Femera kullanıp gebe kalan var mı?

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhaba arkadaşlar ben pcoslu biriyim dün doktor tedaviyi başlattı bana |Femera 2.5| Folikasit ve Ovitrelle yazdı. Femera ve folikasit kullanıyorum dünden beri. Faydası olur mu? Bilgisi olan lütfen yazsın?

Merhaba arkadaşlar ben pcoslu biriyim dün doktor tedaviyi başlattı bana |Femera 2.5| Folikasit ve Ovitrelle yazdı. Femera ve folikasit kullanıyorum dünden beri. Faydası olur mu? Bilgisi olan lütfen yazsın?
Geçmiş olsun tabiki olmaz olurmu Dr ne uygun gördüyse ona göre devam edin sıkıntı neydi sizde bende başladım tedaviye

Ben onunla hamile kaldim. Ben de biraz geç oldu hamile kalmam ama etrafimda 2ci ayindan hamile kalan arkadaşlarim var. Ben yeniden hamilelik denediyimde yime femara kullanicam. Çunki ilaçsiz adet olmazdim o ilaçla 29 gunde bir oldum. Zaten en son 15 yumurtam gelişmişdi ve ikiz hamilelik oldu femarayla

Geçmiş olsun tabiki olmaz olurmu Dr ne uygun gördüyse ona göre devam edin sıkıntı neydi sizde bende başladım tedaviye
Polikistik vardı bende. Gebe kalmak istedim doktor dün direkt tedavi başlattı cumartesi günü hastaneye gideceğim umarım faydası olur. Senin neydi canım? Çok geçmiş olsun

Ya ciddi misin doktor bana ilk direkt femara verdi. Bide folikasit umarım faydssı olur. Sizin de pcos

Polikistik vardı bende. Gebe kalmak istedim doktor dün direkt tedavi başlattı cumartesi günü hastaneye gideceğim umarım faydası olur. Senin neydi canım? Çok geçmiş olsun
İnsallah canım faydasını görürsün tek tupum alınmıştı kistten dolayı Dr hatası sonucu Allah razı olsun Sağol

Ya ciddi misin doktor bana ilk direkt femara verdi. Bide folikasit umarım faydssı olur. Sizin de pcos
Evet yumurta gelisdirmek için klomen ve femara tavsiye ediliyorki femara daha etkili. Ama bazilarinda ilk denemede bazilarinda 6ci denemede etki ediyor. InsaAllah kisa surede etki eder ve hamile kalirsim canim

Evet pko bende. Lh degerim 23du kullanmaya basladigimda. Igneyle bile çatlamiyordu. Igne vuruldugumda daha da buyuyup kiste donusuyordu. Bir keresinde hastanelik olmusdum. Ama femarayla çatliyordu ve duzenli adet oluyordum. Sende daha çabuk etki eder belki. Cunki etrafimda herkesde çok çabuk etki etmişdi

Hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sende tutmama sebebi neydi peki

Hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sende tutmama sebebi neydi peki
Benim lh degerim 23du. Femarayla adetlerim de duzene girdi. Ama 6 ay olmadi bende. Halbuki 3-4 tane yumurtam gelisiyor ve catliyordu. Doktor bir sorun yok dedi. Birinin tutmasi gerek dedi. Neyse tup bebeye karar verdik gittik konusduk ama o ay ilaci 4 tablete çikarmişdi. Subat ayi için gun aldik adet olunca gidicekdim ama adet olmadim ve ikizlere hamilr oldum. O ay 15 kadar yumurtam gelismisdi. Ama sana tavsiyem çokca yuruyus yap. Ben o ay gune en az 4-5 km yurudum. Kür de yapmisdim. Benim o zamana kadar olmamakda en etken sebep gibi stresi dusunuyorum cunki son ay zaten asilama yapicaz diyerek stres yapmamişdim. Onceleri aşiri stres yapardim. Normal stres değil aşiri. Etrafimda 3 sene ve 2 sene çocuğu olmayan arkadasim 2ci ayinda kaldi hamile. Halbuki benim degerom onlarinkindan iyiydi. Onlar yilda bir adrt goruyorlardi ama ben evlenmeden once gecikmeyle hep kendim adet gordum ne zamanki strese girdim gecikmeler de artdi en son baskilar da artinca adet olmamaya başladim.

Herkesin olayı çok farklı allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim yumurtalık rezervim az
Kasım ayında femara ve ovitrella ile hamile kaldım
Ama 7-8 haftalık iken kalbi durdu
Tsh ım 17 civarındaydı
Şu an tüp bebek ile yeniden hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…