Rüya Yorumları Fena etkileyen rüya

Cksu65gf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
81
28
38
Merhaba arkadaşlar dün gece rüyamda gördüğüm şeyden çok etkilendim sabah 5.30 da içimde sıkıcıyla uyandım sizden de rüya yorumu bekliyorum
Annemle birlikte bir evrak arıyoruz eski sevgiliminde ofisi oradaymış kafamı bir çevirdim elinde sapsarı altın bir alyans ve Boğaz’ında falanda altın kolyeler vardı hayırdır o yüzük dedim eski sevgilime geri döndüm dedi nasıl ya dedim onu seviyorum dedi ne ata seçebildin falan dedim en son allah belanı versin dediğimi hatırlıyorum sonra içimdeki acı ile uyandım ve hala etkisinden çıkamadım
Sizlerle paylaşmak istedim rüya yorumlayan arkadaşlarımı bekliyorum

Eski sevgilin yakın zaman da sana evlilik teklifi edecek sende kabul edeceksin. Evleneceksiniz

Eski sevgilin dedikodunu yapıyor olabilir. . rüyada altın görmek dedikodu demek diye biliyorum.

Yani bu ruyaya gore ayrilmaniz isabet olmus ondan size fayda gelmeyecekmis zaten.

Bende üç gündür rüyamda bir arkadaşımı görüyorum hep arkamdan konuşuyor. Neredeyse kızı darlıycam ne diye rüyalarıma giriyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…