Femara ve dupbaston habı kullananlar baksın Kızlar lütfen acil !!!

hilaldurmu0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
7
0
1
36
Merhaba kızlar ben 1.5 yılık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor dokotra gittim doktor yumurtliklarim büyülediği için çatlamıyor dedi bana Femara ve dupbaston habı verdi. 3 marta adet oldum adetin 5 günü kullanmaya başladım 5 gün içtim 16 marta doktoruma gittim bir yumurtan gelişmiş dedi çok iyi bu aralar tekrar ilişki olsun dedi kendiliğinden çatlaycakmi bakalım dedi ayın 24 gel çatlamamışsa çatlatma iğnesi yapcam dedi Tm dedim eve geldim 16 part yani dün sancılarım vardı ilişki oldu bugün adet oldum gibi kanamam var neden bu oldu 3 marta adet oldum zaten şoktayim benim bildiğim çatlayınca bukadar kan gelmez sizde yaşayan varmı vu sorunu lütfen yardımcı olun ayın 24 doktora gidecem ama adet gibi bişey oldu 😭😭😭

Merhaba kızlar ben 1.5 yılık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor dokotra gittim doktor yumurtliklarim büyülediği için çatlamıyor dedi bana Femara ve dupbaston habı verdi. 3 marta adet oldum adetin 5 günü kullanmaya başladım 5 gün içtim 16 marta doktoruma gittim bir yumurtan gelişmiş dedi çok iyi bu aralar tekrar ilişki olsun dedi kendiliğinden çatlaycakmi bakalım dedi ayın 24 gel çatlamamışsa çatlatma iğnesi yapcam dedi Tm dedim eve geldim 16 part yani dün sancılarım vardı ilişki oldu bugün adet oldum gibi kanamam var neden bu oldu 3 marta adet oldum zaten şoktayim benim bildiğim çatlayınca .bukadar kan gelmez sizde yaşayan varmı vu sorunu lütfen yardımcı olun ayın 24 doktora gidecem ama adet gibi bişey oldu 😭😭😭
duphastonu catlamadan sonra kullanıyoruz ılacla beraber degıl. Progesteron ılacı bebıs tutunsun ya da dollenme olmazsa adet ol dıye bı haP. Ne kanaması burdakı doktor bıle sana sebebını soylemıycekken bız ne dıyebılırız. Bence drek doktorunu ara. Normal degıl derse gıdersın kontrolune ılla 24 u beklenır mı yahu. Tedavım boyunca 2 3 gun ust uste gıttıgım de oldu. Agrı yaptı gıttım lh testı koyulasmadı gıttım. Catlamısmı dıye bakmaya cagırmadı gittim. 1 ayımı bıle heba edemezdım cunku

Doktor ikisininde beraber içmeli söyledi adetin 5 günü iç diye dupbaston günde 2 defa femarayı günde bir defa gittim doktora 16 marta bir yumurta oluşmuş dedi bende bir tane oluşsun istiyordum dedi çatlamazsa çatlama iğnesi yaparım dedi akşam mide bulantim baş ağrım başladı kasik ağrıları sabah uyandim akıntı şeklinde kan geldi bidaha gittim aynı Baktim adet kanı bu bildiğin birsürü kan daha 3 marta olmuştum bir ayda iki defa olmuş oldum mecbur 24 bekliyecem bu durumu kimse yaşamadimi acaba morlim çok bozuk. Sanki yumurtam çatliyor ama tutmayıp adet oluyor gibi hisediyorum

Doktor ikisininde beraber içmeli söyledi adetin 5 günü iç diye dupbaston günde 2 defa femarayı günde bir defa gittim doktora 16 marta bir yumurta oluşmuş dedi bende bir tane oluşsun istiyordum dedi çatlamazsa çatlama iğnesi yaparım dedi akşam mide bulantim baş ağrım başladı kasik ağrıları sabah uyandim akıntı şeklinde kan geldi bidaha gittim aynı Baktim adet kanı bu bildiğin birsürü kan daha 3 marta olmuştum bir ayda iki defa olmuş oldum mecbur 24 bekliyecem bu durumu kimse yaşamadimi acaba morlim çok bozuk. Sanki yumurtam çatliyor ama tutmayıp adet oluyor gibi hisediyorum
Canım femarayla beraber kullanılmazki duphaston :KK17: ilaç biter çatlatma iğnesi yapılır sonra başlanır çatlatma iğnesi yapılmazsada adetin16. günü flan kullandırmaya başlar doktor acaba sen yanlış anlamış olabilir miisin :/

Ben öyle hatırlıyorum ayın 24 gidince sorcam doktora acaba beraber kullanıdim diyemi böyle oldu morlim çok bozuk bu defa kesin olur diyordum doktor bir yumurtan oluşmuş demişti o yumurtada boşuna gitti şaka gibi tekrar nasıl adet oldum 🥺

Kızlar lütfen bakarmısınz benim yoğun enfeksiyonum var. Yumurtliklarimin üstünde küçük kisler oluşmuş o yüzden yumurtam hiç büyümüyor ve çatlamıyor demişti doktor. O iki ilaçtan sonra gittiğimde bir yumurtan büyümüş dedi eşinle bu aralar ilişki olsun dedi. Bende kendiliğinden çatılarmı dedim evt dedi çatlamazsa gel çatlatma iğnesi yaparim dedi Tm dedim eve geldim. Akşam eşimle ilişki oldu çok sancim vardı beliydi çatlayacağı sabah uyandim kanamam vardı. Sizce ilkez yumurtam büyüyüp çatladığı içinmi böyle oldu. Akan kan çok katı ve mos mor pede gelmiyor afedersiniz lavaboya güdince lap diye düşüyor. Sanki göbeğim vardı biraz eridi göbeğim of ne oluyor anlamıyorum adetmi oldum hamile kalmadim mi ya bilen biri yazsın yaa ?

Duphaston ve klomen kullaniyorum femara daha etkili oldgnu duydum. Ama klomenle nerdeyse ayni. Bu ilaclar beraber kullanilmaz dengenizi bozarsiniz böyle duphaston adet söktürücü önce onu almalisiniz 10 gün boyunca sabah aksam 1 tablet tok. Daha sonra 10 gün icinde adet olmalisiniz ve adetin 5.ci günü 5 gün boyunca femara kullanmalisiniz ve ovulasyon bi hafta icinde cogunlukla gerceklesiyor bu sürede de iliski günlerinizi degerlendirmelisiniz önerdigi günleri cok yanlis kullanmissiniz zamaninizdan gitmis yani

Back
X