Femara ve sadece gelişen bir yumurta

Edacnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
1.822
974
123
34
Arkadaşlar merhaba bu ay femara kullandım ve bir yumurtam gelişti normal de bu sayı kaç olmalı bir de progesteron ölçümü erken yapıldı 0,2 çıktı normal de 21. Gün yapılmalı ama bana 16. Gün yaptı nu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Zaten bir yumurta olur çoğunlukla önemli olan çok değil sağlıklı bir yumurta olması ben de klomen kullandım ilk ay 1 yumurtam oldu bu ay 2 tane oldu progestoron hakkında bilgim yok ama

Zaten bir yumurta olur çoğunlukla önemli olan çok değil sağlıklı bir yumurta olması ben de klomen kullandım ilk ay 1 yumurtam oldu bu ay 2 tane oldu progestoron hakkında bilgim yok ama
Çok teşekkür ederim sizin de hakkınız da hayırlısı olsun

Amin inşallah sizinki erken yapılmış bence 20_21_22 arası bakıyolar diye biliyorum bende femara kullandım çatlatma iğnesi de ovitrelle kullandım
Benim geçen sene normal çıkmıştı zaten zamanın da alınmıştı femara dan kaç yumurtanız oldu benim geçen sene 3 yumurta olmuşrtu bu ay umudum yok nedense bir yumurta oldu

Ihtiyacin olan sadece 1 yumurta zaten. Umutsuzluga kapilma hemen. Iyi dusun iyi olsun

Ihtiyacin olan sadece 1 yumurta zaten. Umutsuzluga kapilma hemen. Iyi dusun iyi olsun
Ne bilim geçen sene ikinci ay da tuttu hersey iyi de gidiyordu bir sabah suyum geldi 27. Hafta da erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden ne isteyip istemediğimi bilmiyorum açıkçası

Ne bilim geçen sene ikinci ay da tuttu hersey iyi de gidiyordu bir sabah suyum geldi 27. Hafta da erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil o yüzden ne isteyip istemediğimi bilmiyorum açıkçası
Basin sag olsun. Umarim bu sefer her sey yolunda gider.

Benim geçen sene normal çıkmıştı zaten zamanın da alınmıştı femara dan kaç yumurtanız oldu benim geçen sene 3 yumurta olmuşrtu bu ay umudum yok nedense bir yumurta oldu
Canım kaç yumuta olduğunu söylemedi ama bakarken bu yumurtan güzel dedi 12 milimdi sonra tekrar gittim 16 buçuk milim olmuş 2 gün sonra iğneni vurdur dedi yumurta günde 1 milim büyüyomuş

Hayırlısı olsun canım ama umutsuzluğa kapılma benim hiç gebelik olmadı 3 sene olacak sen en azından gebelik yaşamışsın nasipten öteye gidemiyo insan

Üç senedir istiyor musun yeni mi düşünmeye başladın sende de mi polikistik over var
Yok canım 3 senedir olmuyo doktora gittik bende bi problem yoktu eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu bu sefer bana rahminde gebeliği angelleyen bi virüs var dediler 1 ay antibiyotik kullandım sonra 1 sene boyunca mantarla uğraştım sonra o geçti tekrar test yaptılar bi sorun yok olur dediler yolladılar en son bi doktor buldum ben aşılama düşünüyorum dedim ben aşılama önermiyorum dedi önce bi ilaç tedavisine başlayalım dedi sonrası nokta atışı tüp bebek.. Tamam dedim tam tedaviye başladık eşim korona oldu ilacı bıraktım sonra gittim bende kist oluştu 1 ay doğum kontrol hapı kullandım bu ay başladık tedaviye

Canım ya vardır bir hayır bunda da cok geçmiş olsun gec olsun güç olmasın Allah gönlüne göre versin yaşın küçükse tüp bebek öncesi Biraz daha dene ama yaş 35 ise tüp bebek düşün benim yaş 30 bir buçuk yıllık evliyim pko var hiç adet göremiyorum tüp bebek olur benim derken ilaçla hamile kaldım sonu iyi olmadı diyeceğim kısmet bu işler herşeyin hayırlısı

Yaşım 25 canım aynen vardır bir hayır bizim minnoşlar çoook nazlı hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…