- 30 Nisan 2023
- 2.892
- 3.039
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
nasıl kullanınca polip yaptı peki , dikkatli kullanından kastınız nedirDikkati kullanın bende polip yaptı sakın doktor yönlendirmeden kullanmayin
Ben geçen ay lap oldum tek tüpüm açık şuan doktorum bunu başladı. aslında yumurtalığımda sıkıntı yokmuş heralde şansım yükselsin diye başladı amh 6 yumurta tembelliği var pcos demişlerdi bana ama adetlerim düzenli kilom ideal . Çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden catlıyor senin demişti. Yumurta takibi yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Ovulasyon al çift çizgi görünce 3 gün değerlendir dediben bu yüzden bu ay ovülasyon testi almayacağım direkt doktora bırakacağım , çünkü eminim stres yaparım. siz doktora gidince size boyutundan bahsetmedi mi peki? zaten 19 20ye kadar geldiyse illa çatlar
bence bunların hepsi cidden bi süreç, ben mesela aylar önce başladım sağlıklı besleneyim vitamin değerlerimi yükseltiyim demeye, adım adım gittikçe insan daha iyi hissediyo, mesela 3 ay önce de biliyordum femaraya başlayabileceğimi ama şu var. gebelikten önce vücudu gebeliğe hazırlamak gerek. acele etmek doğru olmuyoYok bu ay femara kullanmayacağım canım folikle devam, gittiğimde yumurta büyümedi, mecbur vs gibi bir şey derse tabi diğer ay başlarım heralde
Bi cesaret gelir
bence bu ilaçla yumurta takibi olması gerektiğini düşünüyorumBen geçen ay lap oldum tek tüpüm açık şuan doktorum bunu başladı. aslında yumurtalığımda sıkıntı yokmuş heralde şansım yükselsin diye başladı amh 6 yumurta tembelliği var pcos demişlerdi bana ama adetlerim düzenli kilom ideal . Çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden catlıyor senin demişti. Yumurta takibi yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Ovulasyon al çift çizgi görünce 3 gün değerlendir dedi
Bilmiyorum ya gerçekten hep soru işareti insan bi umut başlıyor düşüncelerin içinde kayboluyor resmenbence bu ilaçla yumurta takibi olması gerektiğini düşünüyorum
devlete mi gittiniz acaba? çünkü özeldeki doktorlar gelin yumurta takibi yapalım diyorlar diye biliyorum. yani bugün ben de gittim işte, doktor bir hafta sonra geleceksin büyümüş mü diye bakacağız ona göre iğneye karar veririz dedi. o öyle diyince ben de ovülasyon testi hiç almiyim dedim. bence hiç moralini bozma sadece doktor değişikliği iyi olabilir bu femara bence ciddi ve güçlü bi ilaç takibi olmalıBilmiyorum ya gerçekten hep soru işareti insan bi umut başlıyor düşüncelerin içinde kayboluyor resmen
Canım şöyle benim durumlar baya karışık dış gebelik geçmişimde var doktorum prof özel kliniği var iki ameliyatımı kendisi yaptı gerçekten çok irdeleyen biriyim ama kendisine güveniyorum bilmiyorum ama belki yumurta takibi yaptırırım önümüzdeki ay çok güvenmiştim bu ilacadevlete mi gittiniz acaba? çünkü özeldeki doktorlar gelin yumurta takibi yapalım diyorlar diye biliyorum. yani bugün ben de gittim işte, doktor bir hafta sonra geleceksin büyümüş mü diye bakacağız ona göre iğneye karar veririz dedi. o öyle diyince ben de ovülasyon testi hiç almiyim dedim. bence hiç moralini bozma sadece doktor değişikliği iyi olabilir bu femara bence ciddi ve güçlü bi ilaç takibi olmalı
benim hep alttan oldu muayenelerim. hiç karından bakılmadıLady Guinevere Zeytin_zey kızlar bi de mesela kontrole gittiğimizde kaç mm yumurta olmuş diye karından mı bakıyor alt muayene mi yapıyor
bu isteğe bağlı mı acaba, yumurta büyümüş diye alttan bakmak ister mibenim hep alttan oldu muayenelerim. hiç karından bakılmadı
yani iyi bir doktorsa belki vardır bi bildiği, inan ben de bilemedim. ovülasyonu sabırla yapmaya devam edebilirsin bence şimdilikCanım şöyle benim durumlar baya karışık dış gebelik geçmişimde var doktorum prof özel kliniği var iki ameliyatımı kendisi yaptı gerçekten çok irdeleyen biriyim ama kendisine güveniyorum bilmiyorum ama belki yumurta takibi yaptırırım önümüzdeki ay çok güvenmiştim bu ilaca
askim karından bazen doğru sonuc olmuyor. çünkü yağ falan var ya karında. net göremeyebilir. bu ölçümlerin iyi yapılması lazım. benim doktorum hiç bu konuda bir secenek sunmadı banabu isteğe bağlı mı acaba, yumurta büyümüş diye alttan bakmak ister mi
Bi süre daha yapıcam bakalım ama bence ovulasyon almamak daha iyi olabilir. ilk gebeliğim (dış gebelik oldu)gün aşırı takipsiz olmuştu. biraz stres yarattı bende ovulasyonyani iyi bir doktorsa belki vardır bi bildiği, inan ben de bilemedim. ovülasyonu sabırla yapmaya devam edebilirsin bence şimdilik
Acı vaaaa mı acıaskim karından bazen doğru sonuc olmuyor. çünkü yağ falan var ya karında. net göremeyebilir. bu ölçümlerin iyi yapılması lazım. benim doktorum hiç bu konuda bir secenek sunmadı banadirekt içeri gir soyun diyor yani daha sağlıklı sonuc veriyor alttan bakmak. ama karından da bakılanlar vardır herhalde bilemiyorum. ben 3 farklı doktora gittim (1 tanesi devlet, 2tanesi özel) hepsi direkt alttan muayene etti.
ben sordum kullananlara herkesinki genelde alttan muayene ise ben de ona göre hareket edicemaskim karından bazen doğru sonuc olmuyor. çünkü yağ falan var ya karında. net göremeyebilir. bu ölçümlerin iyi yapılması lazım. benim doktorum hiç bu konuda bir secenek sunmadı banadirekt içeri gir soyun diyor yani daha sağlıklı sonuc veriyor alttan bakmak. ama karından da bakılanlar vardır herhalde bilemiyorum. ben 3 farklı doktora gittim (1 tanesi devlet, 2tanesi özel) hepsi direkt alttan muayene etti.
kız ne acısı beAcı vaaaa mı acı
valla bana hiç sormadılar da zatenben sordum kullananlara herkesinki genelde alttan muayene ise ben de ona göre hareket edicem
Alttan muayene ediyor doktor, başarısız bi klomen+ovitrelle iğne deneyimim var doktor her muayenede alttan baktı sanırım ordan çok daha rahat görünüyor. Adet olduktan sonra 3.gün gittiğimde kist vs var mı diye bakmak için karından muayene ettiLady Guinevere Zeytin_zey kızlar bi de mesela kontrole gittiğimizde kaç mm yumurta olmuş diye karından mı bakıyor alt muayene mi yapıyor
Naptın canım başladın mı bi değişiklik vs hissediyor musunnasıl kullanınca polip yaptı peki , dikkatli kullanından kastınız nedir
Merhabalar ben klomen kullandım bittikten sonra ki 3. Gün gittim dr a vajinal usg ile baktı yumurtayaLady Guinevere Zeytin_zey kızlar bi de mesela kontrole gittiğimizde kaç mm yumurta olmuş diye karından mı bakıyor alt muayene mi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?