Femara ve pko

verygoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
857
548
103
Kızlar 2 kere klomen kullanip sonuç alamadım geçen ay bişey kullanmadım kimyasal gebelik gecirdim pko var çarşamba günü femara baslicam kullanıp hamile kalan pkolular var mı yan etkileri neler neler yaşadınız yumurta kontrolünde sonuç aldiniz mi paylaşın hele

Slm cnm ben varım 3 ay klomen kullandım sonuç alamadım ama benimde bi kimyasal düşügüm var geçen ay femara kullandım 3 yumurtam oluştu 19,18,16 ml çatlatma iğnesi vermedi ama gün verdi şu günler ilişki dedi. Neyse 2 gün gecikmem oldu ama yine adet oldum malesef....

Slm cnm ben varım 3 ay klomen kullandım sonuç alamadım ama benimde bi kimyasal düşügüm var geçen ay femara kullandım 3 yumurtam oluştu 19,18,16 ml çatlatma iğnesi vermedi ama gün verdi şu günler ilişki dedi. Neyse 2 gün gecikmem oldu ama yine adet oldum malesef....
Canım günleri de atlamadin anladigim kadariyla hayırlısı olsun inşallah senin pko ne durumda peki adetlerin nasıldır mesela

Pkom
Canım günleri de atlamadin anladigim kadariyla hayırlısı olsun inşallah senin pko ne durumda peki adetlerin nasıldır mesela
Pkom yok benim cnm. Adetlerim düzenlidir 1 yada 2 gün geçikir ya da erken olur oda bu aralar öyle oluyor. Yumurtam da büyüyor çatlıyor eşiminde problemi yok sperm konusunda. Rahim kanallarım da açık ama gebelik oluşmuyor sadece bi defa kimyasal gebelik geçirdim 7 ay önce Okadar.

Merhaba Hanımlar, bende başladım ilaca pkoluyum cuma kontrolüm var sizde işe yaradımı acaba gebe kalan oldumu

Merhaba Hanımlar, bende başladım ilaca pkoluyum cuma kontrolüm var sizde işe yaradımı acaba gebe kalan oldumu
Açıkçası bende bi işe yaramadı iki ay kullandım bu ayda doktor kullan dedi ama kullanmak istemedim artık hormon ilaçlarından gına geldi. Ama tanıdığım bi arkadaş kullandı ve o ayda gebe kaldı. Onun yumurtlama problemi vardı ama benim yumurtlama problemim Yok gerçi bende doktorların dediğine göre problem de yok ama kısmet işte ya. İnş sende işe yarar cnm

Açıkçası bende bi işe yaramadı iki ay kullandım bu ayda doktor kullan dedi ama kullanmak istemedim artık hormon ilaçlarından gına geldi. Ama tanıdığım bi arkadaş kullandı ve o ayda gebe kaldı. Onun yumurtlama problemi vardı ama benim yumurtlama problemim Yok gerçi bende doktorların dediğine göre problem de yok ama kısmet işte ya. İnş sende işe yarar cnm
İlk defa deniyeceğim bakalım artık pek umutlanmak istemiyorum ☹️ Hayal kırıklığımız çok oluyor

Sendemi PKO ve Haşimatolusun canım

Cnm
Bende Yok yok canım polikistikovr var haşimato var şeker var gebe kalmak istiyorum bakalım hayırlısı rabbim verirse umudumuz var
cnm hiç bunlara takılma olacağı varsa olur bazen tüm koşullar uygundur ama olmaz ama nasipte varsa her türlü olur. Nasip meselesi bu. İnş olur cnm umudunu yitirme

Cnm

cnm hiç bunlara takılma olacağı varsa olur bazen tüm koşullar uygundur ama olmaz ama nasipte varsa her türlü olur. Nasip meselesi bu. İnş olur cnm umudunu yitirme
Canım ben bugün iğnemi vurundum çatlatma için sen vurundunmu

Canım ben bugün iğnemi vurundum çatlatma için sen vurundunmu
İlk femara kullandığımda iğne vermedi yumurtan kendiliğinden çatladın dedi 2. Kez kullandığımda da kontrole gittim yumurtam 14. Günde çatlamıştı güya doktor 14. Gün iğne yapacaktı ama gerek kalmadı çatlamıştı kendiliğinden zaten 15 gün sonrada adet oldum. Bu ayda kullanmam gerekiyordu istemedim. Bu ay sadece kür yapıyorum soğan suyu kürü , bal çörekotu ve tarçın karışımından kür bide eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum bakalım nasip.....

Merhaba arkadaşlar bende de pko var klomen den sonuç alamadım doktorum da femara yi verdi kullandım iki kez de kontrole gittim ama hiç olusmamisti yumurtam umutsuzca eve döndüm adet günüm gelip catınca içimde bir dürtü oluştu kalkıp test yaptım ve karşım da çift çizgi hemen doktora gittik sonuç 3bine yakın ve ikizdi

Merhaba arkadaşlar bende de pko var klomen den sonuç alamadım doktorum da femara yi verdi kullandım iki kez de kontrole gittim ama hiç olusmamisti yumurtam umutsuzca eve döndüm adet günüm gelip catınca içimde bir dürtü oluştu kalkıp test yaptım ve karşım da çift çizgi hemen doktora gittik sonuç 3bine yakın ve ikizdi
Taktiri İlahi işte hiç ummadığın anda gerçekleşiverir mucizen. Senin adına çok sevindim cnm hayırlı olsun bebişlerin :KK46::KK46:

Back
X