardı. Ayriyeten ben regl sancısı yasamadim hic. Regl oncesi meme ağrısida bilmem.fakat yumurtladigim gunden beri ozellikle sol kasığımda batma ,alt karnimda sanci ve meme hassasiyeti var .Regle 3 gün var ama umutlanmalı mıyım? Değerim artar mı ? Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama ben de bu ay femara kullandım. Beklenen adetime 3 gün varken idrar testi yaptım tertemiz negatif cıktı. Yarın regl günüm bugün tekrar yaptım çok silik çıktı. Gidip kan verdim 7.82 cıktı betam doktorum cok yeni dedi. Ama kanamam var bakalım inşallah sağlıklıdır tutunur

Sizin yumurta ne zaman catladi ? Ve belirtileriniz var mıydı ? İnşallah sağ salim tutunur bebeğiniz rabbim sizlere bağışlasın hayırlı olsun

Sizin yumurta ne zaman catladi ? Ve belirtileriniz var mıydı ? İnşallah sağ salim tutunur bebeğiniz rabbim sizlere bağışlasın hayırlı olsun
Ben doktora 11. Günü gittiğimde catlamış olduğunu söyledi bu durumda adetim 4 gün öne gelmeliydi ama yani 8 haziran beklenen adet tarihim olıyordu. Dediğim gibi o gün test yaptım negatif cıktı adetim başlamıyınca bende belki erken yumurtlamadım normal tarihinde gelicek diye düşündüm. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için riske atmak istemedim lekelenmem olunca test yaptım bugün. Pozitifi görmemle kanamam arttı

İnşallah sağlıkla tutunur bebiş . Bide şeyi merak ediyorum benim 2 yumurtam gelişti kontrol le gittiğim de sağdaki çatlamisti soldaki de çatlamak üzere ilişkiye devam edin dedi . Diyelim ilk çatlayan tutmadı. Diğer çatlayan döllendiyse adet gününü ben ilk çatlayana göre mi alcam sonra ki çatlayana göre mi

Canım orasını hiç bilmiyorum ya sen sabırlı olmaya calış biraz beklenen tarihte regl olmazsan test yap negatif cıkıp gene olmazsan ikinci catlatma tarihini bekle bence

Canım benim doktorum iğne olduktan 12 gün sonra kan testi yapabilirsin kan da çıkar demişti

Yani istersen bir testi tekrarla 0.6 dan 0.7 ye çıkmaz normalde düşer ama aynı yerde mi verdin kani

Çıkmaz düşer demişsiniz daha da yükselir mi ne dersiniz
Yani çatlama iğnesini etkisi oluyor böyle değerlerde içinde hcg var onların. Ama zamanla vücuttan atılıyor yani yükselme olması ilginç olur bu durumda. Ya da laboratuvar hassasiyetine kaynaklı olabilir. Yani tekrar ederseniz ne olduğunu anlarsınız. Ama bebeğin hcgsi artmaya başlayınca başta çık hizli yükseliyor

Ben iğne olmadım sadece femara kullandım

Durum güncellemesi ; adetten 1 gün önce 1.82 çıktı. Adet günü 2.02 çıktı. 2 gün sonra tekrar test vericem . Fakat adet oldum diyip lavaboya gidiyorum hep. Öyle bi hal içindeyim sancim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…