Doğuma Hazırlık Femaradan sonra...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar

Ben 6 ekim de regl oldum 5. Günü femara başladım günde 1 tane içiyordum. 15 ekimde son ilacımı aldım. 18 inde ve 21 inde doktora gittim hiç öne çıkan bir yumurta olmadığını söyledi ve adeti bekleriz dedi bu durumda , çarşamba istersen gel dedi.

Yine gidicem ama kafamda sorular.var bi size sormak istedim. İlaca rağmen yumurta oluşmaması normal mi yoksa hemen cevap vermeyebilir mi ? Kasık bölgemde ağrılar oluyor ara ara doktor normal dedi
Yumurta oluşması için ne yapabilirim hangi ilac iyidir yada bitkisel tavsiye var mıdır?, evliliğimde 3 yıl bitecek hala bebeğim olmadi :(( polikistik over da var malesef

Merhaba arkadaşlar

Ben 6 ekim de regl oldum 5. Günü femara başladım günde 1 tane içiyordum. 15 ekimde son ilacımı aldım. 18 inde ve 21 inde doktora gittim hiç öne çıkan bir yumurta olmadığını söyledi ve adeti bekleriz dedi bu durumda , çarşamba istersen gel dedi.

Yine gidicem ama kafamda sorular.var bi size sormak istedim. İlaca rağmen yumurta oluşmaması normal mi yoksa hemen cevap vermeyebilir mi ? Kasık bölgemde ağrılar oluyor ara ara doktor normal dedi
Yumurta oluşması için ne yapabilirim hangi ilac iyidir yada bitkisel tavsiye var mıdır?, evliliğimde 3 yıl bitecek hala bebeğim olmadi :KK43:( polikistik over da var malesef
Merhaba ilaç dozunu artirir. Çoğu doktor az dozda başlatiyor. Benim doktorum alaninda çok iyi bana bir ay 2 tablet , sonraki aylar 3 tablete geçdi. Sonra her ay yumurtlama olsa da hamilelik olmayinca 4 tablet verdi. Içime korku dusmusdu doz yuksek diye. ama o ay ikiz gebeligim olmuşdu. Yani 1 tabletle olmadiysa umutsuzluğa duşme. Yumurtan var sadece daha yuksek dozlar gerekli. Sıkma canini. Zaten tedavinin ilk ayi vucudun tepkisini anlamak içindir. Hem doktor hem hasta için. Bundan sonraki tedavide guzel yumurtalarin gelişir umarim

Merhaba ilaç dozunu artirir. Çoğu doktor az dozda başlatiyor. Benim doktorum alaninda çok iyi bana bir ay 2 tablet , sonraki aylar 3 tablete geçdi. Sonra her ay yumurtlama olsa da hamilelik olmayinca 4 tablet verdi. Içime korku dusmusdu doz yuksek diye. ama o ay ikiz gebeligim olmuşdu. Yani 1 tabletle olmadiysa umutsuzluğa duşme. Yumurtan var sadece daha yuksek dozlar gerekli. Sıkma canini. Zaten tedavinin ilk ayi vucudun tepkisini anlamak içindir. Hem doktor hem hasta için. Bundan sonraki tedavide guzel yumurtalarin gelişir umarim
Tesekkur ederim o kadar çok şey denendi ki bu zamana kadar artık çok çok umutsuzum , doktorum da bunu bildiği için neden tek doz baslatti simdi ona da moralim bozuldu sonuçta hep başka ilaçlarla ignelerle denedik ama yine olmadı, keşke yüksek dozda baslatsaymis yani artık beklemek istemiyorum gerçekten:(( siz en son günde 4doz mu vermişti doktorunuz

Tesekkur ederim o kadar çok şey denendi ki bu zamana kadar artık çok çok umutsuzum , doktorum da bunu bildiği için neden tek doz baslatti simdi ona da moralim bozuldu sonuçta hep başka ilaçlarla ignelerle denedik ama yine olmadı, keşke yüksek dozda baslatsaymis yani artık beklemek istemiyorum gerçekten:KK43:( siz en son günde 4doz mu vermişti doktorunuz
Evet 4 dozdu canim

Canım tanıdığım bi ablanın 9. Yılında kendiliğinden bebeği oldu. Sen hiç canını sıkma stres her şeyin başı bence. Bazı bitkisel kürler var yumurta için onları bi araştır istersen , Rabbim tez vakitte hayırlı haberlerini versin

Merhaba arkadaşlar

Yumurta oluşması için ne yapabilirim hangi ilac iyidir yada bitkisel tavsiye var mıdır?, evliliğimde 3 yıl bitecek hala bebeğim olmadi :KK43:( polikistik over da var malesef
Selam canim bende 3 yilik evliyim hic bebegim olmadi ve polikistik overliyim adetimm düzensiz 3 ayda bir filan kiloda var zaten.. inositol kullan lütfen bu sana yardimci olcaktir bide avakado en dogal sey diyebilirim asiri folat iceriyor

Canım tanıdığım bi ablanın 9. Yılında kendiliğinden bebeği oldu. Sen hiç canını sıkma stres her şeyin başı bence. Bazı bitkisel kürler var yumurta için onları bi araştır istersen , Rabbim tez vakitte hayırlı haberlerini versin
Merhaba masallah allah anali babali büyütsün.. 9 yilda ne yapti acaba o ablamiz bisey kullanmismi sorma sansin varsa sorabilirmisin🥺🙏

Merhaba masallah allah anali babali büyütsün.. 9 yilda ne yapti acaba o ablamiz bisey kullanmismi sorma sansin varsa sorabilirmisin🥺🙏
Canım son zamanlarda hiç bişi yapmadı işi girdi biraz kafasını dağıttı. Hatta test yapmış pozitif çıkmış ona bile inanmamış :) çalışmaya devam etmiş . Rabbim ol diyince oluyor … inşallah tez vakitte şeninde güzel haberlerini alırız

Canım son zamanlarda hiç bişi yapmadı işi girdi biraz kafasını dağıttı. Hatta test yapmış pozitif çıkmış ona bile inanmamış :) çalışmaya devam etmiş . Rabbim ol diyince oluyor … inşallah tez vakitte şeninde güzel haberlerini alırız
Insallah canim walla bende calisyorum ama eve gelince hep ayni muhabbet doktorlar beni almanyadaym b u arada klinige yolluyor tüp bebege baksinlar diye smdi arada kaldim asla istemiyorum.burda tedavi olmak anlamiyolar cünkü güvende hissetirmiyolar hic

Benimde aynı durum oldu adetin 5. Günü femaraya başladım adet baslangicindan itibaren 16 gündeyim ama hala yumurta gelişmedi sizde son durum ne acaba

Merhaba arkadaşlar

Merhaba femaradan bağımsız söyleyeceğim pcossun diye çocuğun olmayacak diye bir şey yok. İnsan strese giriyor çevrenin etkisiylede ama bir sürü pcoslunun tedavisiz çocuğu olabiliyor. Stres çok etkiliyor. Her şeyin bir vakti olduğuna çok inanırım. Sen gerekli tedavini aldıysan ve yorulduysan nacizane fikrim biraz kendini dinlenmeye al ve kafandan çıkarmaya çalış 🍀

Back
X