Femara yumurtam gelişmedi 😞

nergiscicegi6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
1.683
950
43
Hanımlar selam bu ay son denemem olacaktı femara ile. Ama yumurtam gelişmedi… Cuma günü tekrar çağırdı doktorum. Sizce gelişmesi için neler yapabilirim? Ya da gelişir mi sonradan? Neden böyle oluyor cidden üzülüyorum artık 2.kezdir gelişmiyor

Son düzenleme:
klomen denediniz mi ondan çok fazla sonuç alan kişiler var

Yani teklif etmezse bile siz sorun derim. Sonuçta denemeden bilemeyiz. Belkide letu ile olacak gebelik
Şöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?

Omega 3
Letu denemedim canım. Doktorum cuma günü tekrar bakacakmış, bu saatten sonra başlar mı letu’ya bilemiyorum
Omega 3ve maxijuno takviyeli dene ekstra içinde bütün vitaminler var takviyesiz büyümüyor yumişler benimde büyüyor ama progesteron dusuklugu var buay ilaç kullancam progestan diye ovü testi ile takip ediyorum pik günü estradiol kan veriyorum her defasında 200 üstü çıkıyor yani yumurta saglikli buyumede ama progesteron 0 değerlerde Rabbım yardım ve yardımcınız olsun

Kaç gün kullandın ? Ben 5 gün akşamları iki tane aldım sonra e2 düşük cıkınca 2 gün daha kullandım biraz yavaş büyüdüler . Doktorun verdiği folik asiti kullandım. Adetin 14. Günü iki yumurta vardı 15 mm di sonra bende balık yağı kullandım. Balık yağından mıdır bilmem iki günde 8 mm büyüdü doktor bile şaşırdı naptın böyle diye. Bende omega3 takviyesi almalısın

Yaaa çok teşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah

Ben de 5 gün kullandım sabah akşam. İlk kullandığım ay direkt 2 yumurtam büyümüştü ama son 2 aydır bu sekildeyim ve aşırı moralim bozuluyor hemen yarın ilk iş balık yağı alacağım umut oldunuz bana çok teşekkür ederim

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2 yumurtan olduğu vakit tutmadı mı bende bekliyorum 2 yumurta var 23 mm ikiside

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2 yumurtan olduğu vakit tutmadı mı bende bekliyorum 2 yumurta var 23 mm ikiside
inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın maalesef 2 tane olduğunda tutmadı çok umutlanmıştım ama. Hatta ben kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum Allah var, çünkü aşırı kanamalı bir regl geçirmiştim. Umarım sizinkiler tutar sağlıkla

Tamam canım yapayım inşallah çok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor gebeliğin? Her şey yolundadır umarım
Süper herşey yolunda fetal dna da yaptırdım oğluş büyüyor Rabbim sizlere isteyenlere de inşallah en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu biz 13 haftalık olduk bile

Takviye İnositol kullanmak bu yumurtaları kaliteleştiren bir vitamin , havuç , avakado yemek gayet iyi geliyor ben avakado yediğimde kendi kendime yumurtlamıştım çok yararlı Zaten ortadan bölünce ana rahmine benziyor avakado onun dışında bol su tüketmek de yumurtalıkları çalıştırır tabi ama demek ki doktorun dozajı yükseltmek durumunda kalacaktır gelişmemesinin sebebini de söyler inşallah dirençli galiba yumurtaların

Süper herşey yolunda fetal dna da yaptırdım oğluş büyüyor Rabbim sizlere isteyenlere de inşallah en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu biz 13 haftalık olduk bile
Oh maşallah size kimsenin emekleri boşa çıkmasın inşallah, gerçekten çok zor bir süreç, şimdi su kaynatmaya gidiyorum havuç ve incir için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…