Femera ile 2 ayında hamile kalanlar lütfen yardım :(

zeynepmiram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
4
1
1
32
Merhaba kızlar 2 aydır femera kullanıyorum progesteron ilk ay 27.57 ikinci ay 23.54 çıktı. Çok yüksek bu yumurtlama olmuş demek ama hala gebe kalamıyorum Adete 10 gün kala başladı adet belirtileri 32 günde bir adet olan birisiyim asla sapmaz bu ay 4gün geciktim birhafta dolmasını bekleyeceğim test için yinede. size sorum 2. ayda bu ilaçla gebe kalan varmı aranızda?

Arkadaşım bu ilaç seni gebe bırakmaz bu ilaç yumurtanın kalitesini arttırmak büyütmek ve yumurta sayısını çoğaltmak için verilir.Daha doğrusu bu ilacın yan etkisi budur.Daha sonra çatlatma iğnesi yapılır.30 33 saat geçtikten sonra ilişki başlar sayısı sana kalmış.Bunun 1.ayı 2.ayı olmaz yani

doktor inatla çatlatma iğnesini yapmıyor işte bana tatlım çatlatma iğnesi olmadan ilacı kullanmak boşa mı peki tatlım

doktor inatla çatlatma iğnesini yapmıyor işte bana tatlım çatlatma iğnesi olmadan ilacı kullanmak boşa mı peki tatlım
Merhaba cnm bende 3 ay klomen habı ve ovitrellee iğnesi kullandim bir kimyasal gebelik yaşadım bu ay doktor formata inofolic verdi bugün 14. Günüm 3 yumurtam oluştu 15,18,16 ml. Doktor bana da çatlatma iğnesi vermedi git dedi Çarşamba cuma ve pazar ilişki dedi. Yani herkese bazen çatlatma iğnesi gerekmeyebilir. Bu olmayacağı anlamına gelmez

Evet çatlatma iğnesi gerekmeyebilir ancak bu iğneler senin yumurtalarının çatlama garantisidir.Yani yumurtalarını büyütmek için ilaç veriyo eee çatlaması için gerek yok diyo kendisi çatlar zaten diyo.çok mantıksız ve yanlış bir yöntem.
Peki diyelimki klomeni kullandın baktı 18 16 ml oldu hadi git dedi.. ya halen büyümeye devam ediyorsa yumurtalar ve sayı olarakta artmaya devam ettiyse.Ya çatlamaz ve kistte dönüşürse ? O zaman ne olcak ?
Ovitrelle ve pregnil 5000 gibi iğneler bu gibi problemler yaşanmaması için vuruluyor..Yanlış olan yöntem dr. tedaviyi garantiye almamasıdır.

Valla vermedi çatlatma iğnesini yapacak birşey yok bekleyip görecez herşeyin hayırlısı olur inş
Evet çatlatma iğnesi gerekmeyebilir ancak bu iğneler senin yumurtalarının çatlama garantisidir.Yani yumurtalarını büyütmek için ilaç veriyo eee çatlaması için gerek yok diyo kendisi çatlar zaten diyo.çok mantıksız ve yanlış bir yöntem.
Peki diyelimki klomeni kullandın baktı 18 16 ml oldu hadi git dedi.. ya halen büyümeye devam ediyorsa yumurtalar ve sayı olarakta artmaya devam ettiyse.Ya çatlamaz ve kistte dönüşürse ? O zaman ne olcak ?
Ovitrelle ve pregnil 5000 gibi iğneler bu gibi problemler yaşanmaması için vuruluyor..Yanlış olan yöntem dr. tedaviyi garantiye almamasıdır.

Back
X