fenerbehce sampiyon olamadi esim cok kotu :((

bende çok kötü oldum ya resmen sinir küpü oldum izlerken ...........evde tek başımaydım zaten deli deli bağırdım durdum millet noluyo bu kadına demiştir..........eşimde gs lı msjla dalgasını geçti sadece uffffffffff o izleyemedi işi gereği ama haberi hemen almış uffffffffffffffffff
yaktın bizi fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

twetty sakin yazam buraya :)o saclarini yolarim senin :))

sositosositosositosositoeşim ve ben beşiktaşlıyız bursanın şampionluğunu deli gibi kutluyoruz hala sositosositosositososito
size geçmiş olsun ne diyelim kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

selayhus anam hissettin mi laaaa fb nin şampiyon olduğunu sanıp kutlama yapmasından daha çok güldüm buna yeminle sırnaşık şey

sendemi sevmiyon feneri:)
feneri sevip galatasarayı sevmeyen bursasporunda kazanmasına sevinen tek bjk li benim heralde:)

kaydirigubbakcemile3
sendemi sevmiyon feneri:)
feneri sevip galatasarayı sevmeyen bursasporunda kazanmasına sevinen tek bjk li benim heralde:)

fenerden haz etmem ama asıl sevincimin sebebi Eski beşiktaşlı Ertuğrulcuğumun şampiyonluğu kazanması anasının ak sütü gibi helal olsun ona şampiyonluk :enbuyukkk:

benim fenerlide içerde dvd izliyor tvye bakamıyor çünkü sinir oluyor alsanaalsanasmile ben bir galatasaraylı olarak çok mutluyum ama sevinemiyorum bari burdan bağırayımmmmmm bursaaaaaaaaaaaaaa iyiki şampiyonnnnnnnnnnn oldun ertuğrul sağlam ve futbolcularına tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fenerde anca ikinci olur zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh ya biraz rahatladım

oooo fener şampıyon olamadı dıye bız esımle apartmanı yıktık sevınçten hele o son dk lar neydı oyle ya

kizlar burdayim esim beni yemedi kaydirigubbakcemile3
sabah uyandi ne olur dun aksam in bir ruya oldugunu soyle dedi:roflol:
valla kendimi tutamadim bir kahkaha attimsempatiksalakcinni
bende o ise gider gitmez coptekileri topladim:lepi:

sorma akasia yaa ben ve eşimde fanatik fenerbahçeliyiz...
dün maçı izlerken tam takım giyindik kuşandık büyük bi heycanla başladık maçı izlemeye sonrasında büyük bi hayal kırıklığı yaşadık şoku bi süre atlatamadık üzerimizden ahh fener ahh yıllardır hep böyle yapıyon yaw:mymeka::dilcikar:

ben eşini anlayabiliyorum akasia benim eşimde aynı durumda bende öyle gece kapının önünden gs lılar bağırıyodu genç çocuklar kahkaha ata ata ine fener yine hüsran diye bağırıyodu eşim çıktı balkona defolun lan inersem hepinizi sopayla döverim dedi bunlar gitmedi eşimde buz gibi bi kova suu tepelerindn aşağı döktüalkisalkisalkis

valla bu fenerin kaybetmesi bana yaradi herlade esim kuzu gibi oldu
ne dersem heee dyo
kaydirigubbakcemile3

sormayın o maç dün cuk oturdu ,kurtarıcım oldu valla
kredi kartını kabartttığımı gören eşimin yüz ifadesi değişmişti,maile bakarken ,5 dk sonra maç sonlandı ve bursa yendi ,adamın yüzü gülüp ,keyfi yerine gelip beni öpüp sarılıp ,''aşkım bursa yendiii behhh'' dedi ,büyük bir heyecan ve sevinçle.... kaydirigubbakcemile3oysa eşim gs li zemuszemus
iadam bir anda kabaran kredi kartı extresini unuttu iyimi ...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…