- Konu Sahibi tayinciilknur
Esiniz her zaman boyle rahat kufur eder mi size?
Oyle bir sey yapin ki bir daha edemesin!
Oyle bir sey yapin ki bir daha edemesin!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şu an siniren ve ağlamaktan yazıyı bile düzgün yazamıyorum..kocamın bugün dogum günü dedim zaten evleneli 9 ay olmuş onun işi için kalkmışım istanbuldan 1200 km.uzakta biyere gelmişim..doğuda tam mahrumiyet bölgesi..sırf 5 yıldır birbirimizi seviyoruz diye..ama adam bugün o kadar hazırlık yaptım zaten 3-5 tane yeni arkadaş edinmişiz onları falan çağırdım akşama sürpriz doğum günü yapayım diye..ama az önce beni araddı akşama memleketime gidiyoruz acil hazırlan dedi..konu ne bi hastalanan falanmı var dedim vay efendim kardeşi okuldan kaçıyomuş devamsızlıktan atılacakmış ve acil gidip onun hesabına bakacakmış..bende sinirlendim ben bunun için çabalıyorum o kadar insanı çağırdım hazırlık yaptım diye...adam bağırıp üstüne birde ecdadına diye küfür edip telefonu kapadı..şokkk içindeyim. Beni kırdıgı konuya bakarmısınız...hayır annesi babası kardeşinin başındayken bunu arayıp ta burdan oraya çağırmaları..çok üzüldüm çok kötüyüm...ne yapayım şimdi...
kızlar şu an siniren ve ağlamaktan yazıyı bile düzgün yazamıyorum..kocamın bugün dogum günü dedim zaten evleneli 9 ay olmuş onun işi için kalkmışım istanbuldan 1200 km.uzakta biyere gelmişim..doğuda tam mahrumiyet bölgesi..sırf 5 yıldır birbirimizi seviyoruz diye..ama adam bugün o kadar hazırlık yaptım zaten 3-5 tane yeni arkadaş edinmişiz onları falan çağırdım akşama sürpriz doğum günü yapayım diye..ama az önce beni araddı akşama memleketime gidiyoruz acil hazırlan dedi..konu ne bi hastalanan falanmı var dedim vay efendim kardeşi okuldan kaçıyomuş devamsızlıktan atılacakmış ve acil gidip onun hesabına bakacakmış..bende sinirlendim ben bunun için çabalıyorum o kadar insanı çağırdım hazırlık yaptım diye...adam bağırıp üstüne birde ecdadına diye küfür edip telefonu kapadı..şokkk içindeyim. beni kırdıgı konuya bakarmısınız...hayır annesi babası kardeşinin başındayken bunu arayıp ta burdan oraya çağırmaları..çok üzüldüm çok kötüyüm...ne yapayım şimdi...