- Konu Sahibi nergiscicegi6
-
Ayrı ayrı tencerelerde yap canım ılıyınca birleştir şifa olsun inşallahOh maşallah sizekimsenin emekleri boşa çıkmasın inşallah, gerçekten çok zor bir süreç, şimdi su kaynatmaya gidiyorum havuç ve incir için
Merhaba canım ben her gün sabahları avokado yiyorum 3 aydırTakviye İnositol kullanmak bu yumurtaları kaliteleştiren bir vitamin , havuç , avakado yemek gayet iyi geliyor ben avakado yediğimde kendi kendime yumurtlamıştım çok yararlı Zaten ortadan bölünce ana rahmine benziyor avakado onun dışında bol su tüketmek de yumurtalıkları çalıştırır tabi ama demek ki doktorun dozajı yükseltmek durumunda kalacaktır gelişmemesinin sebebini de söyler inşallah dirençli galiba yumurtaların
İnşallahhh canım benim Allah razı olsunAyrı ayrı tencerelerde yap canım ılıyınca birleştir şifa olsun inşallah
Gayet programlisin aslında hayret ettim nasıl büyümedi üzülme büyücek o yumurta işte okadarMerhaba canım ben her gün sabahları avokado yiyorum 3 aydırhavuç da aynı şekilde…. Su tüketimi ve harekete biraz ağırlık vereceğim özellikle. Inositol ü de soracağım doktoruma teşekkür ederim bu durumda doz mu yükseltiliyor genelde?
Teşekkür ederim canım evet programlı ilerlemeye çalışıyorum doktoruma çok güveniyorum hep dinledim söylediği şeyleri beslenmeme dikkat edemedim akşamları biraz abur cubur tükettik belki de ondan gelişmediler inanki hiçbir fikrim yok ama Allahın vardır bir bildiği elimden geleni yapmaya çalışıyorumGayet programlisin aslında hayret ettim nasıl büyümedi üzülme büyücek o yumurta işte okadarşimdi senin durumunu bilmeden yorum yapıyorum ben eğer ilk defa kullandıysan bazılarına günde 1 tane değil de 2 tane kullandırıyor doktor işe yaramayınca yada ilaçları değiştiriyorlar çok dirençli yumurtalara daha çok iğneyle devam ediyorlar bu Gonal F iğnelerinden dozu yüksek olanda var düşükte onları denemekte fayda vardır ben femara bikere kullandım oda yumurta 2 tane vardı biri 18 mm diğeri 20 mm ama tutmadı nasip stress yapma doktorun ne diyorsa onu yap memnunsan tabi eğer içine sinmiyor sa. Tecrübesiz ve ezbere iş yaptığını düşünüyorsan başka doktora gitmeni de tavsiye ederim çünkü her kadına aynı ilacı verip yollayan da var başıma geldi sonra doktorumu değiştirdim
Bence 4. Olarak letu denemeyi iste bu tedaviyi 5 kere deneyenler vsr hatta benim doktorum 5 kere deneyecez demişti ben 2. De gebe kaldım ama eslerde önemli eşinizexe keçi boynuzu özü yedirin. BenceŞöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?
Sende soguk sıkım keçi bıynuzu özü ye daabahları ac karnına bence vok işe yarıyorTeşekkür ederim canım evet programlı ilerlemeye çalışıyorum doktoruma çok güveniyorum hep dinledim söylediği şeyleri beslenmeme dikkat edemedim akşamları biraz abur cubur tükettik belki de ondan gelişmediler inanki hiçbir fikrim yok ama Allahın vardır bir bildiği elimden geleni yapmaya çalışıyorumbenim yumurtalar dirençli inatçı baya benim gibi Cumaya kadar umutluyum düzelteceğim bir şekilde, bu femara da olmazsa aşılamaya geçmek istiyor doktorum o yüzden bu son denememde başarmak istiyorum
her ay aynısı olmaz belki dr size nasıl bir yol izliyor pekiCanım geçen ay Klomen kullanmıştım onda da oldu aynısı
Olabilir canım konuşmam gerek doktorla daBence 4. Olarak letu denemeyi iste bu tedaviyi 5 kere deneyenler vsr hatta benim doktorum 5 kere deneyecez demişti ben 2. De gebe kaldım ama eslerde önemli eşinizexe keçi boynuzu özü yedirin. Bence
Doktor benle 3 kez femara 3 kez aşılama sonra tüp bebek şeklinde konuştu. 2.ayımda adetimin 4.günü doktora gidebildiğim için femara yerine Klomen vermişti canım (femaraya 3.gün başlanıyormuş) o zaman da aynı böyle ilk önce yumurta gelişmedi sonradan 1 tane geliştirdik. Hayırlısı bakalımher ay aynısı olmaz belki dr size nasıl bir yol izliyor peki
Benim ilk denemem bu. Açıkçası araştırdığım kadarıyla bu şekilde gebelik elde etme oranı düşük. Pek ümitli değilim ama ilacın yumurtlamama desteğini denemiş olduk, işe yaradı. Aşılama ve tüp bebek için elimizde pozitif bir deneme olacak.Şöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?
Cevapların için teşekkür ederimBir de havuç yediğinizi yazmışsiniz. Havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor yani yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanı havuç yememeniz gerekiyor. Yumurta çatlamadigi zamanlarda havuç takviyesi ile çatlatma yapılıyor.
Bu arada ilaçlarla birlikte eğer spermlerde bir problem yoksa pcosta başarı oranı %85 demişti doktorum. Umudunuzu kaybetmeyinBenim ilk denemem bu. Açıkçası araştırdığım kadarıyla bu şekilde gebelik elde etme oranı düşük. Pek ümitli değilim ama ilacın yumurtlamama desteğini denemiş olduk, işe yaradı. Aşılama ve tüp bebek için elimizde pozitif bir deneme olacak.
Bakalim inşallah o %85 oranın içinde oluruz hepimiz. Allah yardımcımız olsunBu arada ilaçlarla birlikte eğer spermlerde bir problem yoksa pcosta başarı oranı %85 demişti doktorum. Umudunuzu kaybetmeyin
klomende 3. gün başlatılıyor ama hiç bir leh tek başına olmuyor beslenme şekli gerekirse takviye karşılıklı kullanılırsa daha net sağlıklı sonuç alırsınız doktorunuz en iyisini bilir ama yinede omega 3 takviyesi çok etki ediyor bunuda sürekli kullanmanızı tavsiye ederim içeriği güzel yüksek olanlarlarDoktor benle 3 kez femara 3 kez aşılama sonra tüp bebek şeklinde konuştu. 2.ayımda adetimin 4.günü doktora gidebildiğim için femara yerine Klomen vermişti canım (femaraya 3.gün başlanıyormuş) o zaman da aynı böyle ilk önce yumurta gelişmedi sonradan 1 tane geliştirdik. Hayırlısı bakalım
Dediğiniz gibi kesinlikle beslenmenin etkisi çok büyük. Bugün soracağım omega 3ü mutlakaklomende 3. gün başlatılıyor ama hiç bir leh tek başına olmuyor beslenme şekli gerekirse takviye karşılıklı kullanılırsa daha net sağlıklı sonuç alırsınız doktorunuz en iyisini bilir ama yinede omega 3 takviyesi çok etki ediyor bunuda sürekli kullanmanızı tavsiye ederim içeriği güzel yüksek olanlarlar
Pcos Varmi sizde bende 3 ay klomen denedim olmadı büyümedi pcos var bende 2 ci asilamayla hamile kaldimŞöyle ki bu benim 3.denemem, bundan sonraki aşama aşılama demişti doktorum, ben de iş oraya kalmadan olsun istiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Sebebi ne olabilir bilmiyorum da. Siz letu denemiş miydiniz?
güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızDediğiniz gibi kesinlikle beslenmenin etkisi çok büyük. Bugün soracağım omega 3ü mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?