femaraya başlıyorum :)

ben bu yüzden bu ay ovülasyon testi almayacağım direkt doktora bırakacağım , çünkü eminim stres yaparım. siz doktora gidince size boyutundan bahsetmedi mi peki? zaten 19 20ye kadar geldiyse illa çatlar
Ben geçen ay lap oldum tek tüpüm açık şuan doktorum bunu başladı. aslında yumurtalığımda sıkıntı yokmuş heralde şansım yükselsin diye başladı amh 6 yumurta tembelliği var pcos demişlerdi bana ama adetlerim düzenli kilom ideal . Çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden catlıyor senin demişti. Yumurta takibi yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Ovulasyon al çift çizgi görünce 3 gün değerlendir dedi

Yok bu ay femara kullanmayacağım canım folikle devam, gittiğimde yumurta büyümedi, mecbur vs gibi bir şey derse tabi diğer ay başlarım heralde
Bi cesaret gelir
bence bunların hepsi cidden bi süreç, ben mesela aylar önce başladım sağlıklı besleneyim vitamin değerlerimi yükseltiyim demeye, adım adım gittikçe insan daha iyi hissediyo, mesela 3 ay önce de biliyordum femaraya başlayabileceğimi ama şu var. gebelikten önce vücudu gebeliğe hazırlamak gerek. acele etmek doğru olmuyo

bence bu ilaçla yumurta takibi olması gerektiğini düşünüyorum

Bilmiyorum ya gerçekten hep soru işareti insan bi umut başlıyor düşüncelerin içinde kayboluyor resmen
devlete mi gittiniz acaba? çünkü özeldeki doktorlar gelin yumurta takibi yapalım diyorlar diye biliyorum. yani bugün ben de gittim işte, doktor bir hafta sonra geleceksin büyümüş mü diye bakacağız ona göre iğneye karar veririz dedi. o öyle diyince ben de ovülasyon testi hiç almiyim dedim. bence hiç moralini bozma sadece doktor değişikliği iyi olabilir bu femara bence ciddi ve güçlü bi ilaç takibi olmalı

Canım şöyle benim durumlar baya karışık dış gebelik geçmişimde var doktorum prof özel kliniği var iki ameliyatımı kendisi yaptı gerçekten çok irdeleyen biriyim ama kendisine güveniyorum bilmiyorum ama belki yumurta takibi yaptırırım önümüzdeki ay çok güvenmiştim bu ilaca

yani iyi bir doktorsa belki vardır bi bildiği, inan ben de bilemedim. ovülasyonu sabırla yapmaya devam edebilirsin bence şimdilik

bu isteğe bağlı mı acaba, yumurta büyümüş diye alttan bakmak ister mi
askim karından bazen doğru sonuc olmuyor. çünkü yağ falan var ya karında. net göremeyebilir. bu ölçümlerin iyi yapılması lazım. benim doktorum hiç bu konuda bir secenek sunmadı bana direkt içeri gir soyun diyor yani daha sağlıklı sonuc veriyor alttan bakmak. ama karından da bakılanlar vardır herhalde bilemiyorum. ben 3 farklı doktora gittim (1 tanesi devlet, 2tanesi özel) hepsi direkt alttan muayene etti.

yani iyi bir doktorsa belki vardır bi bildiği, inan ben de bilemedim. ovülasyonu sabırla yapmaya devam edebilirsin bence şimdilik
Bi süre daha yapıcam bakalım ama bence ovulasyon almamak daha iyi olabilir. ilk gebeliğim (dış gebelik oldu)gün aşırı takipsiz olmuştu. biraz stres yarattı bende ovulasyon

Acı vaaaa mı acı

ben sordum kullananlara herkesinki genelde alttan muayene ise ben de ona göre hareket edicem

Acı vaaaa mı acı
kız ne acısı be yok acı falan içeride böyle cok sağı solu kurcalayınca çok hafif bir sancı oluyor ama hissediyorsunuz sadece. ben hiç ‘ay’ bile demedim rahat çok endişe etme sadece soğukluğunu hissediyorsun o da içeri girince ısınıyor

Merhaba arkadaşlar femara ile gebelik elde ettim pcos var bende de, merak ettiğiniz ve bildiğim birşeyse cevaplayabilirim

Lady Guinevere Zeytin_zey kızlar bi de mesela kontrole gittiğimizde kaç mm yumurta olmuş diye karından mı bakıyor alt muayene mi yapıyor
Alttan muayene ediyor doktor, başarısız bi klomen+ovitrelle iğne deneyimim var doktor her muayenede alttan baktı sanırım ordan çok daha rahat görünüyor. Adet olduktan sonra 3.gün gittiğimde kist vs var mı diye bakmak için karından muayene etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…