- 19 Ağustos 2017
- 17
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi amonyaklipasta
-
Bence saçlarınızı uzatıp farklı bi şekil verin ve kaşlarınızı düzeltin çok kötü alınmış yüzünüzde bi kusur yok estetige gerek yok sadece saç ve kaşlarda sorun varYüz hatlarim kadınsı mı erkeksi mi yüz hatlarimi kadınsı hale getirebilmem için ne yapmam gerek?
https://i.hizliresim.com/Q7jqRZ.jpg
Estetik olacak bir yüzünüz yok. Kusur saç kesimi ve kaşlarda. İyi bakın saç ve karşınıza...Peki estetik ameliyat olmam gerek mi
Kaşlar bence kalislastirilmali ve profesyonel biri tarafından toparlanarak bir şekle sokulmali, saçlar uzatılıp yeniden sekillendirilip boyatitilarak bu erkeksi görüntüden kurtulabilir miyimBence saçlarınızı uzatıp farklı bi şekil verin ve kaşlarınızı düzeltin çok kötü alınmış yüzünüzde bi kusur yok estetige gerek yok sadece saç ve kaşlarda sorun var
Bıyık yok bıyık bölgesinde hafif yara vardı bb krem sürünce pütür pütür oldu ve fotoda öyle çıktı evet adem.elmasi var çünkü trans kadinimFotografin açısından mı ya da ışıktan mı bilmiyorum ben sanki bıyık ve erkeklerin boyun bölgesinde bulunan adem elması dediğimiz çıkıntıyı görüyorum.
Çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz kaşlar 1 aya saçlarda 6 7aya omuzlara kadar uzar herhaldeEstetiğe gerek yok gözler ve dudaklar çok güzel burunda kibar. Kaşlarıniza care bulun kalın ve şekilli olmalı saclarda uzun olmalı en az omuzlara kadar
Bıyık yok bıyık bölgesinde hafif yara vardı bb krem sürünce pütür pütür oldu ve fotoda öyle çıktı evet adem.elmasi var çünkü trans kadinim
Kaşlariniz daha kalın olmalı microblading gibi teknikler var dediğiniz gibi saç uzun olup boyanip güzel bir şekil verilince sorun kalmazKaşlar bence kalislastirilmali ve profesyonel biri tarafından toparlanarak bir şekle sokulmali, saçlar uzatılıp yeniden sekillendirilip boyatitilarak bu erkeksi görüntüden kurtulabilir miyim
Orada hafif bir yara vardı bb krem sürünce pütür pütür oldu o yüzden fotoda öyle çıktı ama şimdi yok geçtiBide bıyık bolgesinde kararma gördüm onun içinde internetten arastirabilirsiniz leke kremi filan gibi bi çözüm olabilir
Cidden mi estetiğe ameliyata ihtiyacım yokHimmm o yüzden erkeksi görünmeyi bu kadar kafana takıyorsun demek ki :) çünkü yüzünde estetik yapilacak tek bir yer yok her yeri çok düzgün.
Cidden mi estetiğe ameliyata ihtiyacım yok
Teşekkür ederim o sizin guzelliginizYok tabi pek çok kadın olarak dogandan daha güzelsin
Saçın için kaynak dusunebilirsin, biraz da abartmamak kaydiyla makyaj yaptin mi tamamdir.
Kaşlar çok ince ve biçimsiz alınmış. Saçlarınızı da omuz hizasına uzatın. Yüz hatlarınız gayet iyiYüz hatlarim kadınsı mı erkeksi mi yüz hatlarimi kadınsı hale getirebilmem için ne yapmam gerek?
https://i.hizliresim.com/Q7jqRZ.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?