I iremishk Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 739 179 23 24 7 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #21 ayseenuur0 .!.: Denemeye devam, inşallah olacak. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bılmıyorum bakalım dun adet tarıhım dı hala olmadım beklıyorum
ayseenuur0 .!.: Denemeye devam, inşallah olacak. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bılmıyorum bakalım dun adet tarıhım dı hala olmadım beklıyorum
Niluferx Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2023 133 63 28 28 7 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #22 iremishk .!.: Hayırlısı bılmıyorum bakalım dun adet tarıhım dı hala olmadım beklıyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah gelmez adett
iremishk .!.: Hayırlısı bılmıyorum bakalım dun adet tarıhım dı hala olmadım beklıyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah gelmez adett
I iremishk Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 739 179 23 24 7 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #23 ayseenuur0 .!.: İnşallah gelmez adett Genişletmek için tıkla... Dün beta verdım negatif oyuzden gelmese ümidim yok
ayseenuur0 .!.: İnşallah gelmez adett Genişletmek için tıkla... Dün beta verdım negatif oyuzden gelmese ümidim yok
Niluferx Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2023 133 63 28 28 7 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #24 iremishk .!.: Dün beta verdım negatif oyuzden gelmese ümidim yok Genişletmek için tıkla... Umutlanmayın ama karamsar da olmayın. İlk gecikme günlerinde öğrenemeyip, 10.-15. günlerde öğrenen çok insan biliyorum..
iremishk .!.: Dün beta verdım negatif oyuzden gelmese ümidim yok Genişletmek için tıkla... Umutlanmayın ama karamsar da olmayın. İlk gecikme günlerinde öğrenemeyip, 10.-15. günlerde öğrenen çok insan biliyorum..
I iremishk Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 739 179 23 24 7 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #25 ayseenuur0 .!.: Umutlanmayın ama karamsar da olmayın. İlk gecikme günlerinde öğrenemeyip, 10.-15. günlerde öğrenen çok insan biliyorum.. Genişletmek için tıkla... Benım doktor takıplı ama yumurtlamayıda çatlamayıda gorduk ve bugun çatlamanın üzerinden gecen 15. Gün oyuzden olsa çıkardı diye düşünüyorum
ayseenuur0 .!.: Umutlanmayın ama karamsar da olmayın. İlk gecikme günlerinde öğrenemeyip, 10.-15. günlerde öğrenen çok insan biliyorum.. Genişletmek için tıkla... Benım doktor takıplı ama yumurtlamayıda çatlamayıda gorduk ve bugun çatlamanın üzerinden gecen 15. Gün oyuzden olsa çıkardı diye düşünüyorum
Leif1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 983 417 18 7 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #26 ayseenuur0 .!.: Umarım aşılamada güzel haberi alırsınız.. bende bu aydan sonra artık olmazsa aşılama, tüp bebek başlayacağım.. Genişletmek için tıkla... Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten
ayseenuur0 .!.: Umarım aşılamada güzel haberi alırsınız.. bende bu aydan sonra artık olmazsa aşılama, tüp bebek başlayacağım.. Genişletmek için tıkla... Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.318 443 53 36 29 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #27 ifna1 .!.: Ben letu kullandım 3 kere yumurtalarımı büyütmüştü gayet iyi bi şekilde inşallah size şans getirir Genişletmek için tıkla... Peki hamile kaldınız mi
ifna1 .!.: Ben letu kullandım 3 kere yumurtalarımı büyütmüştü gayet iyi bi şekilde inşallah size şans getirir Genişletmek için tıkla... Peki hamile kaldınız mi
Leif1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 983 417 18 29 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Niluferx #28 harivefaa .!.: Peki hamile kaldınız mi Genişletmek için tıkla... Yok hayır bende pkos var o yüzden zorlaşıyor her şey
harivefaa .!.: Peki hamile kaldınız mi Genişletmek için tıkla... Yok hayır bende pkos var o yüzden zorlaşıyor her şey