Femara yumurtam gelişmedi 😞

Merhaba canım ben her gün sabahları avokado yiyorum 3 aydır havuç da aynı şekilde…. Su tüketimi ve harekete biraz ağırlık vereceğim özellikle. Inositol ü de soracağım doktoruma teşekkür ederim bu durumda doz mu yükseltiliyor genelde?

Gayet programlisin aslında hayret ettim nasıl büyümedi üzülme büyücek o yumurta işte okadar şimdi senin durumunu bilmeden yorum yapıyorum ben eğer ilk defa kullandıysan bazılarına günde 1 tane değil de 2 tane kullandırıyor doktor işe yaramayınca yada ilaçları değiştiriyorlar çok dirençli yumurtalara daha çok iğneyle devam ediyorlar bu Gonal F iğnelerinden dozu yüksek olanda var düşükte onları denemekte fayda vardır ben femara bikere kullandım oda yumurta 2 tane vardı biri 18 mm diğeri 20 mm ama tutmadı nasip stress yapma doktorun ne diyorsa onu yap memnunsan tabi eğer içine sinmiyor sa. Tecrübesiz ve ezbere iş yaptığını düşünüyorsan başka doktora gitmeni de tavsiye ederim çünkü her kadına aynı ilacı verip yollayan da var başıma geldi sonra doktorumu değiştirdim

Teşekkür ederim canım evet programlı ilerlemeye çalışıyorum doktoruma çok güveniyorum hep dinledim söylediği şeyleri beslenmeme dikkat edemedim akşamları biraz abur cubur tükettik belki de ondan gelişmediler inanki hiçbir fikrim yok ama Allahın vardır bir bildiği elimden geleni yapmaya çalışıyorum benim yumurtalar dirençli inatçı baya benim gibi Cumaya kadar umutluyum düzelteceğim bir şekilde, bu femara da olmazsa aşılamaya geçmek istiyor doktorum o yüzden bu son denememde başarmak istiyorum

Şöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?
Bence 4. Olarak letu denemeyi iste bu tedaviyi 5 kere deneyenler vsr hatta benim doktorum 5 kere deneyecez demişti ben 2. De gebe kaldım ama eslerde önemli eşinizexe keçi boynuzu özü yedirin. Bence

Sende soguk sıkım keçi bıynuzu özü ye daabahları ac karnına bence vok işe yarıyor

Bence 4. Olarak letu denemeyi iste bu tedaviyi 5 kere deneyenler vsr hatta benim doktorum 5 kere deneyecez demişti ben 2. De gebe kaldım ama eslerde önemli eşinizexe keçi boynuzu özü yedirin. Bence
Olabilir canım konuşmam gerek doktorla da eşime de takviyede bulunuyorum teşekkür ederim

her ay aynısı olmaz belki dr size nasıl bir yol izliyor peki
Doktor benle 3 kez femara 3 kez aşılama sonra tüp bebek şeklinde konuştu. 2.ayımda adetimin 4.günü doktora gidebildiğim için femara yerine Klomen vermişti canım (femaraya 3.gün başlanıyormuş) o zaman da aynı böyle ilk önce yumurta gelişmedi sonradan 1 tane geliştirdik. Hayırlısı bakalım

Şöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?
Benim ilk denemem bu. Açıkçası araştırdığım kadarıyla bu şekilde gebelik elde etme oranı düşük. Pek ümitli değilim ama ilacın yumurtlamama desteğini denemiş olduk, işe yaradı. Aşılama ve tüp bebek için elimizde pozitif bir deneme olacak.

Yukarıda yazılanları okudum da bayanlara katılıyorum. Doktorum bana letu verirken omegrav diye takviye de vermişti. İki ayrı kapsül şeklinde bir vitamin. Multivitamin olan kapsülü sabah tok karnına, omega3 olan kapsülü akşamları tok karnına içiyorum. Dedikleri gibi omega3 çok etkili olmuş olabilir. Multivitamin içinde folikasit de var mesela. Hatta kutu içeriğini atayım bakmak isterseniz. Ama kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın sorun. Çünkü bana iyi gelen şey size iyi gelmeyebilir. Bir de havuç incir kürü deneyeceginizi okudum ama yine doktora danışmadan bu kürleri yapmayın. Biliyorum umut dünyası ya o işe yararsa şifa nerden gelir bilinmez düşüncesi bende de çok olmuştu ama incir kürü ile rahim duvarı kalınlaşanlari okudum burda. Daha sonra o kalınlığı inceltmek için ilaçlar vs kullanıyorlar. Yani yine demem o ki başkasına iyi gelen kürler size iyi gelmeyebilir, iyi bir şey yapmaya çalışırken aksine olumsuz bir etki yapabilirsiniz.

Eklentiler

• 17073758917831216392553742382556.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 38
Bir de havuç yediğinizi yazmışsiniz. Havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor yani yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanı havuç yememeniz gerekiyor. Yumurta çatlamadigi zamanlarda havuç takviyesi ile çatlatma yapılıyor.

Cevapların için teşekkür ederim aslında ben incir ve havucu doktoruma sorduğumda etki etmez ama seni psikolojik rahatlatır demişti. Havucu diyetisyenim de önermişti bu arada hormonları düzenlemek anlamında. Omega 3 için de doktoruma danışacağım tabiki, elimden geleni bilinçli bir şekilde yapmaya çalışıyorum sadece.

Bu arada ilaçlarla birlikte eğer spermlerde bir problem yoksa pcosta başarı oranı %85 demişti doktorum. Umudunuzu kaybetmeyin

klomende 3. gün başlatılıyor ama hiç bir leh tek başına olmuyor beslenme şekli gerekirse takviye karşılıklı kullanılırsa daha net sağlıklı sonuç alırsınız doktorunuz en iyisini bilir ama yinede omega 3 takviyesi çok etki ediyor bunuda sürekli kullanmanızı tavsiye ederim içeriği güzel yüksek olanlarlar

Dediğiniz gibi kesinlikle beslenmenin etkisi çok büyük. Bugün soracağım omega 3ü mutlaka

Pcos Varmi sizde bende 3 ay klomen denedim olmadı büyümedi pcos var bende 2 ci asilamayla hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…