fena çocuk değil ama kararsızım

aydannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
3
0
36
İstanbul
öncelikle yaşım 17 şimdi bi tane çocuk var bana karşı ilgisi olduğunu öğrendim üstü kapalı bir şekilde.çoğu kez göz göze geliyoduk ama benim pek ilgim yoktu sonraları dikkatimi çekti.ben baktıktan sonra gözlerini kaçırıyor gözlerimi çevirince tekrar bana bakıyor.sanırım çekiniyo biraz.tanışmaya fırsatta olmadı tanımıyorum.ama bana baya bi ilgisi varmış aşık olmuş sanırım.bende ne yapıyım bilmiyorum zor durumda kaldım yani.benden bahsediyim biraz sarışın hakkaten çok güzel hoş bi kızım elimi sallasam ellisi.bahsettiğim çocukta eli yüzü düzgün,biraz zayıf ama yüzücü vücutlu,zengin,tipi fena değil yakışıklı 1.80 boylarında giyimine kuşamına gayet önem veren kara kaşlı kara gözlü bi çocuk incelediğim kadarıyla.bende şimdi ne diyeceğimi bilemedim benden çekiniyo biraz daha önce hiç konuşmadım ama bana bi ilgisi olduğunu az çok anlamıştım.sizce ne yapayım fazla beğenmedim mi desem gönlüm yok mu desem bilemedim karar veremedim bi türlü.sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Sen güzel o güzel oldu bu iş.
Olmadı elini sallasan ellisi bulursun bir tane takma kafana

sana ilgisi olduğunu kim söyledi? neden gelip kendi söylemedi?

ohoo daha çocuğun senden hoşlandığı bile belli değil. dereyi görmeden paçayı sıvayıp kendini kaptırma bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…