Feminen (kadınsı) yüz hatları lütfen bakın yorumların lütfen yalvaririm

Öncelikle o kaşları bir düzelttirin Allah aşkına kim aldı sizin o kaşlarınızı. Kaşlar duzelince yuz ifadeniz de düzelecek. Saçlarınızı biraz daha düzenli şekilde kestirip boyatın.

Estetiğe gerek yok gözler ve dudaklar çok güzel burunda kibar. Kaşlarıniza care bulun kalın ve şekilli olmalı saclarda uzun olmalı en az omuzlara kadar

Fotografin açısından mı ya da ışıktan mı bilmiyorum ben sanki bıyık ve erkeklerin boyun bölgesinde bulunan adem elması dediğimiz çıkıntıyı görüyorum.

Bence saçlarınızı uzatıp farklı bi şekil verin ve kaşlarınızı düzeltin çok kötü alınmış yüzünüzde bi kusur yok estetige gerek yok sadece saç ve kaşlarda sorun var
Kaşlar bence kalislastirilmali ve profesyonel biri tarafından toparlanarak bir şekle sokulmali, saçlar uzatılıp yeniden sekillendirilip boyatitilarak bu erkeksi görüntüden kurtulabilir miyim

Fotografin açısından mı ya da ışıktan mı bilmiyorum ben sanki bıyık ve erkeklerin boyun bölgesinde bulunan adem elması dediğimiz çıkıntıyı görüyorum.
Bıyık yok bıyık bölgesinde hafif yara vardı bb krem sürünce pütür pütür oldu ve fotoda öyle çıktı evet adem.elmasi var çünkü trans kadinim

Bıyık yok bıyık bölgesinde hafif yara vardı bb krem sürünce pütür pütür oldu ve fotoda öyle çıktı evet adem.elmasi var çünkü trans kadinim

Himmm o yüzden erkeksi görünmeyi bu kadar kafana takıyorsun demek ki :) çünkü yüzünde estetik yapilacak tek bir yer yok her yeri çok düzgün.

Kaşlar bence kalislastirilmali ve profesyonel biri tarafından toparlanarak bir şekle sokulmali, saçlar uzatılıp yeniden sekillendirilip boyatitilarak bu erkeksi görüntüden kurtulabilir miyim
Kaşlariniz daha kalın olmalı microblading gibi teknikler var dediğiniz gibi saç uzun olup boyanip güzel bir şekil verilince sorun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…