• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FEMARA yi bilen yada kullanan arkadaslar ACILL LUTFEN ..

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
arkadaslar ben yurt disindayim bu ilaci doktor onermisti yarin Turkiyeden getiricekler ilac elimde olucak . ama yarin adetimin 6. gunu olmus oluyo doktorum 4. gunu basla bir dahaki aya dedi oekte umrunda deil tabiiiiiiiiii anca maillesebildik !!!

kullanan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen bilginiz varsa yazarmisiniz ADETIN 6. GUNU BASLAYABILIRMIYIM VE NE SEKILDE KULLANILIYOR GUNDE 2 TANE 5 GUN AMA ACMI TOKMU GECE MI GUNDUZMU

Simdiden tesekkurlerrrrr
Allah hepimize bebislerimiz nasip etsin insallah hayirli zamanda .

arkadaslar ben yurt disindayim bu ilaci doktor onermisti yarin Turkiyeden getiricekler ilac elimde olucak . ama yarin adetimin 6. gunu olmus oluyo doktorum 4. gunu basla bir dahaki aya dedi oekte umrunda deil tabiiiiiiiiii anca maillesebildik !!!

kullanan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen bilginiz varsa yazarmisiniz ADETIN 6. GUNU BASLAYABILIRMIYIM VE NE SEKILDE KULLANILIYOR GUNDE 2 TANE 5 GUN AMA ACMI TOKMU GECE MI GUNDUZMU

Simdiden tesekkurlerrrrr
Allah hepimize bebislerimiz nasip etsin insallah hayirli zamanda .

canım benimde adetimin 6 günü bende bugünle 3. gündür kullanıyorum öğlenleri tok içiyorum recetede aç yada tok yazmıyodu sadece öğlen 1 tane yazıyodu.ama ilacın ismıni reçeteden tam okuyamadım femeramı yazıyo feneramı yazıyo anlaşılmıyo.sana yanlış bilgi vermek istemem sen doktoruna sormadan içme bence.

Back
X