fena kırıldım kızlar..

seni doğumgününde kavgaya götürüyor resmen. hem kendiniz için hem de gidip o hesap soracağı kardeşinin iyiliği için gitmeyin

bu erkekler neden ailesi birşey söylediğinde süperman oluyorlar.
sanki arka sokağa gideceksiniz, 1200 km yol dile kolay,
devamsızlıktan okuldan atılacak noktaya gelmişse zaten gitmenizin ne faydası var, önceden ilgilenmeleri lazımdı.

KK arkadaşım, şimdi sen ona sürpriz yapmış olabilirsin. gel görki herşey istediğimiz gibi gitmiyor hayatta işte. kötü zamana denk gelmiş.
yapcak birşey yok, arkadaşları tekrar arayıp, eşinin acil bir işi çıktığını söylersin olur biter.
fakat eşin o sinirle hıncını senden almış. sana saygısızlık etmiş. demekki annesi babası çağresiz olduğu için, büyük ağabey onunla konuşması lazım.
Fakat niye seni peşinde sürüklüyor onu bilmiş değilim. seni evde yalnız da bırakmak istemiyor anlaşılan orada doğu tarafında.
Sen ona güzel bir dille, senin gelemeyeceğini, en doğrusu sadece eşinin gitmesi olur bence.
okadar kilometre hem çekecesin, hem eşinin çenesini çekeceksin. ne gereği var. sen sen ol, çoooook sakin ol.
çoook rahatsız olduğunu dile getir, ben şimdi okadar yoool gelemem de. evde dinleneyim, hem ayak bağı da olmam de.
güzelcene kardeşinle ilgilen, gözün arkada kalmasın de. tamammı? sakın tartışma eşinle. demekki öfkeli eşin kardeşisine karşı.
onun için işini güçünü bırakıp, onların yanına gidecek. onun durumuda kolay değil, böyle düşün!

daha 9 aylık evlisiniz ama eşiniz saygıyı yıkmış geçmiş.
kaldı ki suçunuzda yok(ki olup olmaması hiç bir şekilde küfrü haklı çıkarmaz),gayet güzel düşünceler.
ayıp gerçekten.
sanırım ben olsam bu adama bir daha sürpriz yapmam.
haketmiyor çünkü.
acil hasta olsa anlayacağım ama okulla ilgili bir durum ve anne babasıda var bu çocuğun.
ne acileyeti var gitmek için?
boştan yere hevesinizi kırdığı yetmez gibi bir de küfür.
çok sinirlendim

Muhtemelen ailesi arayıp gelinde gelin diye tutturduktan sonra o sinirle sizinle konuştu.
Ama küfürün bahanesi yok.
Kardeşiyle ilgili durum sandığınızdan ciddi olabilir.
Mesele devamsızlık yaptığı günlerde ne yaptığı.
Doğumgününü iptal edin ama ettiği küfürü burnundan getirin.
Bir daha buna cesaret edemesin.

kızlar şu an siniren ve ağlamaktan yazıyı bile düzgün yazamıyorum..kocamın bugün dogum günü dedim zaten evleneli 9 ay olmuş onun işi için kalkmışım istanbuldan 1200 km.uzakta biyere gelmişim..doğuda tam mahrumiyet bölgesi..sırf 5 yıldır birbirimizi seviyoruz diye..ama adam bugün o kadar hazırlık yaptım zaten 3-5 tane yeni arkadaş edinmişiz onları falan çağırdım akşama sürpriz doğum günü yapayım diye..ama az önce beni araddı akşama memleketime gidiyoruz acil hazırlan dedi..konu ne bi hastalanan falanmı var dedim vay efendim kardeşi okuldan kaçıyomuş devamsızlıktan atılacakmış ve acil gidip onun hesabına bakacakmış..bende sinirlendim ben bunun için çabalıyorum o kadar insanı çağırdım hazırlık yaptım diye...adam bağırıp üstüne birde ecdadına diye küfür edip telefonu kapadı..şokkk içindeyim. Beni kırdıgı konuya bakarmısınız...hayır annesi babası kardeşinin başındayken bunu arayıp ta burdan oraya çağırmaları..çok üzüldüm çok kötüyüm...ne yapayım şimdi...

ayıp etmiş gerçekten... Yaranılmaz bunlara... ßen seni düşündüm ama karsılığı bu oldu sende kardeşini düşünüyorsun çık git de ozaman sen gitme

çok garip yaa abisi evli onun artık bi ailesi var ne alaka okuldan kaçıo die onca yol katetmek
bana saçma gelio annesi babası sahip çıkamıolarmı onları dinlemeyen abisini mi dinlio
çok sinirleniorum böle durumlara :47:

kızlar şu an siniren ve ağlamaktan yazıyı bile düzgün yazamıyorum..kocamın bugün dogum günü dedim zaten evleneli 9 ay olmuş onun işi için kalkmışım istanbuldan 1200 km.uzakta biyere gelmişim..doğuda tam mahrumiyet bölgesi..sırf 5 yıldır birbirimizi seviyoruz diye..ama adam bugün o kadar hazırlık yaptım zaten 3-5 tane yeni arkadaş edinmişiz onları falan çağırdım akşama sürpriz doğum günü yapayım diye..ama az önce beni araddı akşama memleketime gidiyoruz acil hazırlan dedi..konu ne bi hastalanan falanmı var dedim vay efendim kardeşi okuldan kaçıyomuş devamsızlıktan atılacakmış ve acil gidip onun hesabına bakacakmış..bende sinirlendim ben bunun için çabalıyorum o kadar insanı çağırdım hazırlık yaptım diye...adam bağırıp üstüne birde ecdadına diye küfür edip telefonu kapadı..şokkk içindeyim. beni kırdıgı konuya bakarmısınız...hayır annesi babası kardeşinin başındayken bunu arayıp ta burdan oraya çağırmaları..çok üzüldüm çok kötüyüm...ne yapayım şimdi...

önce sakin ol canım. hayat her zaman insanın planladığı gibi gitmiyor maalesef. ne güzel şeyler düşünmüşsün eşinle alakalı ama belli ki fena bi aksilik çıkmış sadece okulu astı diye o kadar yol gidilir mi bilmiyorum belki altında başka nedenlerde vardır eşin gelince sakin bi şekilde konuşursunuz tabiki çok kırıldığını da söyle sana hakaret edemez eşinde olsa ama şimdiye kadar hiç böyle bişey olmadığına göre kesinlikle çok kötü duygular içindeydi. hep mi ailesini ön planda tutar o zaman diyeceğimki hala evlendiğinin farkında değil ona göre tavrını takın ama hep böyle değilse gerçekten kötü bi durum var ve o senin hayat arkadaşın ona destek ol...

eşiniz sizin kadar duygusal bir insan değil demekki demmekki sizin kendisi için taaa ordan geldişğinizi idrak edememiş artık gidecekse gidecektir memleketine ama 2 sonra gitse nıolurmuşkiiii

insanlar evlenince biz kavramı içinde boğulmamalı bence, ayrı ayrı ben'likleri de var çünkü, ikisini dengelemek lazım, gitmesi gerekiyo madem, madem zorunlu hissetti kendini, gitsin o zaman, durumu sana izah ederdi belki yine kızardın hazırlık yaptım vs diye ama konu kardeş olunca tamam akan sular durdu diyelim ama telefon konuşmasının başında çabuk hazırlan gibi bi emir cümlesi olunca insan fıttırıyo

o kadar hazirlik yapilmis o dogum günü yapilir
kardes durumu madem bu kadar acil ertesi gün gidilir
olmadi telefonda kulak cekilir
1.200 km yol bu
hastalik ölüm gibi birsey yok
bence cok sacma
küfür olayi ise cok fena

o kadar hazırlık yapmışsın,insan bunu duyunca öyle kötü konuşmaz kalp kırmaz,sinirlenip sana patlamış belli ki
ortada acil bi durum yokmuş ttelefonla arayıp konuşabilirdi kardeşiyle sonunçta annesi babası başında değiller mi

Erkeklerin genleriyle falan mı oynadılar son yıllarda..
Bu ne terbıyesızlıktır yahu ..
Eşin sana dogum gunu hazırlıgı yapıcak senı mutlu etmek ıcın kırk takla atacak,
Sen hıc olmuycak saçma bır konu için kufur edıceksın , bırde kendıne insan dıyeceksın..

Yazık ya cıdden ınsanlara ne oluyor boyle anlamıyorum ben.
Evlılıkten korkar duruma gelıyorum boyle konuları okudukca..

Ben olsaydım ölürdüm de peşinden gitmezdim ailesinin yanına ..
Gitmek istiyorsa kendi giderdi, ve konuşmazdım uzun bır zaman..
Hatasını anlayıp gercekten telafı ettıgı ana kadar hıcbır sekılde ıhtıyaclarını da karsılamazdım..
Önce saygı ..
Bir insan hayatını paylastıgı ınsan bu kadar kolay kufretmemelı..
Eşinize bunu öğretmenız gerekıcek malesef..

ilk tartışmada küfür mü etti bravo
ayrıca yarın çıkın gidin o kulak bir gün önce çekilirse Einstein nın kulağımı olacak

Boşuna dememişler insanı en iyi kavgada tanırsın diye..
Hoş benimki ile evlenmeden önce ne kavgalar etmiştik ben yine tanıyamamışım o da ayrı mesele:ssz:

Küfür insanı delirtiyor cidden burnundan getir.
Ben olsam gelmiyorum küfrettiğin ecdadımı düşüneceğim işim var sen git derdim.
Bu adam olana yeterdi sanırım:26:

Şu aileler oğullarının evli olduğunun keşke farkına varabilseler de böyle meseleler için soruna sebep olmasalar.
Buyrun 1200 km öteden o yuvayı huzursuz etmeyi başardılar yaa ben nasıl seveyim bu kayıngilleri:19:
Hesaba çekmek için o kadar yolu gitmek yerine aç telefonu da etki kur kardeşin üzerinde olmazsa uygun bir günde gidersin değil mi?:ssz:

Sen karınla kötü ol millet rahat,mutlu mesut.
Benimkine ben açık açık demiştim sen var ya o kadar akılsızsınki
Baban anandan bir gün ayrı durmaz çanta gibi yanında taşır kafasının etini yese de yanından ayırmaz.
Abin karısı için pervane olur o yorulmasın diye hepinizi yorar!
Şimdi onlar evlerinde karılarıyla mutlu mesut.
Sana kim ağlıyor be? Sen karından ayrısın üstelik huzurun yok birinin umrunda olduğunu mu sanıyorsun?
Öyle bön bön dinledi heee heee dedi işine gelmedi yaaaa
Çok akılsız bu erkek milleti yaaa..
Anam babam diye evliliğinden geçen herifleri boğmak istiyorum!

Back
X