Femara ve sadece gelişen bir yumurta

Merhaba canım konunu şimdi gördüm bende adetimin 5. Günü femeraya başladım. 5 gün femera 3 gün merional kullandım. 10. Gün doktora gittiğimde 2 yumurtamın geliştiğini söyledi bir tane 23 mm diğerini hatırlamıyorum. Çatlatma iğnesine gerek yok çatlar bu yumurtalar dedi. Bir hafta sonra gel progrstana bakalım dedi. 20. Günü progesteron değerim 29.34 çıktı. Bugünde gebeliğimi öğrendim inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ya ne güzel sağlıcakla al kucağına inş femara duydum ama diğer ilacı hiç duymadım o ne için yumurtan baya büyükmüş masallah

Ya ne güzel sağlıcakla al kucağına inş femara duydum ama diğer ilacı hiç duymadım o ne için yumurtan baya büyükmüş masallah
Amin inşallah.Merional göbekten vurulan yumurta uyaran bir iğne menapuru duymuşsundur belki onun muadili.

Benim de yaşım 27 fakat yumurta kalitem düşük kalitesini yükseltmeyi başaramadım

Kür deneyin diyeceğim ama kaş yaparken göz çıkarılıyor bazen pko varsa inofolic combi öneririm
8 kez tüp bebek tedavisi gördüm hep yumurtalarım boş çıkıyor AMH 0,1 incir kürü bi kez denemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…