- 26 Nisan 2023
- 60
- 3
- 16
- 28
- Konu Sahibi ayseenuur0
-
Benim kardeşime de femara verdiler ama onda letu vardı diye onu kullandı büyüttü yumurtalarını aynı hepsi o yüzden rahat olunHerkese merhaba. Doktorum femara kullanmamı söyledi ama yaşadığım şehirde hiçbir eczanede bulamıyorum. Muadili olan Letu varmış. Kullanan veya bikgisi olan var mı? Femara yerine letu alsam olur mu?
Gönülden dua ediyorum size inşallah Allah'ım hakkınızda hayırlısı neyse onu versin, kucağınızı boş bırakmasın..Merhaba evet ben de femara'yı aşılama öncesinde kullanmıştım eczanede çok kolay bir şekilde bulmuştum ancak ovitrelle iğnesini bulamamıştım bende. Malesef olumsuz oldu.
Bu hafta tekrar kullandım bakalım sonuç ne olacak..
Ya o kadar rezil bir hastane ki ne doktora soru sorabiliyorsun ne randevu bulabiliyorsun.. letu aldım yerine günde kaç kez nasıl kullanacağım onu bile buralardan araştırıyorum...Benim kardeşime de femara verdiler ama onda letu vardı diye onu kullandı büyüttü yumurtalarını aynı hepsi o yüzden rahat olun
Aminn inşallah Allah'ım isteyen hepimize nasip etsin inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekildeGönülden dua ediyorum size inşallah Allah'ım hakkınızda hayırlısı neyse onu versin, kucağınızı boş bırakmasın..
MFK duydum evet ama artık o kadar çok şey duyuyorum ki inanın çok yoruldum... Kafamdan söküp alabilsem keşke bu çocuk düşüncesini.Doktor MFK duyan oldu mu acaba? Şu anda Ovictor ile birlikte adetin 3. günü 5 gün femara kullandım bakalım başkalarında gebelik oluştu. canlı yayınında bu şekilde kullanmayı önerdi pcoslu olanlara bende o şekilde deniyorum bu ay.
Çok teşekkür ederim inşallahBen letu kullandım 3 kere yumurtalarımı büyütmüştü gayet iyi bi şekildeinşallah size şans getirir
Yok malesef bende pkos var olmuyo bir türlüÇok teşekkür ederim inşallahSiz sonuç elde edebildiniz mi?
Malesef şimdikilerin hepsi öyle yeterli bilgi ilgi alaka verilmiyor hepimiz böyle arada kalıyoruz hangi hastane acaba sizinkiYa o kadar rezil bir hastane ki ne doktora soru sorabiliyorsun ne randevu bulabiliyorsun.. letu aldım yerine günde kaç kez nasıl kullanacağım onu bile buralardan araştırıyorum...
Bende bu ay letu kullandım yumurtam sağlıklı buyudu çatladı ama gebelık oluşmadı malesefHerkese merhaba. Doktorum femara kullanmamı söyledi ama yaşadığım şehirde hiçbir eczanede bulamıyorum. Muadili olan Letu varmış. Kullanan veya bikgisi olan var mı? Femara yerine letu alsam olur mu?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız.. stres en büyük etken diyorlar ama o da insanın elinde değil maalesef.. peki ınosfol kullanıyor musunuzMFK duydum evet ama artık o kadar çok şey duyuyorum ki inanın çok yoruldum... Kafamdan söküp alabilsem keşke bu çocuk düşüncesini.
Denemeye devam, inşallah olacak.Bende bu ay letu kullandım yumurtam sağlıklı buyudu çatladı ama gebelık oluşmadı malesef
Evet akşamları tetesept femi baby öğlende proewig toz takviyeyi kullanıyorum 20 gün oldu başlayalıSizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız.. stres en büyük etken diyorlar ama o da insanın elinde değil maalesef.. peki ınosfol kullanıyor musunuz
HakkariMalesef şimdikilerin hepsi öyle yeterli bilgi ilgi alaka verilmiyor hepimiz böyle arada kalıyoruz hangi hastane acaba sizinki
Umarım aşılamada güzel haberi alırsınız.. bende bu aydan sonra artık olmazsa aşılama, tüp bebek başlayacağım..Yok malesef bende pkos var olmuyo bir türlübu ay aşılama yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?