- 19 Aralık 2023
- 1.683
- 950
- 43
- Konu Sahibi nergiscicegi6
-
klomen denediniz mi ondan çok fazla sonuç alan kişiler varHanımlar selam bu ay son demem olacaktı femara ile. Ama yumurtam gelişmedi… Cuma günü tekrar çağırdı doktorum. Sizce gelişmesi için neler yapabilirim? Ya da gelişir mi sonradan? Neden böyle oluyor cidden üzülüyorum artık 2.kezdir gelişmiyor
Yada letu denediniz mi? Ben letu ile yumurtlama yakaladım kendi kendine çatlama oldu daklomen denediniz mi ondan çok fazla sonuç alan kişiler var
Canım geçen ay Klomen kullanmıştım onda da oldu aynısıklomen denediniz mi ondan çok fazla sonuç alan kişiler var
Letu denemedim canım. Doktorum cuma günü tekrar bakacakmış, bu saatten sonra başlar mı letu’ya bilemiyorumYada letu denediniz mi? Ben letu ile yumurtlama yakaladım kendi kendine çatlama oldu da
Yani teklif etmezse bile siz sorun derim. Sonuçta denemeden bilemeyiz. Belkide letu ile olacak gebelikLetu denemedim canım. Doktorum cuma günü tekrar bakacakmış, bu saatten sonra başlar mı letu’ya bilemiyorum
Şöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?Yani teklif etmezse bile siz sorun derim. Sonuçta denemeden bilemeyiz. Belkide letu ile olacak gebelik
Omega 3ve maxijuno takviyeli dene ekstra içinde bütün vitaminler var takviyesiz büyümüyor yumişlerLetu denemedim canım. Doktorum cuma günü tekrar bakacakmış, bu saatten sonra başlar mı letu’ya bilemiyorum
Kaç gün kullandın ? Ben 5 gün akşamları iki tane aldım sonra e2 düşük cıkınca 2 gün daha kullandım biraz yavaş büyüdüler . Doktorun verdiği folik asiti kullandım. Adetin 14. Günü iki yumurta vardı 15 mm di sonra bende balık yağı kullandım. Balık yağından mıdır bilmem iki günde 8 mm büyüdü doktor bile şaşırdı naptın böyle diye. Bende omega3 takviyesi almalısınHanımlar selam bu ay son denemem olacaktı femara ile. Ama yumurtam gelişmedi… Cuma günü tekrar çağırdı doktorum. Sizce gelişmesi için neler yapabilirim? Ya da gelişir mi sonradan? Neden böyle oluyor cidden üzülüyorum artık 2.kezdir gelişmiyor
Yaaa çok teşekkür ederim canımOmega 3
Omega 3ve maxijuno takviyeli dene ekstra içinde bütün vitaminler var takviyesiz büyümüyor yumişlerbenimde büyüyor ama progesteron dusuklugu var buay ilaç kullancam progestan diye ovü testi ile takip ediyorum pik günü estradiol kan veriyorum her defasında 200 üstü çıkıyor yani yumurta saglikli buyumede ama progesteron 0 değerlerde Rabbım yardım ve yardımcınız olsun
Ben de 5 gün kullandım sabah akşam. İlk kullandığım ay direkt 2 yumurtam büyümüştü ama son 2 aydır bu sekildeyim ve aşırı moralim bozuluyorKaç gün kullandın ? Ben 5 gün akşamları iki tane aldım sonra e2 düşük cıkınca 2 gün daha kullandım biraz yavaş büyüdüler . Doktorun verdiği folik asiti kullandım. Adetin 14. Günü iki yumurta vardı 15 mm di sonra bende balık yağı kullandım. Balık yağından mıdır bilmem iki günde 8 mm büyüdü doktor bile şaşırdı naptın böyle diye. Bende omega3 takviyesi almalısın
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2 yumurtan olduğu vakit tutmadı mı bende bekliyorum 2 yumurta var 23 mm ikisideBen de 5 gün kullandım sabah akşam. İlk kullandığım ay direkt 2 yumurtam büyümüştü ama son 2 aydır bu sekildeyim ve aşırı moralim bozuluyorhemen yarın ilk iş balık yağı alacağım umut oldunuz bana çok teşekkür ederim
inşallah sen de güzel sonuçlar alırsınİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2 yumurtan olduğu vakit tutmadı mı bende bekliyorum 2 yumurta var 23 mm ikiside
Canım konuma bak umut olsun sana Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara bir an önce uygula amaHanımlar selam bu ay son denemem olacaktı femara ile. Ama yumurtam gelişmedi… Cuma günü tekrar çağırdı doktorum. Sizce gelişmesi için neler yapabilirim? Ya da gelişir mi sonradan? Neden böyle oluyor cidden üzülüyorum artık 2.kezdir gelişmiyor
Okumuştum daha önce senin konunu kuzumCanım konuma bak umut olsun sana Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara bir an önce uygula ama
Evet canım bence ilk incir havuç kirini yap sabah akşam iç sonra incir leri yeOkumuştum daha önce senin konunu kuzumsence şimdi yapmaya başlasam incir havucu işe yarar mı? Zeytinyağlı incire bugün başladım
Tamam canım yapayım inşallah çok teşekkür ederimEvet canım bence ilk incir havuç kirini yap sabah akşam iç sonra incir leri ye
Süper herşey yolunda fetal dna da yaptırdım oğluş büyüyor Rabbim sizlere isteyenlere de inşallah en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu biz 13 haftalık olduk bileTamam canım yapayım inşallah çok teşekkür ederimsenin nasıl gidiyor gebeliğin? Her şey yolundadır umarım
Takviye İnositol kullanmak bu yumurtaları kaliteleştiren bir vitamin , havuç , avakado yemek gayet iyi geliyor ben avakado yediğimde kendi kendime yumurtlamıştım çok yararlı Zaten ortadan bölünce ana rahmine benziyor avakado onun dışında bol su tüketmek de yumurtalıkları çalıştırır tabi ama demek ki doktorun dozajı yükseltmek durumunda kalacaktır gelişmemesinin sebebini de söyler inşallah dirençli galiba yumurtalarınHanımlar selam bu ay son denemem olacaktı femara ile. Ama yumurtam gelişmedi… Cuma günü tekrar çağırdı doktorum. Sizce gelişmesi için neler yapabilirim? Ya da gelişir mi sonradan? Neden böyle oluyor cidden üzülüyorum artık 2.kezdir gelişmiyor
Oh maşallah sizeSüper herşey yolunda fetal dna da yaptırdım oğluş büyüyor Rabbim sizlere isteyenlere de inşallah en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu biz 13 haftalık olduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?